Tasos19s Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 46 λεπτά πριν, Panoz_88 είπε Μπήκε και 3η επιλογή στο προσκήνιο... Σήμερα προέκυψε... Δίνει ο συνάδελφος μου στη δουλειά ένα mazda 6 1.8 του 2005 140χιλ χλμ με όλα τα σέρβις αντιπροσωπία πριν την ώρα τους... Αν θέλω το βάφει όλο και μου αλλάζει καθίσματα... Τιμή 3-4 Χιλ... Ξέρω καιει τα διπλά αλλά είμαι σίγουρος ότι δε θα προκύψει πρόβλημα από κακη συντήρηση και το έξτρα κόστος σε βενζίνη εξισορροπειται από την πολύ καλύτερη τιμή και την άριστη κατάσταση... υγραέριο θα βάλεις Μην σκέφτεσαι την κατανάλωση 1 1
mechpanos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 58 λεπτά πριν, Panoz_88 είπε Μπήκε και 3η επιλογή στο προσκήνιο... Σήμερα προέκυψε... Δίνει ο συνάδελφος μου στη δουλειά ένα mazda 6 1.8 του 2005 140χιλ χλμ με όλα τα σέρβις αντιπροσωπία πριν την ώρα τους... Αν θέλω το βάφει όλο και μου αλλάζει καθίσματα... Τιμή 3-4 Χιλ... Ξέρω καιει τα διπλά αλλά είμαι σίγουρος ότι δε θα προκύψει πρόβλημα από κακη συντήρηση και το έξτρα κόστος σε βενζίνη εξισορροπειται από την πολύ καλύτερη τιμή και την άριστη κατάσταση... Στα ίδια λεφτά; Πολύ κουβαρντά τον βλέπω, μήπως έχει κανένα κουσούρι το αμάξι και θέλει να το ξεφορτωθεί.. αλλιώς είναι καλή επιλογή. Με τα λεφτά που θα γλιτώσεις βάζεις υγραέριο κάνεις και ένα καλό σέρβις συμπεριλ. ιμάντα (αν έχει) ή έλεγχο σετ καδένας τεντωτήρα κλπ και είσαι κομπλέ για δέκα χρόνια!
Sakiz105 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Είχα συνάδελφο με mazda 6 1,8 με αέριο. Το βασικό πρόβλημα που είχε ήταν τα πανάκριβα ανταλλακτικά.
leonhonda Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 70000 σε 12 χρόνια?Και χωρίς βιβλίο service?Αν δεν τον ξέρεις δεν θα το συνιστούσα.Δηλ πόσο 5000χλμ μονο τον χρόνο έκανε?Λίγα δεν είναι?
Panoz_88 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 38 λεπτά πριν, mechpanos είπε Στα ίδια λεφτά; Πολύ κουβαρντά τον βλέπω, μήπως έχει κανένα κουσούρι το αμάξι και θέλει να το ξεφορτωθεί.. αλλιώς είναι καλή επιλογή. Με τα λεφτά που θα γλιτώσεις βάζεις υγραέριο κάνεις και ένα καλό σέρβις συμπεριλ. ιμάντα (αν έχει) ή έλεγχο σετ καδένας τεντωτήρα κλπ και είσαι κομπλέ για δέκα χρόνια! Στα μισά λεφτά! Ούτε καν 7...3,5 περίπου μου είπε γιατί τώρα αποφάσισε να το δώσει δεν το είχε σκεφτεί... Είναι απολύτως έμπιστος! Απλά θα πάρει καινούριο! Κανένα κουσούρι! Τα χει όλα αλλαγμένα πριν την ώρα τους... Με σέρβις από το 1ο μέχρι το φετινό στο ίδιο εξουσιοδοτημενο...
GodzillaCover Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, leonhonda είπε 70000 σε 12 χρόνια?Και χωρίς βιβλίο service?Αν δεν τον ξέρεις δεν θα το συνιστούσα.Δηλ πόσο 5000χλμ μονο τον χρόνο έκανε?Λίγα δεν είναι? Λογικό αν το είχε ηλικιωμένος, όπως είπε. Το πιθανότερο είναι να το μετακινούσε 1 φορά στις 2-3 μέρες σε ακτίνα 10 χλμ.
Panoz_88 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε Λογικό αν το είχε ηλικιωμένος, όπως είπε. Το πιθανότερο είναι να το μετακινούσε 1 φορά στις 2-3 μέρες σε ακτίνα 10 χλμ. Το είχε μόνο για να πηγαίνει για ψάρεμα τα σκ μου είπαν... Τώρα δεν μπορώ να το διασταυρώσω περαιτέρω...
pananton Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 mazda 6 με τα μισά λεφτά για αγορά… και προσεγμένο με ενημερωμένο βιβλίο service??? case closed για εμένα! μεγεια και καλοτάξιδο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα