doc1000 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Πρόσφατα τελείωσα το 1ο μου RPG (Gothic2) και πραγματικά με κατενθουσίασε! Στην προσπάθειά μου να δω και κανα άλλο, δοκίμασα και το Morrowind αλλά παρά τις καλές του κριτικές δεν μου άρεσε (λίγο τουλάχιστον που το είδα) Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο πρόσφατο RPG game? Ποιό είναι τ' αγαπημένο σας?
stelpap14 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 gia mena to kalytero me diafora rpg ever itan einai kai mallon 8a einai to baldrus gate 1 kai 2 + throne of bhaal expansion..... an 8eleis bebaia yparxoyn arketa wraia paixnidakis opws px neverwinternights icewindale ktl ktl ktl gia min adeikisw kanena. pantws gia mena BG RULEZZZZZZZZ
dreamcast Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 hihi rwthses ton eidiko![panw apo 50 console r.p.g player] gia dokimase na deis to eidos:turn-based r.p.g [kai eidikotera japan style] loipon ksekinhse me grandia2[pc] synexhse me breath of fire 4[pc]kai to apokoryfwma final fantasy VIII h tha ta mishseis h tha ta latrepseis![meta tha me parakalas gia alla]
Marcos_Aurilius Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Θα προσυπογράψω τα λεγόμενα του dreamcast, με μία εξαίρεση: το αποκορύφωμα δεν ήταν το VIII( 8 ) αλλά το FFVII!
Panahs Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Το Morrowind πρέπει να το δεις πολύύύύύύύύύύύύύύύύύύύύύύύύύύύύύύύύύ για να καταλάβεις και να σου αρέσει... είναι όμως υπέροχο-μαγευτικό! Εγώ βέβαια έχω ένα παραπάνω δέσιμο με το εν λόγω παιχνίδι, καθώς είχε έρθει με το καινούριο μου PC ως δώρο από την κάρτα γραφικών και ήταν το πρώτο που έβαλα να δω... Από την στιγμή που είδα την εναλλαγή μέρας με νύχτα και όσο θυμάμαι την στιγμή που είχα στρέψει το κεφάλι του χαρακτήρα και αντίκρισα έναν ξάστερο ουρανό που δεν περιγράφεται με λόγια (σαν πίνακα ζωγραφικής) το παιχνίδι με είχε σκλαβώσει. Μπορείς να κοιτάξεις και κάτι ακόμα το οποίο ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και είναι από τα καλύτερα παιχνιδάκια του έτους που πέρασε: Star Wars Knights of the Old Republic. Όπως και να το κάνεις πάντως τα RPGs είναι τα πιο "κάψιμο" παιχνίδια ! Τρως ώρες!!!
SGP Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 και το Ice Wind Dale (το πρώτο έχω παίξει) ήταν πολύ καλό, σε φάση Baldur's Gate αλλά πιο hack and Slash...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 gia prosfato rpg 8ewrw to Knights of the Old Republic (aka Kotor) ws koryfaio... apo ta palia thn prwtia pisteuw thn exei to 8eiko Planescape Torment...
Arxagellos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Proswpika apo ta kalutera pou exw paiksei einai to Neverwinter Nights mazi me ta expansions tou
Dreamstorm Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Proswpika apo ta kalutera pou exw paiksei einai to Neverwinter Nights mazi me ta expansions tou Συμφωνώ ,ειδικά το Hordes Of The Underdark κορυφαίο μουσικό θέμα και ωραία γραφικά. To πρώτο όμως expansion είναι ότι πιο άσχετο έχω δει στη ζωή μου. Καμία σχέση με το αρχικό. Προσωπικά, το baldur's gate αν και αυτό παιχνιδάρα με κούρασε σε αρκετές φάσεις, προτιμώ ένα χαρακτήρα παρά έξι. Επίσης πολλά quest όμως το σενάριο του είναι πιο δυνατό από το neverwinter. Το encounter με τον drizzt σε πορώνει. Το icewind dale είναι απλά μια πολύ καλή προσπάθεια, τίποτα όμως το ιδιαίτερο που να το κατατάσει στα καλύτερα. Προσωπικά, το καλύτερο rpg που έπαιξα μέχρι τώρα είναι το pools of darkness στην Αmiga. Διαφορετικά κριτήρια εκεί, πολύ καλο σενάριο, εθιστικό με γραφικά ανύπαρκτα και ήχο μπλιμπλίκι Είναι όμως από αυτά που μένουν όπως και το bloodwych στον amstrad Eτσι να βλέπεις τον avatar του Bane να παρακαλάει.
Revan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Δυστυχώς δεν έτυχε να παίξω το BG αν και ένας φίλος μου φανατικός BGακιας μου τα έχει εξιστορήσει όλα... Λοιπόν εγώ λάτρεψα το StarWars:KotOR (εξού και το nick), στο XBOX όχι στο PC, και μου άρεσε πολύ και το Neverwinter Nights. Το Morrowind το ξεκίνησα και τελικά το παράτησα...δεν μου έλεγε τπτ τι να κάνουμε πάμε γι'άλλα...
Ηλίας Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Dokimaste kai afto einai APSOGOooooo!!!!!! ENCLAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
scyther666 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2004 re dreamcast exei vgei to breath of fire 4 gia pc? tin kalyteri doulia gia rpg doc1000 tha tin vreis se emulators ...kai idika gia snes...akoma perimenw metafraseis gia to arabian nights.....ax..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.