Simon8888 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά. Σε σχολή οδηγών για αυτοκίνητο μου δώσανε τιμή 800 ευρώ(200 παράβολα, 600 μαθήματα). Δεν θα δώσω τίποτα άλλο μου είπαν (μίζα δηλαδή). Πόσο έμπιστο είναι αυτό; Φοβάμαι μην με κόψει ο εξεταστής έτσι κι αλλιώς και μετά έχω να πληρώνω το λάδι συν το παράβολο και καταλήξει το δίπλωμα 1200ευρω+.
Sorath Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Να μάθεις να οδηγάς, να τα κάνεις όλα σωστά ώστε να μην σε κόψει...... έλεος πια με αυτή την νοοτροπία! 4
Simon8888 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, Sorath είπε Να μάθεις να οδηγάς, να τα κάνεις όλα σωστά ώστε να μην σε κόψει...... έλεος πια με αυτή την νοοτροπία! Δεν είναι δική μου νοοτροπία. Το να τα κάνεις όλα τέλεια και πάλι να σε κόψει δεν το έχεις ακούσει; Γιατί συμβαίνει. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 49 λεπτά πριν, Simon8888 είπε Καλησπέρα παιδιά. Σε σχολή οδηγών για αυτοκίνητο μου δώσανε τιμή 800 ευρώ(200 παράβολα, 600 μαθήματα). Δεν θα δώσω τίποτα άλλο μου είπαν (μίζα δηλαδή). Πόσο έμπιστο είναι αυτό; Φοβάμαι μην με κόψει ο εξεταστής έτσι κι αλλιώς και μετά έχω να πληρώνω το λάδι συν το παράβολο και καταλήξει το δίπλωμα 1200ευρω+. Ρωτα σε περιπτωση που κοπεις ποσα θελουν για "παρασταση" την δευτερη φορα .Μερικοι ζητανε νταβατζιλικι 200+ ευρω ενω το παραβολο ειναι κατι λιγα 10ευρα
Haldol Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Είναι θέμα εξεταστή. Δηλαδή... θέμα τύχης. Αν πέσεις σε σωστό δεν έχεις θέμα. Τα κάνεις σωστά & περνάς. Οι περισσότεροι είναι ελαστικοί κιόλας, καταλαβαίνουν ότι είσαι πρωτάρης & συγχωρούν αρκετά. Αν τώρα πέσεις σε εξεταστή που λαδώνεται, δε περνάς που να κοπανιέσαι αν δε λαδώσεις, δε πα να'σαι και ο Αναστάσιος Μαρκουίζος ο ίδιος!
Sorath Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Simon8888 είπε Δεν είναι δική μου νοοτροπία. Το να τα κάνεις όλα τέλεια και πάλι να σε κόψει δεν το έχεις ακούσει; Γιατί συμβαίνει. Αν δεν δώσεις αφορμή, δεν μπορεί να σε κόψει. 1
kr0m Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 οντως θεωρεις οτι το 800 ειναι ενταξει τιμη;; μαλιστα... 1 ώρα πριν, Simon8888 είπε Φοβάμαι μην με κόψει ο έτσι κι αλλιώς και μετά έχω να πληρώνω το λάδι συν το παράβολο και καταλήξει το δίπλωμα 1200ευρω+. καλα σου ειπαν για τη νοοτροπια επανω. γιατι αν περνατε λετε "περασα" (εγω), αλλα αν κοπειτε λετε "με εκοψε" (ο κακος εξεταστης). οταν δεν κανεις λαθη, δεν κοβεσαι. αν θελεις να δικαιολογησεις την διατηρηση μιας νοοτροπιας, για προσωπικο σου οφελος, τουλαχιστον να εχεις τα κοχονες να το παραδεχεσαι. 1
NickTG Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 20 minutes ago, Haldol said: Αν τώρα πέσεις σε εξεταστή που λαδώνεται, δε περνάς που να κοπανιέσαι αν δε λαδώσεις, δε πα να'σαι και ο Αναστάσιος Μαρκουίζος ο ίδιος! Μέχρι τώρα πάντως σε όσους ξέρω που κόπηκαν ενώ αρχικά σύμφωνα με αυτούς τα έκαναν ΟΛΑ άψογα σε συνέχεια της κουβέντας βρέθηκαν λάθη που έγιναν.
eMike Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Τώρα σου είπε έτσι. Προφανώς...δεν είναι τόσο ηλίθιος. Την ώρα εκείνη λίγο πριν μπουν οι εξεταστές θα σου ζητήσει κάτι "για να το σιγουρέψετε"... Όπως κάνουν εδώ και δεκαετίες όλοι..... Δεν είναι υποχρεωτικό ότι θα κοπείς, απλά θα είναι με το δάχτυλο στη σκανδάλη για το παραμικρό λάθος.
Simon8888 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, kr0m είπε οντως θεωρεις οτι το 800 ειναι ενταξει τιμη;; μαλιστα... καλα σου ειπαν για τη νοοτροπια επανω. γιατι αν περνατε λετε "περασα" (εγω), αλλα αν κοπειτε λετε "με εκοψε" (ο κακος εξεταστης). οταν δεν κανεις λαθη, δεν κοβεσαι. αν θελεις να δικαιολογησεις την διατηρηση μιας νοοτροπιας, για προσωπικο σου οφελος, τουλαχιστον να εχεις τα κοχονες να το παραδεχεσαι. Όχι δεν είναι εντάξει τιμή. 800 ευρώ νόμιζα ότι έδιναν όσοι λαδωναν κιόλας. Αλλά τόσο είναι πιάτσα στην περιοχή..τι να κάνω να πάω σε άλλη πόλη να το βγάλω; Δεν ξέρω από που βγάζεις αυτά τα συμπερασματα αλλά όχι, δεν θα έλεγα ότι (εγω) το πήρα ενώ λαδωσα. 3 λεπτά πριν, Simon8888 είπε Όχι δεν είναι εντάξει τιμή. 800 ευρώ νόμιζα ότι έδιναν όσοι λαδωναν κιόλας. Αλλά τόσο είναι πιάτσα στην περιοχή..τι να κάνω να πάω σε άλλη πόλη να το βγάλω; Δεν ξέρω από που βγάζεις αυτά τα συμπερασματα αλλά όχι, δεν θα έλεγα ότι (εγω) το πήρα ενώ λαδωσα. Όσο για τον εξεταστή ναι, αυτός μπορεί να έρχεται να εισπράξει ότι και να γίνει. Αν κάνω λάθη καλώς θα με κόψει αλλά δεν περιορίζεται εκεί.
Ather Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, NickTG είπε Μέχρι τώρα πάντως σε όσους ξέρω που κόπηκαν ενώ αρχικά σύμφωνα με αυτούς τα έκαναν ΟΛΑ άψογα σε συνέχεια της κουβέντας βρέθηκαν λάθη που έγιναν. Σωστά. Αν έχεις πρόσβαση σε δικό σου όχημα μπορείς να μάθεις τέλεια και να το πάρεις. Εγώ που δεν είχα κόπηκα δύο φορές στην οπισθογωνία (είχαν βρει γωνίες που δεν είναι 90 μοίρες). Φυσικά ο δάσκαλος μετά την πρώτη αποτυχία που του ζήτησα να κάνω μόνο οπισθογωνίες με γείωσε κανονιά. Δεν ήξερα ο έρμος ότι τα έπαιρνε από κοινού με τους εξεταστές. Τώρα που το θυμάμαι την πρώτη φορά ξέχεσα τον εξεταστή (φυσικά ο δάσκαλος ψιλο-έπερνε το μέρος του εξεταστή) επειδή επιχείρησε να με κόψει χωρίς έρεισμα. Τον ανάγκασα να συνεχίσουμε την εξέταση. Όταν κόπηκα, σε οπισθογωνία, τον άκουσα μου ανάσανε με ανακούφιση, ο δάσκαλος δε "πωπω παραλίγο να το πάρεις με τη μαγκιά σου". ΧΑΧΑ
Basilisvirus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, NickTG είπε Μέχρι τώρα πάντως σε όσους ξέρω που κόπηκαν ενώ αρχικά σύμφωνα με αυτούς τα έκαναν ΟΛΑ άψογα σε συνέχεια της κουβέντας βρέθηκαν λάθη που έγιναν. Οπα παιδια οπα, δηλαδη αν σε κοψουν δε σου λενε το λογο που κοπηκες; Αν δε στο λενε αυτο δεν ειναι εξεταση οδηγησης, ειναι συστημα οδηγησης για αμαξακια κλοουν τσιρκου.
sphinxgr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Basilisvirus είπε Οπα παιδια οπα, δηλαδη αν σε κοψουν δε σου λενε το λογο που κοπηκες; Αν δε στο λενε αυτο δεν ειναι εξεταση οδηγησης, ειναι συστημα οδηγησης για αμαξακια κλοουν τσιρκου. ΠΑΝΤΑ υπάρχει λόγος να κοπείς. ΠΑΝΤΑ. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 29 λεπτά πριν, Basilisvirus είπε Οπα παιδια οπα, δηλαδη αν σε κοψουν δε σου λενε το λογο που κοπηκες; Αν δε στο λενε αυτο δεν ειναι εξεταση οδηγησης, ειναι συστημα οδηγησης για αμαξακια κλοουν τσιρκου. Μπορουν να βρουν πολλα ψιλοπραγματα αν θελουν .
GodzillaCover Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 TS είσαι Αθήνα; Αν όχι, μην ανησυχείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα