geopaok Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Έχω ένα dell inspiron, ο κατασκευαστής λέει ότι χρειάζεται 65w φορτιστή, αν το βάλω σε μικρότερο φορτιστή (ποτε δε συμπάθησα τους τεραστιους φορτιστες από τα λαπτοπ) απο τη στιγμή που bootάρει κανονικά υπάρχει περίπτωση να του προκαλέσω κάποια βλάβη, στην μπαταρία κυρίως;
mphxths Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Λογικα οχι. Θα φορτιζει πιο αργα και αν το συστημα χρειαστει τα 65w κατα την διαρκεια της λειτουργιας του , θα υπαρξει προβλημα. Εχε υποψη σου τελος , οτι αν θυμαμαι καλα , τα dell ανιχνευουν αν εχει συνδεθει οριτζιναλ φορτιστης ή οχι και αν δεν ειναι οριτζιναλ δημιουργουν ιστοριες...
Kthulhou Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, mphxths είπε τα dell ανιχνευουν αν εχει συνδεθει οριτζιναλ φορτιστης ή οχι και αν δεν ειναι οριτζιναλ δημιουργουν ιστοριες. έχει ρύθμιση στο BIOS να μην γίνεται ο έλεγχος @geopaok ψάξε στις αγγελίες, θα βρεις Dell μικρότερου όγκου, τα πολύ μεγάλα ήταν 90-130 Watts
gusteg Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Πλέον πολλοί 65w φορτιστές είναι σαν κινητού.
kremenarasi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Στις 22/12/2022 στις 9:41 ΠΜ, Kthulhou είπε έχει ρύθμιση στο BIOS να μην γίνεται ο έλεγχος @geopaok ψάξε στις αγγελίες, θα βρεις Dell μικρότερου όγκου, τα πολύ μεγάλα ήταν 90-130 Watts Αν δεν το αναγνωρίζει σαν γνήσιο δεν θα φορτίζει μπαταρία και θα υπολειτουργεί. Μικρότερο τροφοδοτικό δεν συνιστάται γιατί απλά θα καεί πολύ ποιο γρήγορα όταν το μηχάνημα θα χρειαστεί την μέγιστη απόδοση .
geopaok Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Έχω φορτιστή 100w κινητού με 4 θύρες απλά αν συνδέσω και το κινητό πχ πέφτει η πρώτη θύρα στα 60 και αν βάλω και τα ακουστικά στα 45, σπάνια θα τύχει βέβαια να τα φορτίζω όλα μαζί και να χρησιμοποιώ και το λαπτοπ απλά σε περίπτωση που τύχει ήθελα να ξέρω συνέπειες, αν και δεν είναι της dell ο φορτιστής δεν είχα κάποιο θέμα μέχρι στιγμής, μπορώ με κάποιο πρόγραμμα να δω τα watt φόρτισης που τραβάει το λαπτοπ όταν φορτίζει ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα