Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, με κάλεσαν εχθές απο το Φυσικό Αέριο για να μου πουλήσουν συμβόλαιο ενέργειας. Τώρα είμαι στη ΔΕΗ, ήμουν Home+ χωρίς ρήτρες κλπ και ήταν όλα μια χαρά. Άκουγα για τρελά ποσά που πλήρωσαν άλλοι και εγώ ήμουν στα νορμάλ. Τώρα που δεν υπάρχει πλεόν το Home+ (γιατι το αναφέρουν ακόμη στην ιστοσελίδα τους δεν ξέρω), πήγα σε Γ1 οικιακό. Στα του τηλεφώνου λοιπόν. Η κοπέλα στη γραμμή μου είπε πως με καλεί απο το "φυσικό αέριο" και πως επειδή αυτούς το κράτος δεν τους φορολογεί το ίδιο με τους ιδιωτικούς παρόχους (καθότι είναι κρατική εταιρεία ;;; 🤨) δεν τους νοιάζει το κέρδος αλλά να πετύχουν καλές τιμές. Μου ρίχνει και μια τιμή 0,07 / Kwh έως 0,12 και λέω ωπα πως γίνεται; Λέει είμαστε κρατική εταιρεία δεν είναι σκοπός το κέρδος κλπ κλπ. Της λέω δώσε μου 2-3 ημέρες να το ψάξω και κάλεσε με ξανά απο βδομάδα. Το 0,07 προφανώς δεν με αφορά με την κατανάλωση που εχω. Καθώς πρόκειται για εως 500Kwh. Η αλήθεια είναι πως έχουμε αυξημένη κατανάλωση στο σπίτι μας. Παίζουμε 2000-2500Kwh στον εκαθαριστικό μας και θα ήθελα να βρω κάτι που να συμφέρει καθώς στόχους κατανάλωσης δεν πρόκειται να πετύχω. Ας πετύχουν αυτοί να έχουν αρκετή ενέργεια έτσι όπως τα έκαναν. Στη σελίδα του αερίου βλέπω πως: Οικιακο MAXI Free Basic για Δεκέμβρη >1000kWh: 0,217 ή 0,167* * Ισχύει με επίτευξη στόχου εξοικονόμησης. Τι πάει να πει στόχος εξοικονόμησης; Ενώ είναι πάνω απο 1000Kwh; και μέχρι πόσες Kwh; Η ΔΕΗ στο Γ1 τα δίνει σαν κλίμακα οπότε είναι δύσκολο να τα μεταφέρω εδώ ως κείμενο. Εδώ της ΔΕΗ. Οπότε, γνωρίζει κάποιος αν είναι όντως κρατικών συμφερόντων το φυσικό αέριο; ή μου πουλάνε παπά; Να μείνω ΔΕΗ; Να πάω σε αυτούς; sos παιδιά Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2022 από Kostas88KG
ΠάρηςΓ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Υπάρχει θέμα megathread εδώ και θα βρεις απαντήσεις. Το γ1 είναι ακριβό με τα τωρινά δεδομένα.
takoulou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Kostas88KG είπε Καλημέρα, με κάλεσαν εχθές απο το Φυσικό Αέριο για να μου πουλήσουν συμβόλαιο ενέργειας. Τώρα είμαι στη ΔΕΗ, ήμουν Home+ χωρίς ρήτρες κλπ και ήταν όλα μια χαρά. Άκουγα για τρελά ποσά που πλήρωσαν άλλοι και εγώ ήμουν στα νορμάλ. Τώρα που δεν υπάρχει πλεόν το Home+ (γιατι το αναφέρουν ακόμη στην ιστοσελίδα τους δεν ξέρω), πήγα σε Γ1 οικιακό. Στα του τηλεφώνου λοιπόν. Η κοπέλα στη γραμμή μου είπε πως με καλεί απο το "φυσικό αέριο" και πως επειδή αυτούς το κράτος δεν τους φορολογεί το ίδιο με τους ιδιωτικούς παρόχους (καθότι είναι κρατική εταιρεία ;;; 🤨) δεν τους νοιάζει το κέρδος αλλά να πετύχουν καλές τιμές. Μου ρίχνει και μια τιμή 0,07 / Kwh έως 0,12 και λέω ωπα πως γίνεται; Λέει είμαστε κρατική εταιρεία δεν είναι σκοπός το κέρδος κλπ κλπ. Της λέω δώσε μου 2-3 ημέρες να το ψάξω και κάλεσε με ξανά απο βδομάδα. Το 0,07 προφανώς δεν με αφορά με την κατανάλωση που εχω. Καθώς πρόκειται για εως 500Kwh. Η αλήθεια είναι πως έχουμε αυξημένη κατανάλωση στο σπίτι μας. Παίζουμε 2000-2500Kwh στον εκαθαριστικό μας και θα ήθελα να βρω κάτι που να συμφέρει καθώς στόχους κατανάλωσης δεν πρόκειται να πετύχω. Ας πετύχουν αυτοί να έχουν αρκετή ενέργεια έτσι όπως τα έκαναν. Στη σελίδα του αερίου βλέπω πως: Οικιακο MAXI Free Basic για Δεκέμβρη >1000kWh: 0,217 ή 0,167* * Ισχύει με επίτευξη στόχου εξοικονόμησης. Τι πάει να πει στόχος εξοικονόμησης; Ενώ είναι πάνω απο 1000Kwh; και μέχρι πόσες Kwh; Η ΔΕΗ στο Γ1 τα δίνει σαν κλίμακα οπότε είναι δύσκολο να τα μεταφέρω εδώ ως κείμενο. Εδώ της ΔΕΗ. Οπότε, γνωρίζει κάποιος αν είναι όντως κρατικών συμφερόντων το φυσικό αέριο; ή μου πουλάνε παπά; Να μείνω ΔΕΗ; Να πάω σε αυτούς; sos παιδιά Εσυ τι νομίζεις;; Κρατικών συμφερόντων;; Για σκέψου το.. Θέλει ψάξιμο πολυ...
_Biohazard_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Kostas88KG είπε Καλημέρα, με κάλεσαν εχθές απο το Φυσικό Αέριο για να μου πουλήσουν συμβόλαιο ενέργειας. Τώρα είμαι στη ΔΕΗ, ήμουν Home+ χωρίς ρήτρες κλπ και ήταν όλα μια χαρά. Άκουγα για τρελά ποσά που πλήρωσαν άλλοι και εγώ ήμουν στα νορμάλ. Τώρα που δεν υπάρχει πλεόν το Home+ (γιατι το αναφέρουν ακόμη στην ιστοσελίδα τους δεν ξέρω), πήγα σε Γ1 οικιακό. Στα του τηλεφώνου λοιπόν. Η κοπέλα στη γραμμή μου είπε πως με καλεί απο το "φυσικό αέριο" και πως επειδή αυτούς το κράτος δεν τους φορολογεί το ίδιο με τους ιδιωτικούς παρόχους (καθότι είναι κρατική εταιρεία ;;; 🤨) δεν τους νοιάζει το κέρδος αλλά να πετύχουν καλές τιμές. Μου ρίχνει και μια τιμή 0,07 / Kwh έως 0,12 και λέω ωπα πως γίνεται; Λέει είμαστε κρατική εταιρεία δεν είναι σκοπός το κέρδος κλπ κλπ. Της λέω δώσε μου 2-3 ημέρες να το ψάξω και κάλεσε με ξανά απο βδομάδα. Το 0,07 προφανώς δεν με αφορά με την κατανάλωση που εχω. Καθώς πρόκειται για εως 500Kwh. Η αλήθεια είναι πως έχουμε αυξημένη κατανάλωση στο σπίτι μας. Παίζουμε 2000-2500Kwh στον εκαθαριστικό μας και θα ήθελα να βρω κάτι που να συμφέρει καθώς στόχους κατανάλωσης δεν πρόκειται να πετύχω. Ας πετύχουν αυτοί να έχουν αρκετή ενέργεια έτσι όπως τα έκαναν. Στη σελίδα του αερίου βλέπω πως: Οικιακο MAXI Free Basic για Δεκέμβρη >1000kWh: 0,217 ή 0,167* * Ισχύει με επίτευξη στόχου εξοικονόμησης. Τι πάει να πει στόχος εξοικονόμησης; Ενώ είναι πάνω απο 1000Kwh; και μέχρι πόσες Kwh; Η ΔΕΗ στο Γ1 τα δίνει σαν κλίμακα οπότε είναι δύσκολο να τα μεταφέρω εδώ ως κείμενο. Εδώ της ΔΕΗ. Οπότε, γνωρίζει κάποιος αν είναι όντως κρατικών συμφερόντων το φυσικό αέριο; ή μου πουλάνε παπά; Να μείνω ΔΕΗ; Να πάω σε αυτούς; sos παιδιά Ότι σου λέει, ζήτα να στα δώσει εγγράφως και φυσικά έχοντας ως δεδομένο τις δικές σου καταναλώσεις που θα της πεις. Για να δούμε...πρώτον, θα δεχτεί να σου δώσει τίποτα εγγράφως; Δεύτερον, θα είναι οι τιμές που σου λέει στο τηλέφωνο για να σε τσιμπήσει σαν πελάτη;
korakios Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, Kostas88KG είπε Στα του τηλεφώνου λοιπόν. Η κοπέλα στη γραμμή μου είπε ότι και να σου είπε μη δίνεις σημασία απο τηλέφωνα και πωλητές , έχει συνδρομή που ανα πάσα στιγμή μπορεί να ενεργοποιηθεί ,συνέχεια εκεί 5 ώρες πριν, Kostas88KG είπε Τι πάει να πει στόχος εξοικονόμησης; 15% κάτω η κατανάλωσή σου σε σχέση με πέρυσι 5 ώρες πριν, Kostas88KG είπε Οπότε, γνωρίζει κάποιος αν είναι όντως κρατικών συμφερόντων το φυσικό αέριο; ή μου πουλάνε παπά; Να μείνω ΔΕΗ; Να πάω σε αυτούς; δεν υπάρχει κρατική επιχείρηση , ακόμα και η ΔΕΗ έχει πουλήσει μέρος σε ιδιώτες για ΔΕΗ , εκεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις