IoannisSM Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Θέλω να κάνω ένα δώρο σε ένα παιδάκι 1 έτους συγγενή μου στη Νέα Υόρκη. Σκέφτηκα ότι είναι πολλά τα μεταφορικά για να στείλω κάτι από Ελλάδα. Οπότε πρέπει να παραγγείλω από εκεί ώστε να πάει άμεσα. Έχετε προτάσεις;
fredd0 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 faoschwarz, toysrus, amazon, πληρωνεις εσυ, παραδιδεις gift στη διευθυνση του πιτσιρικα 1
IoannisSM Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, fredd0 είπε faoschwarz, toysrus, amazon, πληρωνεις εσυ, παραδιδεις gift στη διευθυνση του πιτσιρικα Ξερεις αν βολευει revolut για να γλιτωσω προμηθεια συναλλαγματος? Δε θυμαμαι βεβαια να χρεωνει και η revo κατι...
fredd0 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, IoannisSM είπε Ξερεις αν βολευει revolut για να γλιτωσω προμηθεια συναλλαγματος? Δε θυμαμαι βεβαια να χρεωνει και η revo κατι... δεν χρησιμοποιω revolut, δε ξερω αν συμφερει. Παντως paypal εχουν ολα αν δε θες να χρησιμοποιησεις ελληνικη χρεωστικη
kostasbm Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, IoannisSM είπε Θέλω να κάνω ένα δώρο σε ένα παιδάκι 1 έτους συγγενή μου στη Νέα Υόρκη. Σκέφτηκα ότι είναι πολλά τα μεταφορικά για να στείλω κάτι από Ελλάδα. Οπότε πρέπει να παραγγείλω από εκεί ώστε να πάει άμεσα. Έχετε προτάσεις; θέλεις να κανείς δώρο και σκέπτεσαι τη προμήθεια συναλλάγματος??? μπες amazon διαλεξε και στειλε το στη διευθυνση του.... καλές γιορτές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα