Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, BertaJourdan είπε

Λοιπον παιδια θα σας πω κατι και πειτε μου εσεις μετα τι πιστευετε.

Οπως εχω ξαναπει περναω συχνα απο ενα apple store εδω στην περιοχη που μενω. 

Συγκεκριμενα ηθελα μια θηκη για ενα iphone 13 για δωρο σε μια συναδερφο.

Ε, μιας και πηρα μια εκει, ρωτησα και για ενα τζαμακι για το δικο μου. Ακουτε τωρα τι μου ειπε ο τυπος εκει και βγαλτε συμπερασμα>

Δεν παιζει να βαλεις εσυ κατι επανω στο κινητο και να ειναι πιο καλο, εννοουσε σκληρο και ανθεκτικο απο το τζαμι που εχει ηδη το iphone επανω.

Τωρα ο καταναλωτης αποφασιζει. 

(εγω ετσι και αλλιως δεν εβαζα απο παλια τζαμακια, αλλα μου φανηκε παραξενο)

Τι πιστευετε εσεις? Μιλαω για το τζαμακι αυτα τα 9Η κλπ.

Επειδή είμαι της τεχνικής δουλειάς,δεν μπορείς να φανταστείς τι έχουν δει τα μάτια μου,ότι σκληρότητα και να έχουν εγώ θα σου έλεγα να βάλεις και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Πολυς κόσμος έρχεται με τηλέφωνα ναυαρχίδες με ραγισμένα digitizer και πολλές φορές άκουγα ότι τους έπεφτε είτε από το ύψος του γονάτου είτε από το ύψος της τσέπης.

Υπαρχουν και οι εξαιρέσεις αλλά κανένας δεν αποκλείει ότι σε μια στραβή δεν θα κλαις.

Αν έχεις iPhone 12 και πάνω εκεί η αλλαγή οθόνης πονάει στην τσέπη.

Εγω προσωπικά βάζω θήκη και τζαμάκι από day 1 στην συσκευή μου,και όλο αυτό βάση το τι βλέπω κάθε μέρα στην δουλειά.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Drake27 είπε

Επειδή είμαι της τεχνικής δουλειάς,δεν μπορείς να φανταστείς τι έχουν δει τα μάτια μου,ότι σκληρότητα και να έχουν εγώ θα σου έλεγα να βάλεις και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Πολυς κόσμος έρχεται με τηλέφωνα ναυαρχίδες με ραγισμένα digitizer και πολλές φορές άκουγα ότι τους έπεφτε είτε από το ύψος του γονάτου είτε από το ύψος της τσέπης.

Υπαρχουν και οι εξαιρέσεις αλλά κανένας δεν αποκλείει ότι σε μια στραβή δεν θα κλαις.

Αν έχεις iPhone 12 και πάνω εκεί η αλλαγή οθόνης πονάει στην τσέπη.

Εγω προσωπικά βάζω θήκη και τζαμάκι από day 1 στην συσκευή μου,και όλο αυτό βάση το τι βλέπω κάθε μέρα στην δουλειά.

Κ τι δεν θα εχεις δει :P K το tempered glass 9H σε ενδεχόμενη πτώση απο τσεπη κλπ δύσκολα σωζει εχει τυχει αλλα καλυτερα να υπάρχει. Η αλλαγή οθόνης γενικά κοστίζει πολυ συν ότι προστατεύει κ απο σκόνη, βρωμιές, σημάδια  κλπ  το τζαμι

Δημοσ.

Εγώ επειδή είμαι τελείως τάρταρος με τα κινητά, πήρα καμία 4-5 θήκες να δοκιμάσω (από 5 ως 30€) και αυτή που μου φάνηκε εξαρχής πολύ δυνατή αν και προσθέτει κάποιο όγκο είναι η Nillkin Camshield που έχει προστασία και για την κάμερα από πίσω με πορτακι.

Και τελικά δε με πρόδωσε. Την πρώτη βδομάδα που πήρα το κινητό, έφαγε βαρβάτη πτώση με δύναμη σε μάρμαρο (σκέψου αναπήδησε κιόλας κι έσκασε μετά με την οθόνη στο σοβατεπί -ειπαμε ταρταρος και γκαντέμης) και λέω πάει το κινητό…

Δεν έπαθε τίποτα εντέλει με τη θήκη και ράγισε το τζαμάκι προστασίας, το οποίο και αυτό το προτείνω (spigen glas.tr alignmaster), καθώς πιστεύω πως μου έσωσε την οθόνη. Έχει και 2 τεμάχια η συσκευασία, όποτε αν σου πάθει κάτι, αλλάζεις και δε χρειάζεται να πας να ξαναγοράσεις. 

Φορτιστες επίσης έβαλα διάφορους, όπως και καλώδια, αλλά με τα αυθεντικά είδα ότι το κινητό φόρτιζε χωρίς να ανεβαζει θερμοκρασία η συσκευή σε σχέση και με επώνυμα. 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, vins είπε

Εγώ επειδή είμαι τελείως τάρταρος με τα κινητά, πήρα καμία 4-5 θήκες να δοκιμάσω (από 5 ως 30€) και αυτή που μου φάνηκε εξαρχής πολύ δυνατή αν και προσθέτει κάποιο όγκο είναι η Nillkin Camshield που έχει προστασία και για την κάμερα από πίσω με πορτακι.

https://www.skroutz.gr/s/37980644/Spigen-Rugged-Armor-Magsafe-Back-Cover-Πλαστικό-Σιλικόνης-Ανθεκτική-Matte-Black-iPhone-14-Pro-Max.html

Απ τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. 

• Like 1
Δημοσ.

εγω απο επιλογη δεν εχω βαλει ποτε τζαμακι στα 13/Χ μου, και το feeling ειναι πολυ καλυτερο απο ολα τα αλλα προηγουμενα iphone που τους ειχα τζαμακι προστασιας. 
τους εχω κ τις δερματινες θηκες και τελος, κουκλια ειναι :P 

• Confused 1
Δημοσ.
Στις 5/1/2023 στις 4:45 ΜΜ, BertaJourdan είπε

Λοιπον παιδια θα σας πω κατι και πειτε μου εσεις μετα τι πιστευετε.

Οπως εχω ξαναπει περναω συχνα απο ενα apple store εδω στην περιοχη που μενω. 

Συγκεκριμενα ηθελα μια θηκη για ενα iphone 13 για δωρο σε μια συναδερφο.

Ε, μιας και πηρα μια εκει, ρωτησα και για ενα τζαμακι για το δικο μου. Ακουτε τωρα τι μου ειπε ο τυπος εκει και βγαλτε συμπερασμα>

Δεν παιζει να βαλεις εσυ κατι επανω στο κινητο και να ειναι πιο καλο, εννοουσε σκληρο και ανθεκτικο απο το τζαμι που εχει ηδη το iphone επανω.

Τωρα ο καταναλωτης αποφασιζει. 

(εγω ετσι και αλλιως δεν εβαζα απο παλια τζαμακια, αλλα μου φανηκε παραξενο)

Τι πιστευετε εσεις? Μιλαω για το τζαμακι αυτα τα 9Η κλπ.

Ναι λογικά δεν είναι πιο καλό, όμως είναι γυαλί πάνω σε γυαλί και αντί να σπάσει το καλό, θα σπάσει το προστατευτικό ίσως πιο εύκολα(γιατί γι αυτό είναι κατασκευασμένο) και το καλό δε θα έχει ούτε αμυχή μετά. 

Έξαλλου έχουν γίνει τόσο καλά τα γυάλινα τζαμακια πχ spigen που χρησιμοποιώ, που η αίσθηση στην αφή είναι ακριβώς όπως όταν δεν έχεις τζαμάκι. Και ούτε σε ποιότητα εικόνας χάνει καθόλου.  

Είναι ένα έξτρα επίπεδο προστασίας για να μη σε νοιάζει αν πχ κάποιο αιχμηρό αντικείμενο(πχ κλειδιά) σου γδάρει την οθόνη κλπ κλπ. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, jodact είπε

Έξαλλου έχουν γίνει τόσο καλά τα γυάλινα τζαμακια πχ spigen που χρησιμοποιώ, που η αίσθηση στην αφή είναι ακριβώς όπως όταν δεν έχεις τζαμάκι. Και ούτε σε ποιότητα εικόνας χάνει καθόλου.  

Διαφωνώ πλήρως και κατηγορηματικά. Καθότι φορώντας τζαμάκι spigen από την πρώτη μέρα, όταν άρχισε να ξεκολλάει πλέον, το αφαίρεσα έως ότου βάλω νέο. Η αίσθηση της καθαρής οθόνης δεν είχε καμία, μα καμία σχέση με του τζαμακίου. Ναι, καλό χρυσό, προστατεύει, αλλά όχι η αίσθηση δεν είναι κακή μα σε καμία περίπτωση δεν είναι εφάμιλλη με του original.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, jumaru99 είπε

Διαφωνώ πλήρως και κατηγορηματικά. Καθότι φορώντας τζαμάκι spigen από την πρώτη μέρα, όταν άρχισε να ξεκολλάει πλέον, το αφαίρεσα έως ότου βάλω νέο. Η αίσθηση της καθαρής οθόνης δεν είχε καμία, μα καμία σχέση με του τζαμακίου. Ναι, καλό χρυσό, προστατεύει, αλλά όχι η αίσθηση δεν είναι κακή μα σε καμία περίπτωση δεν είναι εφάμιλλη με του original.

Θα συμφωνήσω, όμως νομίζω θα συνεχίσω  να φοράω δυστυχώς το τζαμάκι γιατί πρώτα φορά χάλασα τόσα λεφτά για κινητό (14 pro) 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, geomrk είπε

Θα συμφωνήσω, όμως νομίζω θα συνεχίσω  να φοράω δυστυχώς το τζαμάκι γιατί πρώτα φορά χάλασα τόσα λεφτά για κινητό (14 pro) 

Εννοείται πως θα βάλεις. Κι εγώ το ξαναέβαλα. Η τοποθέτησή μου ήταν ως πως την αίσθηση και μόνο.

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, jodact είπε

Ναι λογικά δεν είναι πιο καλό, όμως είναι γυαλί πάνω σε γυαλί και αντί να σπάσει το καλό, θα σπάσει το προστατευτικό ίσως πιο εύκολα(γιατί γι αυτό είναι κατασκευασμένο) και το καλό δε θα έχει ούτε αμυχή μετά. 

Είναι ένα έξτρα επίπεδο προστασίας για να μη σε νοιάζει αν πχ κάποιο αιχμηρό αντικείμενο(πχ κλειδιά) σου γδάρει την οθόνη κλπ κλπ. 

Συμφωνώ απόλυτα. Το θέμα είναι να βάλει ένα ποιοτικό τζαμάκι (full frame κατά προτίμηση) και θα ξεχάσει μετά ότι φοράει. Spigen ή ESR με κλειστά μάτια. (Τα δεύτερα φοράω εγώ και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

TL;DR..βάζετε γυαλάκια στις οθόνες σας.

---------------------

Υπάρχουν τρεις λόγοι για να έχουμε τζαμάκι στο κινητό μας.

1. Προφανώς, το τζάμι προσθέτει ένα επίπεδο προστασίας έναντι θραύσης. Κάλιο να σου ραγίσει το τζαμάκι παρά η οθόνη. Και είναι βέβαιο πως το κινητό μας, όσο και αν το προσέχουμε, θα φάει τις τούμπες του όσο το έχουμε στην κατοχή μας. Τελευταία περίπτωση που μου έτυχε προσωπικά, πτώση από ένα μέτρο σε γωνία γυάλινης ζυγαριάς. Το πήρα στο χέρι το Spigen, αλλά θα είχα πάρει κάτι χειρότερο αν δεν το είχα..

2. Εκτός από θραύση έχουμε και γρατσουνιές. Τα κινητά μας έχουν οθόνες από γυαλί, οπότε αυτές γίνονται πιο εύκολα από ότι νομίζουμε. Για όποιον χρησιμοποιεί ρολόγια για παράδειγμα, η διαφορά του mineral glass από το sapphire στο κρύσταλλο ενδεχομένως έχει γίνει..τραυματικά εμφανής σε μακροχρόνια χρήση.  Έχω βαρεθεί προσωπικά να βλέπω ρολόγια και οθόνες κινητών με γρατσουνιές από δαχτυλίδια...όσα "H" και να έχεις, τα μπριγιάν σε τρώνε λάχανο.

3. Με τον καιρό και την χρήση, ειδικά τώρα με το covid που απολυμαίναμε συχνά, φθείρεται η ελαιοφοβική επίστρωση της οθόνης μας, η οποία υπάρχει για απωθεί το λίπος, και να βοηθάει στην αντηλιά.  Όταν αυτή χάνεται, η οθόνη μας γεμίζει δαχτυλιές πολύ γρήγορα και η ποιότητα στην αφή και την όλη χρήση μειώνεται. Όλα τα γυαλάκια έχουν την δική τους ξεχωριστή ελαιοφοβική επίστρωση, οπότε με αυτό τον τρόπο την διατηρούμε ακμαία!

Επεξ/σία από Dante80

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...