Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους , ποια αλυσίδα θα προτείνατε για παραγγελία iPhone 14 Pro 128 DP? (Εγώ συγκεκριμένα θα παραγγείλω με απαλλαγή ΦΠΑ αν παίζει ρόλο.)  Public , Πλαίσιο , Κωτσόβολο,iStorm κτλ. Είδα και άλλα post αλλά τα περισσότερα αναφέρονται σε συγκεκριμένες αλυσίδες. Για δώστε μια ευρύτερη εικόνα με το τι γίνεται εκεί έξω γιατί είμαι και σε νησί και δεν έχω πολλές απόψεις τριγύρω μου! 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Τα συγκεκριμένα καταστήματα ανήκουν κάτω από την ίδια ομπρέλα του επίσημου μεταπωλητή, οπότε δεν έχει κάποια διαφορά από όπου και να παραγγείλεις. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, enlightened είπε

Τα συγκεκριμένα καταστήματα ανήκουν κάτω από την ίδια ομπρέλα του επίσημου μεταπωλητή, οπότε δεν έχει κάποια διαφορά από όπου και να παραγγείλεις. 

Απλά την ερώτηση την έκανα κυρίως γιατι ας πούμε γνωρίζω ότι το you gr ανήκει στην infoquest , όπως επίσης κάποια καταστήματα έχουν περισσότερες παραγγελίες από κάποια άλλα που σημαίνει μεγαλύτερος χρόνος αναμονής (λογικά μιλώντας...αν και την λογική την έχουμε χάσει καιρό τώρα 😂)

Δημοσ.

Θα έλεγα πλαίσιο με αυτά που ακούω από άλλους! Προσωπικά παράγγειλα το ίδιο ακριβώς αρχές Νοέμβρη και σε 3 βδομαδες το είχα στα χέρια μου 

• Like 1
Δημοσ.

Από όλα τα Ευρωπαϊκά Amazon ( εκτος Αγγλιας). Ξεχνάς την ψαροκωσταινα Ελλάδα. Κανονικά με τιμολόγιο και φθηνότερα από την Ελλάδα. 

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις , αν έχει και άλλος εμπειρίες απο ελληνικά μαγαζιά ας μου πει !

8 ώρες πριν, jodact είπε

Αμαζον (Γερμανικό)  ίσως είναι καλύτερα από αυτά. Τουλάχιστον σου λέει πότε θα παραλάβεις και ισχύει. 

5 ώρες πριν, gkat2829 είπε

Από όλα τα Ευρωπαϊκά Amazon ( εκτος Αγγλιας). Ξεχνάς την ψαροκωσταινα Ελλάδα. Κανονικά με τιμολόγιο και φθηνότερα από την Ελλάδα. 

Ευχαριστώ για την ιδέα παιδιά δεν μου είχε περάσει καθόλου από το μυαλό ενώ ψωνίζω γενικά από Amazon θα το κοιτάξω...(εκλαψα με το ψαροκωσταινα 😂😂😂)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά όσοι θέλετε iPhone 14 Pro υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα κάποια χρώματα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της shell! 🤯

Τσεκάρετε!

https://www.allsmart.gr/apotelesmata-anazitisis/?iswebview=False&query=Iphone+14+pro&categoryIds=231

Καλά Χριστούγεννα σε όλους 🎄

Edit: Τσάμπα η χαρά , γράφει από κάτω σε κάτι ψιλά γράμματα ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 30-40 ΗΜΕΡΕΣ 🥲 Αν και μου κάνει εντύπωση που στο iPhone 14 Pro 128GB Silver γράφει ένα τεμάχιο διαθέσιμο. Τι να πω 🤷🏻‍♂️

Επεξ/σία από GioLever
Δημοσ.
Στις 23/12/2022 στις 3:18 ΜΜ, Georgram είπε

Θα έλεγα πλαίσιο με αυτά που ακούω από άλλους! Προσωπικά παράγγειλα το ίδιο ακριβώς αρχές Νοέμβρη και σε 3 βδομαδες το είχα στα χέρια μου 

εγω απο την αλλη παραγγελια 3 Νοεμβρη και ακομα περιμενω προ μαξ 128 σπασε γκρει.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, YellowGr είπε

εγω απο την αλλη παραγγελια 3 Νοεμβρη και ακομα περιμενω προ μαξ 128 σπασε γκρει.

Η ειρωνεία είναι ότι με πήραν τηλέφωνο ξανά πριν μια βδομάδα και με είπαν ότι έφτασε η παραγγελία και τους λέω ότι έχω ήδη παραλάβει..δεν ξερω πραγματικά πως κανονίζουν τις παραγγελίες τους..στα μαξ πρέπει να ειναι λίγο χειρότερα τα πράγματα

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...