Haldol Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Ψάχνω να βρω το "μηχανισμό" που έγινε αυτό. Δεν ψάχνω συμβουλές, γιατί πάει, πέρασε, τέλος. Αλλά η "περιέργεια" του τι έγινε, υπάρχει. Λοιπόν... στις 11.30 - 00.00 κατεβάζω 500gr παγωτό. Κατά τις 4.00 αρχίζει μία ελαφριά αδιαθεσία με τάση για εμετό. Λέω οκ, το παράκανα με το παγωτό... θα περάσει σε λίγο. Δεν έδωσα πολλή σημασία και δε σηκώθηκα καν. Αρκετά απότομα όμως, κατά τις 4.30 αρχίζουν πόνοι σ' αρκετά σημεία στο σώμα (όχι δυσβάσταχτοι, πιο πολύ σε ενόχληση), τρέμουλο και κρύωνα. Κρύωνα όμως. Πολύ! Λέω πάει, τέλειωσα (άντρας γαρ ), θα με βρουν μετά από 2 μέρες κρύο. Βάζω θερμόμετρο κι έχω 37,4°. "Ηρεμούν" οι σκέψεις λίγο, και λέω τι σκ*τά, τόσο απότομα μ' έπιασε ίωση; Αφού μέχρι πριν 2 ώρες ήμουν σούπερ. Τυλίγομαι σα κρεμμύδι λοιπόν με το πάπλωμα και με παίρνει εύκολα ο ύπνος, ενώ συνεχίζω να τρέμω σα ψάρι έξω απ' το νερό. Στις 7.00 χτυπάει το ξυπνητήρι... κι είμαι μία χαρά! Έχω λίγο πονοκέφαλο μεν (και κούμπωσα 500mg παρακεταμόλη) αλλά κατά τ' άλλα, καλά. Κρυάδες γιοκ, τρέμουλο γιοκ. Σηκώθηκα, καθάρισα τις γάτες, πήγα τουαλέτα, έκανα 2 αυγά βραστά πρωινό, καφέ. Σα να μην έγινε ποτέ τίποτα! Τι "bug" ήταν αυτό ρε παίδες;! Έχουμε καμιά ιδέα; 1 1
Klausx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Haldol είπε Ψάχνω να βρω το "μηχανισμό" που έγινε αυτό. Δεν ψάχνω συμβουλές, γιατί πάει, πέρασε, τέλος. Αλλά η "περιέργεια" του τι έγινε, υπάρχει. Λοιπόν... στις 11.30 - 00.00 κατεβάζω 500gr παγωτό. Κατά τις 4.00 αρχίζει μία ελαφριά αδιαθεσία με τάση για εμετό. Λέω οκ, το παράκανα με το παγωτό... θα περάσει σε λίγο. Δεν έδωσα πολλή σημασία και δε σηκώθηκα καν. Αρκετά απότομα όμως, κατά τις 4.30 αρχίζουν πόνοι σ' αρκετά σημεία στο σώμα (όχι δυσβάσταχτοι, πιο πολύ σε ενόχληση), τρέμουλο και κρύωνα. Κρύωνα όμως. Πολύ! Λέω πάει, τέλειωσα (άντρας γαρ ), θα με βρουν μετά από 2 μέρες κρύο. Βάζω θερμόμετρο κι έχω 37,4°. "Ηρεμούν" οι σκέψεις λίγο, και λέω τι σκ*τά, τόσο απότομα μ' έπιασε ίωση; Αφού μέχρι πριν 2 ώρες ήμουν σούπερ. Τυλίγομαι σα κρεμμύδι λοιπόν με το πάπλωμα και με παίρνει εύκολα ο ύπνος, ενώ συνεχίζω να τρέμω σα ψάρι έξω απ' το νερό. Στις 7.00 χτυπάει το ξυπνητήρι... κι είμαι μία χαρά! Έχω λίγο πονοκέφαλο μεν (και κούμπωσα 500mg παρακεταμόλη) αλλά κατά τ' άλλα, καλά. Κρυάδες γιοκ, τρέμουλο γιοκ. Σηκώθηκα, καθάρισα τις γάτες, πήγα τουαλέτα, έκανα 2 αυγά βραστά πρωινό, καφέ. Σα να μην έγινε ποτέ τίποτα! Τι "bug" ήταν αυτό ρε παίδες;! Έχουμε καμιά ιδέα; Μισό κιλό παγωτό ήταν αυτό... Λογικά το σώμα σου καταπολέμησε κάποιο βακτήριο (πόνος στο στομάχι) από το καλό παγωτό που έφαγες. Ίσως είχε λιώσει και ξανά παγώσει κτλ. Οι πόνοι κτλ ήταν συμπτώματα του πυρετού. 1 1
lyda94 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 29 λεπτά πριν, Klausx είπε Μισό κιλό παγωτό ήταν αυτό... Λογικά το σώμα σου καταπολέμησε κάποιο βακτήριο (πόνος στο στομάχι) από το καλό παγωτό που έφαγες. Ίσως είχε λιώσει και ξανά παγώσει κτλ. Οι πόνοι κτλ ήταν συμπτώματα του πυρετού. αυτο! το παγωτο στην εκανε και αντεδρασε το σωμα για να το καταπολεμησει! πηρες και την παρακεταμολη και ισιωσες!
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Mισό κιλό παγωτό ,φαντάζομαι θα ήταν και βανίλια ,είναι φυσικό επακόλουθο αυτό που έπαθες.Απο κιλό και πάνω και σε σοκολάτα δεν θα πάθαινες τίποτα. Περαστικά να είναι .
vs_skg Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Haldol είπε Ψάχνω να βρω το "μηχανισμό" που έγινε αυτό. Δεν ψάχνω συμβουλές, γιατί πάει, πέρασε, τέλος. Αλλά η "περιέργεια" του τι έγινε, υπάρχει. Λοιπόν... στις 11.30 - 00.00 κατεβάζω 500gr παγωτό. Κατά τις 4.00 αρχίζει μία ελαφριά αδιαθεσία με τάση για εμετό. Λέω οκ, το παράκανα με το παγωτό... θα περάσει σε λίγο. Δεν έδωσα πολλή σημασία και δε σηκώθηκα καν. Αρκετά απότομα όμως, κατά τις 4.30 αρχίζουν πόνοι σ' αρκετά σημεία στο σώμα (όχι δυσβάσταχτοι, πιο πολύ σε ενόχληση), τρέμουλο και κρύωνα. Κρύωνα όμως. Πολύ! Λέω πάει, τέλειωσα (άντρας γαρ ), θα με βρουν μετά από 2 μέρες κρύο. Βάζω θερμόμετρο κι έχω 37,4°. "Ηρεμούν" οι σκέψεις λίγο, και λέω τι σκ*τά, τόσο απότομα μ' έπιασε ίωση; Αφού μέχρι πριν 2 ώρες ήμουν σούπερ. Τυλίγομαι σα κρεμμύδι λοιπόν με το πάπλωμα και με παίρνει εύκολα ο ύπνος, ενώ συνεχίζω να τρέμω σα ψάρι έξω απ' το νερό. Στις 7.00 χτυπάει το ξυπνητήρι... κι είμαι μία χαρά! Έχω λίγο πονοκέφαλο μεν (και κούμπωσα 500mg παρακεταμόλη) αλλά κατά τ' άλλα, καλά. Κρυάδες γιοκ, τρέμουλο γιοκ. Σηκώθηκα, καθάρισα τις γάτες, πήγα τουαλέτα, έκανα 2 αυγά βραστά πρωινό, καφέ. Σα να μην έγινε ποτέ τίποτα! Τι "bug" ήταν αυτό ρε παίδες;! Έχουμε καμιά ιδέα; Το έχω πάθει δύο ή τρεις φορές τελευταίους 18 μήνες. Δεν ήξερα ότι υπάρχουν κι άλλοι. Η μόνη διασύνδεση που μπορώ να κάνω, και όχι στη βάση αίτιο-αιτιατό αλλά συσχέτιση, είναι κοβιντ, εμβόλιο κλπ.
fredd0 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Ρε μπας κι εχεις καμια δυασανεξια στη λακτοση, εκανες overload και οταν χωνεψες αισθανθηκες καλυτερα?
Haldol Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, fredd0 είπε Ρε μπας κι εχεις καμια δυασανεξια στη λακτοση, εκανες overload και οταν χωνεψες αισθανθηκες καλυτερα? Δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο χρόνια τώρα. Και 500 gr παγωτό έχω φάει πολλές φορές. Εγώ φοβήθηκα μην ήταν κάνα "κρασάρισμα" ινσουλίνης απ' την πολύ ζάχαρη. Αλλά ισχύει το ίδιο. Και πριν 2 'βδομάδες τσάκισα ένα κουτί παγωτό 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις