nyne Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Ψαχνω για καποιο δωρεαν προγραμμα που να μου αντιγραφει ενα φακελο απο το σημειο Α στο διαδικτυακο δισκο(map θα ειναι) στο σημειο Β καθημερινα.Υπαρχει κατι αξιοπιστο? Μιας και δε βλεπω απαντησεις να επεκταθω για τη περιεργη φυση του προβληματος μου. Με μια διαδικασια απο bat αντιγραφω απο το σημειο Α στο σημειο Β(folder σε nas)οταν το τρεχω χειροκινητα δουλευει κανονικα.Οταν το κανω task για να γινεται καθημερινα,τρεχει αλλα δεν μπορει να κανει copy στο σημειο B στο Nas(σε δοκιμαστικο folder τοπικα το κανει).Υποψιαζομαι οτι επειδη ο folder του nas ειναι συνδεδεμενος με ονομα χρηστη διαφορετικο απο το χρηστη στα windows( γιατι στο nas φτιαχνεις αλλους χρηστες) δεν μπορει να το ολοκληρωσει. Οποτε χρειαζομαι ενα προγραμμα για να το κανει αυτο...Το μεγαλο αγκαθι ειναι οτι προκειται για λειτουργικο server οποτε δεν βρισκω κατι εμπιστο δωρεαν... Ευχαριστω. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2022 από nyne
Bax Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δοκίμασε το cobian backup/cobian reflector που κάνει ξεχωριστό login 1
nyne Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 To ειχα δει και εγω απλα δεν ξερω αν ειναι εμπιστο,οχι ως εργαλειο απλα φοβαμαι μην εχει ιους κτλ.Το ξερεις?
micos000 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 23 ώρες πριν, nyne είπε Με μια διαδικασια απο bat αντιγραφω απο το σημειο Α στο σημειο Β(folder σε nas)οταν το τρεχω χειροκινητα δουλευει κανονικα.Οταν το κανω task για να γινεται καθημερινα,τρεχει αλλα δεν μπορει να κανει copy στο σημειο B στο Nas(σε δοκιμαστικο folder τοπικα το κανει). Μήπως τρέχεις το bat με λογαριασμό Administrator; Βάλτο να τρέχει απλά, χωρίς δικαιώματα.
pavloa Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 20 ώρες πριν, Bax είπε Δοκίμασε το cobian backup/cobian reflector που κάνει ξεχωριστό login Το cobian backup μου το έχει περάσει ο τεχνικός στο pc του καταστήματος για να κρατάω backup το πρόγραμμα τιμολόγησης. Είναι αρκετά καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα