venuets Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Αγορά τηλεόρασης Τώρα με το payzy βρήκα μια προσφορά που δεν ξέρω αν αξίζει https://www.germanos.gr/product/televisions/televisions/55’’-58’’/tcl-55p635-55-led-4k-smart-tv-tileorasi/?productId=20420130 Μου βγαίνει πρακτικά 277 € Θέλω να την κάνω δωράκι αν υπάρχει καλύτερη μέχρι τα 350€ (να καταλήγει μετά την αφαίρεση)
CaptainChris Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Είναι πολύ καλή η p635 αλλά προτίμησε να δόσεις λίγα χρήματα παραπάνω να πάρεις το μοντέλο p735, έχει καλύτερα ηχεία και ποίο στυλατη εμφάνιση, χωρίς πλαίσια πάνω και στα πλάγια.
vangelis_k Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Πηρα χθεϛ την 55αρα tcl c635, πρωτεϛ εντυπωσειϛ απολυτα θετικεϛ. Κυριωϛ σε περιεχομενο απο apple tv+ και disney η εμπειρια ειναι απολαυστικη σε εικονα και ηχο. Αθλητικα θελει λιγο ψαξιμο στιϛ ρυθμισειϛ αλλα εχει σχεση και η μεταδοση. Αν υπαρχουν καποιεϛ ρυθμισειϛ για θεαση αγωνων ευπροσδεκτεϛ! Κεραια δε συνδεσα..
Bitbit Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 είμαι ένα κλικ πριν την αγορά της κι εγώ. Διαβάζω θετικά σχόλια. Υπάρχει κάτι να με αποτρέψει από την παραγγελία; Κάτι που λείπει σε σχέση με κάποια άλλη στην ίδια περιοχή τιμής; Κάποιο μειονέκτημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα