Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, liakinen είπε

7000€ για αυτοκίνητο με 230.000 χλμ δεν θέλει καν ερώτηση. Τι πάει να πει είναι Honda. Ότι λέει και ο φίλος από πάνω θα ζητάει σε άλλα σημεία αν όχι στην μηχανή. Και ποιός σου εγγυάται ότι η μηχανή είναι σε καλή κατάσταση ή θα παραμείνει μετά πχ από τα 300.000 χλμ. 7000€ ακόμα και αυτήν την τρελή εποχή δεν είναι λίγα. Δες τις ανάγκες σου (μέγεθος, χώροι, κατανάλωση) και ψάξε για άλλο. 

Τι θα πει 7 χιλιάδες για 230.000κμ 

Αμα ήταν Mercedes θα κόστιζε 15.000 σε αυτά τα χιλιόμετρα 

Καποια πράγματα τόσο πάνε

Οποιος θέλει έχει και Yaris με 6000€ που είναι σαν κονσέρβα με ρόδες 

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Tasos19s είπε

Τι θα πει 7 χιλιάδες για 230.000κμ 

Αμα ήταν Mercedes θα κόστιζε 15.000 σε αυτά τα χιλιόμετρα 

Καποια πράγματα τόσο πάνε

Οποιος θέλει έχει και Yaris με 6000€ που είναι σαν κονσέρβα με ρόδες 

Σχολίασα για έναν φίλο που προφανώς ψάχνει με τα 7000€ του να βρει κάτι αξιόλογο να κάνει την δουλειά του και να πιάσουν τόπο τα 7000€. 

Τα άλλα είναι γενικότητες. 

Για πολλούς (ίσως την πλειοψηφία) ένα Yaris σε καλή κατάσταση (που δεν κάνει μόνο 6000€) αποτελεί "καλύτερη" αγορά από ένα Mercedes.  

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, liakinen είπε

Σχολίασα για έναν φίλο που προφανώς ψάχνει με τα 7000€ του να βρει κάτι αξιόλογο να κάνει την δουλειά του και να πιάσουν τόπο τα 7000€. 

Τα άλλα είναι γενικότητες. 

Για πολλούς (ίσως την πλειοψηφία) ένα Yaris σε καλή κατάσταση (που δεν κάνει μόνο 6000€) αποτελεί "καλύτερη" αγορά από ένα Mercedes.  

Δεν αποτελεί καλή αγορά ένα Honda συντηρημένο με 230.000κμ; 

Τόσο χαμπάρι έχετε από αμάξια γι αυτό καλά κάνουν και σας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα οι μάντρες και σας πουλάνε δήθεν με 100 αλλά έχουν 350 

Αυτο ψάχνετε αυτό σας πουλάνε 

Παρτε Yaris με 80.000κμ που το είχε Γιατρος ναι 

Στην πραγματικότητα όμως ήρθε από Βουλγαρία που είχε έρθει από Ιταλία και έχει 400.000κμ 

Ο άνθρωπος βρήκε συντηρημένο αμάξι από χέρι 

Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα να αγοράσεις από αυτό 

Ειναι σαν να κέρδισε το λαχείο 

Αντι να τον βοηθήσετε να το ψάξει να το πάρει εάν αξίζει

400.000κμ για συντηρημένο κινητήρα είναι λίγα χιλιόμετρα 

Μετα τις 500.000κμ με καλή συντήρηση και βενζίνη αρχίζει να τρώγεται το μοτέρ 

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Tasos19s είπε

Δεν αποτελεί καλή αγορά ένα Honda συντηρημένο με 230.000κμ; 

Του 2006 με 7 χιλιάρικα, όχι δεν είναι. Μιλάμε για αυτοκίνητο 17 ετών!!! Υπάρχουν πολλά εκεί έξω. Ψάξιμο θέλει.

Επεξ/σία από dtk-386
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

Του 2006 με 7 χιλιάρικα, όχι δεν είναι. Μιλάμε για αυτοκίνητο 17 ετών!!! Υπάρχουν πολλά εκεί έξω. Ψάξιμο θέλει.

και λίγα το δινει

θέλει ψάξιμο ναι και πάτε παίρνετε τα σάπια της Ευρώπης μετά 1000 ευρώ φτηνότερα που ήταν νοικιαρικα και leasing και εχουν κλασει πανω απο 1000 επανω στο καθισμα αντι για ένα ελληνικό 1ο χέρι 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Tasos19s είπε

και λίγα το δινει

θέλει ψάξιμο ναι και πάτε παίρνετε τα σάπια της Ευρώπης μετά 1000 ευρώ φτηνότερα που ήταν νοικιαρικα και leasing και εχουν κλασει πανω απο 1000 επανω στο καθισμα αντι για ένα ελληνικό 1ο χέρι 

Επειδή το λες και το ξαναλές.....εγώ προσωπικά παίρνω μόνο καινούρια οπότε δεν με αφορά το σκεπτικό σου. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Επειδή το λες και το ξαναλές.....εγώ προσωπικά παίρνω μόνο καινούρια οπότε δεν με αφορά το σκεπτικό σου. 

σεβαστό για κάποιον που θέλει καινουργιο

το μεταχειρισμένο όμως έχει ιδιαιτερότητες 

κάποιος που έχει εμπειρία από μηχανές, από μεταχειρισμένα, από χιλιόμετρα, από σέρβις μπορεί να λέει την άποψη του

έτσι ένα ξερό μην το πάρεις είναι ακριβό δεν στέκει...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Tasos19s είπε

Ειναι σαν να κέρδισε το λαχείο 

αυτο επρεπε να το βαλεις κατω κατω για να ολοκληρωθει με στομφο το epicness.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Tasos19s είπε

σεβαστό για κάποιον που θέλει καινουργιο

το μεταχειρισμένο όμως έχει ιδιαιτερότητες 

κάποιος που έχει εμπειρία από μηχανές, από μεταχειρισμένα, από χιλιόμετρα, από σέρβις μπορεί να λέει την άποψη του

έτσι ένα ξερό μην το πάρεις είναι ακριβό δεν στέκει...

πότε είπα ένα ξερό ΟΧΙ γιατί είναι ακριβό? Για ξαναδιάβασε τι έγραψα στο πρώτο ποστ μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή το δικό μου Honda civic 1800 του 2007 με βιβλίο service από την αρχή στο ίδιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο  Honda και με 40.000 χλμ πόσο πιάνει;

Είναι σε άριστη κατάσταση ,σε πυλωτή σκεπασμένη και μόνο μικρό γρατζουνιές!!!

Επεξ/σία από nickos vl.
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, nickos vl. είπε

Δηλαδή το δικό μου Honda civic 1800 του 2007 με βιβλίο service από την αρχή στο ίδιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο  Honda και με 40.000 χλμ πόσο πιάνει;

Είναι σε άριστη κατάσταση ,σε πυλωτή σκεπασμένη και μόνο μικρό γρατζουνιές!!!

Σύμφωνα με τους παραπάνω πέταξε το απόσυρση δεν το παίρνει κανείς 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπήκε και 3η επιλογή στο προσκήνιο... Σήμερα προέκυψε... Δίνει ο συνάδελφος μου στη δουλειά ένα mazda 6 1.8 του 2005 140χιλ χλμ με όλα τα σέρβις αντιπροσωπία πριν την ώρα τους... Αν θέλω το βάφει όλο και μου αλλάζει καθίσματα... Τιμή 3-4 Χιλ... Ξέρω καιει τα διπλά αλλά είμαι σίγουρος ότι δε θα προκύψει πρόβλημα από κακη συντήρηση και το έξτρα κόστος σε βενζίνη εξισορροπειται από την πολύ καλύτερη τιμή και την άριστη κατάσταση... 

Επεξ/σία από Panoz_88
Δημοσ.

Δική σου η απόφαση. Εδώ μέσα αν γράψεις κάτι που δεν συμφωνούν αρχίζει η ειρωνεία. Οπότε πάρε ότι καταλαβαίνεις. 

Δημοσ.

Στο σιβικ υπολογιζε κανα 800αρι για ενδεχομενα μαζεματα, δεν ειναι και λιγα τα χλμ ασχετως της φημης. Για το μαζντα δε βλεπω να υπαρχουν πληροφοριες αν και γενικα δεν ειναι προβληματικα. Και για το 6αρι υπολογιζεις εξτρα κοστος για συμμαζεματα.

Η αγορα των αυτοκινητων περναει ασχημη περιοδος ως προς τις τιμες γενικα.

Εννοειται οτι θα πας το αμαξι σε μηχανικο να το κοιταξει και να σου πει τι θα χρειαστει. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...