Προς το περιεχόμενο

Mπορούμε να απαλλαγούμε από τον ΟΤΕ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά...η Vivodi έχει ένα κέντρο όλο κι'όλο στην Αθήνα στο υπόγειο ενός εμπορικού καταστήματος και είναι ζήτημα αν μπορει να εξυπηρετεί όλους τους συνδρομητές εκείνης της περιοχής! Εν πάσει περιπτώσει απο τον γαμΟΤΕ δυστυχώς δεν προκειται Π Ο Τ Ε να απαλλαγούμε και πρέπει να το καταλαβουμε αυτό!

Ποιος θα πληρώσει τέτοιο υπέρογκο κόστος για εγκαταστάσεις γραμμών κλπ κλπ;Και πές οτι το κάνει κάποιος που σκοπό στη ζωή του έχει βάλει να φαληρίσει...πόσους πελάτες θα τραβήξει απο τον ΟΤΕ;Αν δεν τραβήξει μέχρι και την τελευταία γιαγιακα που κάνει 2 μονάδες στα 5 χρονια δεν μπορεί να επιβιώσει! Αυτά δεν γίνονται!(και μη μου πείτε για την Ελλάδα στον τελίκό του euro :P)

Παρ' όλ'αυτά ο ΟΤΕ ήταν η επιχείρηση με τις μεγαλύτερες ζήμιες για το πρώτο 6μηνο του 2004,

κακοδιαχειρίσεις...δημόσιο managment!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά μάλλον κι εγώ θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες ... εκτός αν μπεις σε μαγάλες φασαρίες με δορυφορικά και υπερβολικά κόστη... άσε που αν υποθέσουμε ότι κάποιος φτιάχνει δίκτυο καλύτερο του ΟΤΕ και δίνει σούπερ ευκολίες... το επόμενο ερώτημα είνια κλείνουν όλοι οι υπόλοιποι; γιατί πλέον ο ΟΤΕ δε θα είνια υποχρεωμένος να δίνει γραμμές... κι εκεί αρχίζουν τα πανηγύρια ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...