Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην παρέα! Σε μπάτζετ μέχρι 7000 έχω βρει 2 μεταχειρισμένα τα οποία δεν απορρίφθηκαν μετά απο αρκετο ψάξιμο...Το ένα είναι Honda Civic 1.8 του 2006 με πάνω απο 230χιλ χλμ αλλα με αρχείο συντήρησης και προσεγμενο...Το άλλο ένα Mazda 3 με 70χιλ χλμ του 2010 αλλα χωρις βιβλιο σερβις και καπως παραμελημενο..Ποιο ενέχει λιγότερο ρίσκο; μη μου πείτε καινούριο γιατί το μπάτζετ είναι περιορισμένο και δεν παίρνω δάνειο

Επεξ/σία από Panoz_88
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Panoz_88 είπε

Καλησπέρα στην παρέα! Σε μπάτζετ μέχρι 7000 έχω βρει 2 μεταχειρισμένα τα οποία δεν απορρίφθηκαν μετά απο αρκετο ψάξιμο...Το ένα είναι Honda Civic 1.8 του 2006 με πάνω απο 230χιλ χλμ αλλα με αρχείο συντήρησης και προσεγμενο...Το άλλο ένα Mazda 3 με 70χιλ χλμ του 2010 αλλα χωρις βιβλιο σερβις και καπως παραμελημενο..Ποιο ενέχει λιγότερο ρίσκο; μη μου πείτε καινούριο γιατί το μπάτζετ είναι περιορισμένο και δεν παίρνω δάνειο

εννοείται ένα καλά συντηρημένο 

τα χιλιόμετρα είναι το τελευταίο που πρέπει να βλέπουμε σε ένα αυτοκίνητο άσχετα αν όλοι το έχουν σαν το 1ο πραγμα

εγώ το θεωρώ λαθος

• Thanks 1
Δημοσ.

To Civic να προτιμήσεις, αφού σου αρέσουν εξίσου. Πού ξέρεις δηλαδή ότι το Mazda έχει όντως 70.000 χλμ και δεν είναι γυρισμενα; 

Εγω θα έπαιρνα το Mazda μεταξύ των δυο λόγω γούστου, αλλά άσχετο εντελώς.

Δημοσ.

Κατά τύχη βρέθηκε να είναι γνωστός συναδέρφου μου...Χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι..Απλά δεν είναι εντελώς άσχετος...Υποτίθεται είναι από τον υπέργυρο πατέρα του...Εξ ου και οι αμέλειες...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Panoz_88 είπε

Κατά τύχη βρέθηκε να είναι γνωστός συναδέρφου μου...Χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι..Απλά δεν είναι εντελώς άσχετος...Υποτίθεται είναι από τον υπέργυρο πατέρα του...Εξ ου και οι αμέλειες...

Αν απαντάς σε εμένα, ήθελα να πω ότι είναι άσχετο το δικό μου γούστο, όχι ότι είναι άσχετος ο άλλος. 

Τουλαχιστον ξέρεις ότι δεν είναι γυρισμένα τα χιλιόμετρα έτσι. Προσωπική μου άποψη ότι το Honda εξακολουθεί να είναι πιο ασφαλής επιλογή μεταξύ των δυο, μιας και αυτό ρώτησες.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Panoz_88 είπε

Τι σημαίνει στο περίπου κάπως παραμελημένο;Παρατημενο στον ήλιο,χρόνια να γινει service;Είναι πρώτο χέρι,αγορασμένο από τον παππού καινούριο;

Αν τα χλμ είναι πραγματικά,και απλα θέλει αλλαγή όλων των υγρών και ελαστικών,τότε οποίο αρέσει σε εσένα πιο πολύ.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, jmmys είπε

Τι σημαίνει στο περίπου κάπως παραμελημένο;Παρατημενο στον ήλιο,χρόνια να γινει service;Είναι πρώτο χέρι,αγορασμένο από τον παππού καινούριο;

Αν τα χλμ είναι πραγματικά,και απλα θέλει αλλαγή όλων των υγρών και ελαστικών,τότε οποίο αρέσει σε εσένα πιο πολύ.

Παραμελημενο δηλαδη δεν ξερουμε το ιστορικο των σερβις περα απο τα 2 πρωτα που τα βρηκαμε ηλεκτρονικα απο τη Mazda και αρα δεν υπαρχει καν το βιβλιαρακι...Επίσης θελει ενα γερο βιολογικο γιατι εχει αρκετη μακα... Παντως ειχε βαλει καινουρια λαστιχα οποτε αυτο είναι μια καλη ενδειξη...

Δημοσ.

εχεις σκεφτει ποσο θα καιει ενα honda civic του 2006 με 1.8 κυβικα; 7χιλιαρικα δεν ειναι λιγα και νομιζω μπορεις να βρεις κατι πιο καινουριο σε hyundai

Δημοσ.

Επειδή το θέμα θα το δουν και κάποιοι που ψάχνουν μεταχειρισμένο παραθέτω το παρακάτω βιντεο, που θα φανει χρήσιμο σε όσους ειναι στην αγορά μεταχειρισμένου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα το Honda Civic του 2007 και ηταν οτι καλυτερο εχει περσει απο μενα .

1800 κυβικα με αυτοματο σειριακο κιβωτιο και 140 ιππους.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vaggos231 είπε

εχεις σκεφτει ποσο θα καιει ενα honda civic του 2006 με 1.8 κυβικα; 7χιλιαρικα δεν ειναι λιγα και νομιζω μπορεις να βρεις κατι πιο καινουριο σε hyundai

6.8-7.5 αν πας σαν άνθρωπος...μετρημενο γιατί Υπάρχει κι άλλο αμαξι με αυτό τον κινητήρα στην οικογένεια... Όσο κι αν φαίνεται περίεργο... Καίει τουλάχιστον τα ίδια με τον 1.6 της mazda... Απ τα τέλη ένα 50αρικο διαφορά δεν το θεωρώ σωτήριο 

1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Ειχα το Honda Civic του 2007 και ηταν οτι κλαυτερο εχει περσει απο μενα .

1800 κυβικα με αυτοματο σειριακο κιβωτιο και 140 ιππους.

Φαντάζομαι εννοείς καλύτερο κι όχι κλαυτερο 😪😪😂😂😂εκτός αν σε γονάτισε... 

• Thanks 1
Δημοσ.

και απο εμενα honda ασχετα απο χλμ. Απλως εγω εψαχνα το υβριδικο μοντελο (1500cc) μιας που δε με ενοιαζαν επιδοσεις αλλα καταναλωση και ευκολια (βγαινουν με αυτοματο κιβωτιο).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανένα από τα 2. Το ένα είναι φορτωμένο χλμ και όσο και αξιόπιστο και αν είναι θα ζητήσει αναλώσιμα όπως αμορτισέρ, ζαμφορ, φρένα, λάστιχα κτλ χωρίς να αποκλείεται και η βλάβη. Το άλλο το είχε άνθρωπος που δεν το ενδιέφερε η συντήρηση οπότε κρίνε από αυτό και τρέχα μακρυά. Τα 7k θα γίνουν 10 πολύ χαλαρά και πολύ γρήγορα.

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 3
Δημοσ.

7000€ για αυτοκίνητο με 230.000 χλμ δεν θέλει καν ερώτηση. Τι πάει να πει είναι Honda. Ότι λέει και ο φίλος από πάνω θα ζητάει σε άλλα σημεία αν όχι στην μηχανή. Και ποιός σου εγγυάται ότι η μηχανή είναι σε καλή κατάσταση ή θα παραμείνει μετά πχ από τα 300.000 χλμ. 7000€ ακόμα και αυτήν την τρελή εποχή δεν είναι λίγα. Δες τις ανάγκες σου (μέγεθος, χώροι, κατανάλωση) και ψάξε για άλλο. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...