Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε

Θα ήταν το επόμενο μου ρολόι αν δεν είχε 1 μέρα μπαταρια και 2 ώρες για φουλ φόρτιση.. 😅 

Αναλογα την χρηση ειναι. 1 δεν ειναι σιγουρα. Το 4 εχω και μου κραταει σχεδον 2 μερες με τα παντα ανοικτα. Φανταζομαι το 5 θα κραταει λιγο παραπανω.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, gorge18 είπε

Αναλογα την χρηση ειναι. 1 δεν ειναι σιγουρα. Το 4 εχω και μου κραταει σχεδον 2 μερες με τα παντα ανοικτα. Φανταζομαι το 5 θα κραταει λιγο παραπανω.

Έχω φίλο που έχει το 5 και μου λέει κρατάει μια μέρα πάντως. Ποιος έχει δίκιο; Αυτός που το έχει η εσύ που υποθέτεις; 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Έχω φίλο που έχει το 5 και μου λέει κρατάει μια μέρα πάντως. Ποιος έχει δίκιο; Αυτός που το έχει η εσύ που υποθέτεις; 

Αν ειναι το lte και αν μιλάει - στελνει μηνύματα απο αυτο θα κραταει μια μερα  

Δημοσ.

Η διάρκεια της μπαταρίας σε αυτά τα προϊόντα είναι ανέκδοτο. Παραδέχομαι μόνο την Garmin με τα solar ωρολόγια της.

Δημοσ.
Στις 22/12/2022 στις 11:32 ΜΜ, TheoAlex50 είπε

Θα ήταν το επόμενο μου ρολόι αν δεν είχε 1 μέρα μπαταρια και 2 ώρες για φουλ φόρτιση.. 😅 

Ρε παιδιά μην λέτε ότι θέλετε. Από το 15% που συνήθως όλοι τα βάζουμε για φόρτιση θελει περίπου μια ώρα με 25αρι samsung. Επίσης εμένα μου κρατάει μια μισή μέρα εύκολα. Το βράδυ της δεύτερης το βαζω μια ώρα και είναι κομπλέ. Δεν γίνετε να τα κάνει όλα και να κρατάει 10 μέρες. Κάτι χάνεις κάτι κερδίζεις.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Έκανε κανείς ξανά παραγγελία από το Κωτσόβολος την ίδια πρόσφατα στα 159ε; Από χτες μέχρι και σήμερα στην εξέλιξη της παραγγελίας μου δείχνει αναμονή διαθεσιμότητας.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, sk1los είπε

Καλησπέρα σας! Έκανε κανείς ξανά παραγγελία από το Κωτσόβολος την ίδια πρόσφατα στα 159ε; Από χτες μέχρι και σήμερα στην εξέλιξη της παραγγελίας μου δείχνει αναμονή διαθεσιμότητας.

Εγώ όταν το έκανα με παραλαβή από κατάστημα σε 5 λεπτά μου ήρθε μην. να πάω να παραλάβω. Μάλιστα την παραγγελία την έκανα την άλλη μέρα το πρωί απλά το είχα το προϊόν στο καλάθι και ολοκληρώθηκε κανονικά στα 159.

Φανταστικό ρολόι, απόλυτα ευχαριστημένος μιας και χακαρονται και πολλά μέσω xda επειδή φοράει wear os και μπορείς να κάνεις παπάδες. 

Στα αρνητικά 1.5 μέρα η μπαταρία χωρίς always on display, αλλα ετσι κι αλλιώς για μελέτη ύπνου κλπ θέλει κάθε μέρα 1 ώρα φόρτιση, εγώ το συνήθισα και κάθε μέρα 9-10 το βράδυ το έχω στον ασύρματο φορτιστή αλλά για όποιον έχει συνηθίσει να κρατάει μέρες το ξεχνάει το συγκεκριμένο... 

Δημοσ.
Στις 29/12/2022 στις 10:59 ΠΜ, DeareN είπε

Εγώ όταν το έκανα με παραλαβή από κατάστημα σε 5 λεπτά μου ήρθε μην. να πάω να παραλάβω. Μάλιστα την παραγγελία την έκανα την άλλη μέρα το πρωί απλά το είχα το προϊόν στο καλάθι και ολοκληρώθηκε κανονικά στα 159.

Φανταστικό ρολόι, απόλυτα ευχαριστημένος μιας και χακαρονται και πολλά μέσω xda επειδή φοράει wear os και μπορείς να κάνεις παπάδες. 

Στα αρνητικά 1.5 μέρα η μπαταρία χωρίς always on display, αλλα ετσι κι αλλιώς για μελέτη ύπνου κλπ θέλει κάθε μέρα 1 ώρα φόρτιση, εγώ το συνήθισα και κάθε μέρα 9-10 το βράδυ το έχω στον ασύρματο φορτιστή αλλά για όποιον έχει συνηθίσει να κρατάει μέρες το ξεχνάει το συγκεκριμένο... 

Και εγώ την έκανα την παραγγελία την επόμενη μέρα. Και παρέλαβα μετά από 2 μέρες. Με την μπαταρία εγώ δεν έχω θέμα. Μου κρατάει άνετα μια μέρα. Το βράδυ πριν κοιμηθώ το βαζω λειτουργία πτήσης. Οπότε μετράει κανονικά τον ύπνο. Και μόλις ξυπνήσω το βαζω ένα μισάωρο και φορτίζει στα μπαμ. Πολύ πιο γρήγορα από το 3 που είχα πριν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...