sankostas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Έχω τώρα τελευταία να βάζουνε πολλά ποστ στο Facebook με 42 gb με 15 ευρ άλλος 26 gb με 16 ευρ άλλος απεριοριστο ιντερνετ και από κάτω ρωτάνε καμιά 500αρια πια εταιρεία είναι αλλά τίποτα εμένα μου στείλανε μήνυμα ότι είναι HRS ΤΙ είναι αυτό μήπως ξέρει κάποιος ητν πάτησε κάποιος με συβολεω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 42 λεπτά πριν, sankostas είπε Έχω τώρα τελευταία να βάζουνε πολλά ποστ στο Facebook με 42 gb με 15 ευρ άλλος 26 gb με 16 ευρ άλλος απεριοριστο ιντερνετ και από κάτω ρωτάνε καμιά 500αρια πια εταιρεία είναι αλλά τίποτα εμένα μου στείλανε μήνυμα ότι είναι HRS ΤΙ είναι αυτό μήπως ξέρει κάποιος ητν πάτησε κάποιος με συβολεω και εμείς θα μυρίσουμε τα νύχια μας για το τι έχεις δει εσύ;Βάλε λινκ να δουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sankostas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Είπα αν κάποιος ξέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Στις 22/12/2022 στις 5:04 ΜΜ, sankostas είπε Είπα αν κάποιος ξέρει Τι να ξερει. Με το ζόρι βγαζει νοημα τι γραφεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 On 22/12/2022 at 15:51, sankostas said: Έχω τώρα τελευταία να βάζουνε πολλά ποστ στο Facebook με 42 gb με 15 ευρ άλλος 26 gb με 16 ευρ άλλος απεριοριστο ιντερνετ και από κάτω ρωτάνε καμιά 500αρια πια εταιρεία είναι αλλά τίποτα εμένα μου στείλανε μήνυμα ότι είναι HRS ΤΙ είναι αυτό μήπως ξέρει κάποιος ητν πάτησε κάποιος με συβολεω μαλλον αυτο λες https://hrsmobile.gr/ το οποιο ειναι μαλλον μεταπωλητης οποτε βλακειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sankostas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Ναι σαν αυτό πολλά διαφημίζουν με πολλά gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 3 hours ago, sankostas said: Ναι σαν αυτό πολλά διαφημίζουν με πολλά gb γενικοτερα θα προσεχα με ενδιαμεσους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petaw-se-oneiro Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Έχουμε τίποτα φρέσκο σε απεριόριστα data; Κάποια εταιρία που να παρέχει; Δεν με νοιάζει ομιλία και μυνηματα θέλω μόνο για hot spot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 On 02/01/2023 at 07:42, petaw-se-oneiro said: Έχουμε τίποτα φρέσκο σε απεριόριστα data; Κάποια εταιρία που να παρέχει; Δεν με νοιάζει ομιλία και μυνηματα θέλω μόνο για hot spot. ολες οι εταιρειες δεν εχουν πλεον προγραμμα για απεριοριστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petaw-se-oneiro Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, poulinos είπε ολες οι εταιρειες δεν εχουν πλεον προγραμμα για απεριοριστα? Σε καρτοκινητο δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι. Η κοσμοτε έχει απεριόριστα για μια εβδομάδα αλλα μόνο για δυο εβδομάδες τον μηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) H Wind έχει 15 ευρώ τα απεριόριστα δεδομένα, στο Free2Go εδώ και πολύ καιρό, αλλά λέει ότι είναι διαθέσιμο για ενεργοποιήσεις μέχρι 08/01. Spoiler https://www.f2g.gr/gr/f2g/paketa/#/unlimited-data Παρατηρήσεις To πακέτο αποτελεί προωθητική ενέργεια και είναι διαθέσιμο για ενεργοποιήσεις έως 08/01/2023 Το πακέτο έχει διάρκεια 30 ημέρες από την ενεργοποίησή του Για τη χρήση των MB απαιτείται διαθέσιμο υπόλοιπο τουλάχιστον ίσο με 0,01€ Τα MB του πακέτου μπορούν να καταναλωθούν σε πλοήγηση που γίνεται εντός Ελλάδας καθώς και κατά την περιαγωγή στην Ε.Ε. (Ζώνη E.E.) με όριο χρήσης τα 13764MB Δεν ισχύει πολιτική ορθής χρήσης και τα MBs καταναλώνονται με προτεραιότητα έναντι οποιουδήποτε άλλου ενεργοποιημένου πακέτου ή μπόνους με ενσωματωμένα data Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2023 από BritGreek 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpiderAang Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Στις 2/1/2023 στις 7:42 ΠΜ, petaw-se-oneiro είπε Έχουμε τίποτα φρέσκο σε απεριόριστα data; Κάποια εταιρία που να παρέχει; Δεν με νοιάζει ομιλία και μυνηματα θέλω μόνο για hot spot. προσφορά nova στα 25 ευρώ απεριόριστα gb και λεπτά ομιλίας και sms στα 18 ευρώ 10 gb και δεν θυμάμαι πόσα λεπτά ομιλίας και sms. Στο Συμβόλαιο είχε 29 τιμή τον μήνα αλλά το το προωθούν στα 25 ευρώ και το εξώφυλλο του συμβολαίου 25 ευρώ έλεγε. Σε αυτό πήγα εγώ και 4/2 βγαίνει ο λογαριασμός οπότε θα σας ενημερώσω για την τελική τιμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 On 03/01/2023 at 22:24, petaw-se-oneiro said: Σε καρτοκινητο δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι. Η κοσμοτε έχει απεριόριστα για μια εβδομάδα αλλα μόνο για δυο εβδομάδες τον μηνα Νομιζω οτι πλεον οι περισσοτερες κατι βγαζουν.δεν το εχω ψαξει παραπανω αλλα γενικα οταν βγαλει κατι η μια εταιρεια καπακια βλεπεις τρεχει και η αλλη να το βγαλει για θεμα ανταγωνισμου.το ιδιο βεβαια και στις αυξησεις.οταν μια εταιρεια το ακριβυνει τοτε και οι αλλες το ιδιο. πακετο πανε οι αυξησεις πακετο πανε και τα προγραμματα. οποτε και μια εταιρεια να μην εχει βγαλει ακομα σε καρτοκινητο ,αργα ή γρηγορα θα βγαλει. On 04/01/2023 at 13:18, SpiderAang said: προσφορά nova στα 25 ευρώ απεριόριστα gb και λεπτά ομιλίας και sms στα 18 ευρώ 10 gb και δεν θυμάμαι πόσα λεπτά ομιλίας και sms. Στο Συμβόλαιο είχε 29 τιμή τον μήνα αλλά το το προωθούν στα 25 ευρώ και το εξώφυλλο του συμβολαίου 25 ευρώ έλεγε. Σε αυτό πήγα εγώ και 4/2 βγαίνει ο λογαριασμός οπότε θα σας ενημερώσω για την τελική τιμή. λογικα τοσο θα ειναι.δεν νομιζω να γινει κατι αλλο. On 04/01/2023 at 11:09, BritGreek said: H Wind έχει 15 ευρώ τα απεριόριστα δεδομένα, στο Free2Go εδώ και πολύ καιρό, αλλά λέει ότι είναι διαθέσιμο για ενεργοποιήσεις μέχρι 08/01. Hide contents https://www.f2g.gr/gr/f2g/paketa/#/unlimited-data Παρατηρήσεις To πακέτο αποτελεί προωθητική ενέργεια και είναι διαθέσιμο για ενεργοποιήσεις έως 08/01/2023 Το πακέτο έχει διάρκεια 30 ημέρες από την ενεργοποίησή του Για τη χρήση των MB απαιτείται διαθέσιμο υπόλοιπο τουλάχιστον ίσο με 0,01€ Τα MB του πακέτου μπορούν να καταναλωθούν σε πλοήγηση που γίνεται εντός Ελλάδας καθώς και κατά την περιαγωγή στην Ε.Ε. (Ζώνη E.E.) με όριο χρήσης τα 13764MB Δεν ισχύει πολιτική ορθής χρήσης και τα MBs καταναλώνονται με προτεραιότητα έναντι οποιουδήποτε άλλου ενεργοποιημένου πακέτου ή μπόνους με ενσωματωμένα data σιγα σιγα ολες θα δωσουν και στα καρτοκινητα.ειναι να μην κανει την αρχη καποιος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, poulinos είπε Νομιζω οτι πλεον οι περισσοτερες κατι βγαζουν.δεν το εχω ψαξει παραπανω αλλα γενικα οταν βγαλει κατι η μια εταιρεια καπακια βλεπεις τρεχει και η αλλη να το βγαλει για θεμα ανταγωνισμου.το ιδιο βεβαια και στις αυξησεις.οταν μια εταιρεια το ακριβυνει τοτε και οι αλλες το ιδιο. πακετο πανε οι αυξησεις πακετο πανε και τα προγραμματα. οποτε και μια εταιρεια να μην εχει βγαλει ακομα σε καρτοκινητο ,αργα ή γρηγορα θα βγαλει. λογικα τοσο θα ειναι.δεν νομιζω να γινει κατι αλλο. σιγα σιγα ολες θα δωσουν και στα καρτοκινητα.ειναι να μην κανει την αρχη καποιος. Καθώς έχω αριθμούς και από τις τρεις εταιρείες, αυτό που παρατηρώ είναι ότι η Wind έχει πάντα το καλύτερο πακέτο "επίσημα" μέσω της εφαρμογής της, αλλά τουλάχιστον εκεί που κινούμαι εγώ δεν καλύπτομαι καλά από σήμα με αποτέλεσμα να είναι ελλιπής ως προς τις ανάγκες μου. Στο What's Up, ωστόσο, σε εμένα αλλά και σε πολλούς φίλους/συνεργάτες μου, έρχονται σε εβδομαδιαία βάση sms με εξαιρετικές προσφορές (καλύτερες από αυτές της Wind) οι οποίες δεν υπάρχουν στην εφαρμογή και ενεργοποιούνται μόνο μέσω αποστολής μηνύματος σε 5ψήφιο ως αποκλειστικές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 27 minutes ago, BritGreek said: Καθώς έχω αριθμούς και από τις τρεις εταιρείες, αυτό που παρατηρώ είναι ότι η Wind έχει πάντα το καλύτερο πακέτο "επίσημα" μέσω της εφαρμογής της, αλλά τουλάχιστον εκεί που κινούμαι εγώ δεν καλύπτομαι καλά από σήμα με αποτέλεσμα να είναι ελλιπής ως προς τις ανάγκες μου. Στο What's Up, ωστόσο, σε εμένα αλλά και σε πολλούς φίλους/συνεργάτες μου, έρχονται σε εβδομαδιαία βάση sms με εξαιρετικές προσφορές (καλύτερες από αυτές της Wind) οι οποίες δεν υπάρχουν στην εφαρμογή και ενεργοποιούνται μόνο μέσω αποστολής μηνύματος σε 5ψήφιο ως αποκλειστικές. το θεμα ειναι αυτο που ειπες;δεν ειναι μονο η τιμη αλλα και η καλυψη που εχεις στις περιοχες που μενεις ,δουλευεις,μετακινεισαι. ας ελπισουμε καποτε να γινει roaming απο τις κεραιες του ενος παροχου στον αλλον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα