Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

είμαι νέος χρήστης iphone(περιμένω το 13) και ήθελα να ρωτήσω μερικά βασικά για τα αξεσουάρ

1. Φορτιστής: Έχει σημασία αν είναι ο αυθεντικός; O anker στα μισά χρήματα θα είναι οκ; Επίσης αν φορτίζω με τον 18w που είδη έχω θα μου δημιουργήσει ζημιά;
  2. Τζαμάκι: Από ότι είδα τα spigen είναι μονόδρομος
  3. Θήκη: Αξίζουν οι θήκες της apple; Είδα πως και οι spigen είναι δημοφιλείς αλλά ξέρω απο γνωστό πως του είχαν θαμπώσει το πλαινο του κινητού( 12 pro), έχει συμβεί και σε άλλους αυτό; Μιας και τα απλα iphone έχουν διαφορετικό υλικό στο πλαινό (αλουμίνιο αντι για ατσάλι) θα έχω αντίστοιχο πρόβλημα .

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, eugenios1 είπε

Καλησπέρα σας,

είμαι νέος χρήστης iphone(περιμένω το 13) και ήθελα να ρωτήσω μερικά βασικά για τα αξεσουάρ

1. Φορτιστής: Έχει σημασία αν είναι ο αυθεντικός; O anker στα μισά χρήματα θα είναι οκ; Επίσης αν φορτίζω με τον 18w που είδη έχω θα μου δημιουργήσει ζημιά;
  3. Θήκη: Αξίζουν οι θήκες της apple; Είδα πως και οι spigen είναι δημοφιλείς αλλά ξέρω απο γνωστό πως του είχαν θαμπώσει το πλαινο του κινητού( 12 pro), έχει συμβεί και σε άλλους αυτό; Μιας και τα απλα iphone έχουν διαφορετικό υλικό στο πλαινό (αλουμίνιο αντι για ατσάλι) θα έχω αντίστοιχο πρόβλημα .

1. Ναι έχει σημασία αρκεί να μην είναι καμία κιμεζια! Οι anker θεωρούνται αξιόπιστοι αλλά εγώ θα προτιμούσα τους αυθεντικούς της apple! Δεν είναι πολύ ακριβοί!

2.Spigen από τα καλύτερα! 

3.Ότι θήκη και να πάρεις καλό είναι να βγάζεις το κινητό και να το καθαρίζεις συχνά έτσι ώστε να αποφύγεις τυχόν γρατζουνιές από βρωμιές που μένουν μέσα στην θήκη! Για μένα οι apple θήκες είναι υπερκτιμημενες και όχι και τόσο όμορφες! Έχω πάρει apple,spigen,esr κτλπ και στο τέλος καταλήγω πάντα σε αυτήν που κάθεται καλά στο χέρι και στο μάτι μου! Μην κολλάς πολύ και διάλεξε ότι σου αρέσει! Καμία θήκη δεν σε προστατεύει 100% από γερή πτωση!

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, eugenios1 είπε

Καλησπέρα σας,

1. Εγώ να πω την αλήθεια ποτέ δεν χρησιμοποίησα apple φορτιστή! Είχα πιο παλιά anker και τώρα εχω εναν από ένα samsung s10 που είχα παλιά. Ποτέ δεν είχα θέμα, μην αγχώνεσαι.

2. Spigen είναι πολύ καλό και belkin επίσης.

3. Σίγουρα υπερεκτιμημένες της apple. Σιγά μην δώσω 60 euro για θήκη!  Πάρε όποια spigen σου αρέσει. Εγώ πάντα παίρνω τη liquid crystal.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. Anker, Belkin ή αυθεντικό.

2. Εδώ είσαι.

3. Οι θήκες της Apple είναι υπερεκτιμημένες για αυτό που προσφέρουν. Πάρε μια Liquid air και είσαι κομπλέ. Αν θες διάφανη που δεν κιτρινίζει, πάρε την Ultra Hybrid αλλά με μαύρο πλαίσιο (καθώς το πλαίσιο είναι από TPU, αν πάρεις διάφανο θα κιτρινίσει. Η πλάτη είναι PU, δεν κιτρινίζει εκ φύσεως). 

Επεξ/σία από Dante80
Δημοσ.

Ποιοτικός φορτιστής και καλώδιο (MFi Certified) είναι MUST!!!

Τζάμι, από τα καλύτερα με καλούπι για τέλεια εφαρμογή...

https://www.amazon.de/gp/product/B095RXFRB9/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1VXTSRX565TLZ&psc=1

Θήκη με εγγύηση κατά του κιτρινίσματος...

https://www.amazon.de/gp/product/B096V2N136/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ANPMVOZDRIH7A&th=1

Δημοσ.

Αυθεντικό φορτιστή πάντα, προστασία οθόνης οκ η spigen. Θήκες πάντα αυθεντική Apple δερμάτινη, επειδή είμαι με iPhone τα τελευταία 10+ χρόνια, και εγώ θεωρούσα ακριβές τις αυθεντικές αλλά τελικά γέμιζα με άχρηστες φθηνές θήκες και τελικά κατέληγα πάντα στη δερμάτινη αυθεντική. Εάν το μοντέλο σου είναι παλιό, εύκολα με €30 ευρώ αγοράζεις την αυθεντική.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Dinos1973 είπε

Αυθεντικό φορτιστή πάντα, προστασία οθόνης οκ η spigen. Θήκες πάντα αυθεντική Apple δερμάτινη, επειδή είμαι με iPhone τα τελευταία 10+ χρόνια, και εγώ θεωρούσα ακριβές τις αυθεντικές αλλά τελικά γέμιζα με άχρηστες φθηνές θήκες και τελικά κατέληγα πάντα στη δερμάτινη αυθεντική. Εάν το μοντέλο σου είναι παλιό, εύκολα με €30 ευρώ αγοράζεις την αυθεντική.

Γιατί να πάρει σονι και καλά αυθεντική δερμάτινη θήκη;  δεν έχουν όλοι 80€ για πέταμα!

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, koutsis είπε

Γιατί να πάρει σονι και καλά αυθεντική δερμάτινη θήκη;  δεν έχουν όλοι 80€ για πέταμα!

Δεν έχει 80€!!!!! Εάν είναι το 12 η το 13 είναι κάτω από €50

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

55 εννοείς..https://www.bestprice.gr/cat/7871/thikes-iphone/f/1_9_1870_38625_2817_67603/apple-derma-apple-iphone-13.html?o=2

Γιατί να πάρει Apple δερμάτινη θήκη και όχι μια Nomad ή μια Mous?

Ή ακόμα και μια Vaja μπορεί σε αυτά τα λεφτά. Σαφέστατα ανώτερες όλες, και μιλώ έχοντας χρησιμοποιήσει την δερμάτινη Apple (σε iPhone 6 plus και XS). 

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

1. Καλό για μένα original ή Mfi certified,αλλά και με τον 18w καλά είναι,σε βάθος χρόνου τα 20W αλλά και τα 18W,φθείρουν την μπαταρία ποιο γρήγορα.Εγώ έχω 12 pro max εδώ και 2 χρόνια και ειναι στο 98% υγεία μπαταρίας,όταν χρειάζομαι γρήγορη φόρτιση γιατί βιάζομαι το βάζω στον 20w αλλά όταν δεν το χρειάζομαι το βάζω στον 15w,αργεί αλλά κρατάω την μπαταρία σε καλά επίπεδα.

2.Τζαμάκι ότι βάλεις αλλά σε full frame,να πιάνει από την μια γωνία μέχρι την άλλη,από μάρκα,δεν έχει σημασία,όλα είναι το ίδιο υλικό.

3.Θήκη spite,εγώ προσωπικά έχω μείνει ευχαριστημένος με της hybrid,αξίζουν τα λεφτά τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/12/2022 στις 6:41 ΜΜ, eugenios1 είπε

Καλησπέρα σας,

1. Εχει και παραεχει. Ο anker ειναι πολυ ποιοτικος οπως ολα της τα προιοντα της Anker αλλα καλυτερα αυθεντικο certified καλωδιο & original φορτιστης Apple 20w. Τελευταια κυκλοφορουν πολλες απομιμησεις και αυξανονται οι αναφορες (σχολια πελατών) που αγορασαν σε λιγο καλυτερη τιμη για προβληματα με μη γνησιους. Τον φορτιστη κ το καλωδιο θα το κρατησεις πολυ καιρο/πολλα χρόνια οποτε επελεξε το μόνο απο τα επισημα

2. Spigen χρονια τωρα.Ultra Hybrid ή Liquid Crystal

3. Αξιζουν αν βρεις κατι που να σε βολεψει σε Apple θηκη original. Μπορει να συμβει αυτο που περιγραφεις στο 3. αλλα δεν ειναι κατι σοβαρό.

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.

Λοιπον παιδια θα σας πω κατι και πειτε μου εσεις μετα τι πιστευετε.

Οπως εχω ξαναπει περναω συχνα απο ενα apple store εδω στην περιοχη που μενω. 

Συγκεκριμενα ηθελα μια θηκη για ενα iphone 13 για δωρο σε μια συναδερφο.

Ε, μιας και πηρα μια εκει, ρωτησα και για ενα τζαμακι για το δικο μου. Ακουτε τωρα τι μου ειπε ο τυπος εκει και βγαλτε συμπερασμα>

Δεν παιζει να βαλεις εσυ κατι επανω στο κινητο και να ειναι πιο καλο, εννοουσε σκληρο και ανθεκτικο απο το τζαμι που εχει ηδη το iphone επανω.

Τωρα ο καταναλωτης αποφασιζει. 

(εγω ετσι και αλλιως δεν εβαζα απο παλια τζαμακια, αλλα μου φανηκε παραξενο)

Τι πιστευετε εσεις? Μιλαω για το τζαμακι αυτα τα 9Η κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/12/2022 στις 6:41 ΜΜ, eugenios1 είπε

Θήκη: Αξίζουν οι θήκες της apple; Είδα πως και οι spigen είναι δημοφιλείς αλλά ξέρω απο γνωστό πως του είχαν θαμπώσει το πλαινο του κινητού( 12 pro), έχει συμβεί και σε άλλους αυτό; Μιας και τα απλα iphone έχουν διαφορετικό υλικό στο πλαινό (αλουμίνιο αντι για ατσάλι) θα έχω αντίστοιχο πρόβλημα .

Υπάρχουν θήκες της νοτιοκορεάτικης εταιρείας, διαφανείς, με πλαϊνά στο χρώμα του τηλεφώνου (έχει μεγάλη γκάμα). Εγώ τέτοια έχω.

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, BertaJourdan είπε

Λοιπον παιδια θα σας πω κατι και πειτε μου εσεις μετα τι πιστευετε.

Οπως εχω ξαναπει περναω συχνα απο ενα apple store εδω στην περιοχη που μενω. 

Συγκεκριμενα ηθελα μια θηκη για ενα iphone 13 για δωρο σε μια συναδερφο.

Ε, μιας και πηρα μια εκει, ρωτησα και για ενα τζαμακι για το δικο μου. Ακουτε τωρα τι μου ειπε ο τυπος εκει και βγαλτε συμπερασμα>

Δεν παιζει να βαλεις εσυ κατι επανω στο κινητο και να ειναι πιο καλο, εννοουσε σκληρο και ανθεκτικο απο το τζαμι που εχει ηδη το iphone επανω.

Τωρα ο καταναλωτης αποφασιζει. 

(εγω ετσι και αλλιως δεν εβαζα απο παλια τζαμακια, αλλα μου φανηκε παραξενο)

Τι πιστευετε εσεις? Μιλαω για το τζαμακι αυτα τα 9Η κλπ.

Η προστασια που εχουν οι συσκευες πλεον ειναι υπεραρκετη αλλα ειναι και λίγο ψυχολογικό το θέμα το tempered glass 9H. Ετσι και αλλιως καλυτερα με glass ειναι και οι δαχτυλιες σκονη κλπ δεν ειναι μονο η πτωση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...