kostasthess1926 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα, Έχω πάρει δίπλωμα για 125cc και είμαι σε δίλημμα για αγορά δίκυκλου.Θέλοντας να πάρω Ιάπωνα και βλέποντας πάνω κάτω τις τιμές από τα καινούρια,είπα να καταλήξω στο Honda vision 110,όμως δεν υπάρχουν πολλές γνώμες είτε από γνωστούς,είτε σε φόρουμ σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο της honda.Αρκετοί μου λένε να πάω σε μεταχειρισμένο SH,όμως προσπαθώ να αποφύγω όσο γίνεται τα μεταχειρισμένα.Να τονίσω πως το θέλω για μικρές μετακινήσεις στην πόλη(δουλειά,σχολή κλπ).Υπάρχει κανείς που να μπορεί να βοηθήσει;Το κάθε σχόλιο θα μου φαινόταν χρήσιμο.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasos19s Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, kostasthess1926 είπε Καλησπέρα, Έχω πάρει δίπλωμα για 125cc και είμαι σε δίλημμα για αγορά δίκυκλου.Θέλοντας να πάρω Ιάπωνα και βλέποντας πάνω κάτω τις τιμές από τα καινούρια,είπα να καταλήξω στο Honda vision 110,όμως δεν υπάρχουν πολλές γνώμες είτε από γνωστούς,είτε σε φόρουμ σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο της honda.Αρκετοί μου λένε να πάω σε μεταχειρισμένο SH,όμως προσπαθώ να αποφύγω όσο γίνεται τα μεταχειρισμένα.Να τονίσω πως το θέλω για μικρές μετακινήσεις στην πόλη(δουλειά,σχολή κλπ).Υπάρχει κανείς που να μπορεί να βοηθήσει;Το κάθε σχόλιο θα μου φαινόταν χρήσιμο.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πάρε με κλειστά μάτια αν θες κάτι ανώτερο πάρε το sh mode 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasthess1926 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Γνωρίζει κάποιος να μου πεί 1)αν θα έχω θέμα με ανταλλακτικά σε περίπτωση βλάβης και 2)αν όντως ισχύει πως ζοριζεται αρκετά και έχει κακή κατασκευή(διαβάστηκε από το λινκ παρόμοιας συζήτησης που στάλθηκε λίγο πιο πάνω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barcalisa Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 how much money do you have In fact, a Honda Vision is a good short-haul vehicle. However, I think the new Sh mode is a better option if you have enough money. SH is more powerful and beautiful than VISION. tiny fishing 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Καλό το Vision, αλλά όπως είπώθηκε καλύτερη επιλογή είναι το SH Mode. Πραγματικά, προσωπικά το θεωρώ κελεπούρι. Είναι και πρόσφατα ανανεωμένο, έχει φοβερή ποιότητα, μια χαρά δύναμη, ελαφρύ και οιμονομικότατο και σε αγορά αλλά και σε κόστος χρήσης. Στο λέω ως κάτοχος Sh150 και Sh300 εδώ και 20 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DorisGregory Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο σκούτερ, το SH μπορεί να είναι μια καλή επιλογή καθώς είναι ένα δημοφιλές μοντέλο με καλές κριτικές. Ωστόσο, αν εκτιμάτε τη νέα και τα χαμηλά προβλήματα συντήρησης, το Honda Vision 110 είναι μια εξαιρετική επιλογή. subway horror Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα