ge656 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Δεν μπορώ να καταλάβω εάν κάποιος από τους παρόχους τηλεφωνίας μπορεί να μας απαλλάξει από τον ΟΤΕ (DSL Phone από την Vividi;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Απαντησες μονος σου... Ο μονος τροπος για να μη δεις λογαριασμο απο τον ΟΤΕ ειναι...να εχεις adsl (full llu) απο vivodi και dsl phone απο την ιδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ge656 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Μήπως ξέρει κανείς το κόστος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 giati den pairneis to 13880 na rotiseis?einai to til exipiretisis pelaton tis vivodi! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnaNaSssS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 kai h vivodi apo ote pernaei apla plhrwnei ayth to pageio gia ta kolokalwdeia tou ote oust kolo P(ote) klefth ekmetaleftes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ge656 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Προσωπικά θα ήμουν διατεθειμένος να πληρώνω και περσσότερα προκειμένου να απαλλαγώ από τον ΑΧΩΝΕΥΤΟ kolo P(ote). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rising Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Παιδιά...η Vivodi έχει ένα κέντρο όλο κι'όλο στην Αθήνα στο υπόγειο ενός εμπορικού καταστήματος και είναι ζήτημα αν μπορει να εξυπηρετεί όλους τους συνδρομητές εκείνης της περιοχής! Εν πάσει περιπτώσει απο τον γαμΟΤΕ δυστυχώς δεν προκειται Π Ο Τ Ε να απαλλαγούμε και πρέπει να το καταλαβουμε αυτό! Ποιος θα πληρώσει τέτοιο υπέρογκο κόστος για εγκαταστάσεις γραμμών κλπ κλπ;Και πές οτι το κάνει κάποιος που σκοπό στη ζωή του έχει βάλει να φαληρίσει...πόσους πελάτες θα τραβήξει απο τον ΟΤΕ;Αν δεν τραβήξει μέχρι και την τελευταία γιαγιακα που κάνει 2 μονάδες στα 5 χρονια δεν μπορεί να επιβιώσει! Αυτά δεν γίνονται!(και μη μου πείτε για την Ελλάδα στον τελίκό του euro ) Παρ' όλ'αυτά ο ΟΤΕ ήταν η επιχείρηση με τις μεγαλύτερες ζήμιες για το πρώτο 6μηνο του 2004, κακοδιαχειρίσεις...δημόσιο managment! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asterakias Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Φίλε δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά μάλλον κι εγώ θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες ... εκτός αν μπεις σε μαγάλες φασαρίες με δορυφορικά και υπερβολικά κόστη... άσε που αν υποθέσουμε ότι κάποιος φτιάχνει δίκτυο καλύτερο του ΟΤΕ και δίνει σούπερ ευκολίες... το επόμενο ερώτημα είνια κλείνουν όλοι οι υπόλοιποι; γιατί πλέον ο ΟΤΕ δε θα είνια υποχρεωμένος να δίνει γραμμές... κι εκεί αρχίζουν τα πανηγύρια ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.