SAnathema Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Θέλω να τσεκάρω αν η μητρική είναι οκ ή ήρθε DOA (κυρίως γιατί όταν τη στείλανε δεν είχαν βάλει τπτ στο packing, μόνο το κουτί και είχε μερικά εξωτερικά χτυπήματα το κουτι) Έχω επεξεργαστή, μνήμες κτλ. Δεν έχει έρθει ψύκτρα ακόμα. Μπορώ να το δω κάπως? Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2022 από SAnathema
ICE-T Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 με bio's update μέσω USB, χωρίς επεξεργαστή μόνο με τα καλώδια τροφοδοσίας της μητρικής.εχει πολλά βίντεο στο YouTube κάνε μία αναζήτηση.
Tenshi Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, SAnathema είπε Θέλω να τσεκάρω αν η μητρική είναι οκ ή ήρθε DOA (κυρίως γιατί όταν τη στείλανε δεν είχαν βάλει τπτ στο packing, μόνο το κουτί και είχε μερικά εξωτερικά χτυπήματα το κουτι) Έχω επεξεργαστή, μνήμες κτλ. Δεν έχει έρθει ψύκτρα ακόμα. Μπορώ να το δω κάπως? Μπρίκι καφέ έχεις;;; 1
SAnathema Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 χαχα τι να βάλω το μπρίκι πάνω στη cpu? Bios update θα μπορούσα να δοκιμάσω, αλλά επειδή ανάλογα το φλασάκι μπορεί να μην πιάσει, δεν ξέρω κατά πόσο θα καταλάβω.
Tenshi Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Ναί,είναι ολίγον Μαγκαϊβερ φάση άλλα το νερό έχει εξαιρετική θερμοχωρητικότητα.Βγάζει άνετα mem training και λοιπά self tests. Εναλλακτικά, μπορείς να κρατήσεις με το χέρι ένα οποιοδήποτε cooler πάνω στο IHS. 1
SAnathema Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 δοκίμασα να δω αν παιρνει ρευμα η μητρικη συνδέοντάς την και βάζοντας ενα φανακι επίσης sys_fan1 και να δω αν αναβουν led. Τπτ.. Μάλλον είναι doa
SAnathema Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Έτσι για να έχουμε έναν επίλογο, τελικά δοκίμασα φλασάρισμα στο τελευταίο bios και άνοιξε κανονικά, έβγαλε και led πως λείπει το cpu και τελείωσε τη διαδικασία όπως έγραφε στο manual. Οπότε λογικά όλα καλά αφού έκανε τη διαδικασία. Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί δεν άνοιγε το ανεμιστηράκι στο sys_fan1 όταν σύνδεσα τα 2 καλώδια τροφοδοσίας(επεξεργαστή και μητρικής) και το κουμπί power του κουτιού. (Δοκίμασα και με τη μέθοδο του κατσαβιδιού στο JFP1) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα