Jumbi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, rbmkn4 είπε Το 1999 απο την SAECO, επισης θυγατρικη της Phillips. Σαν να λεμε προπολεμικα δηλαδη... Ποιο το νοημα να αναφερομαστε/συγκρινουμε με μηχανηματα πριν 23+ χρονια? 1
nvel Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Στις 23/12/2022 στις 12:27 ΠΜ, rbmkn4 είπε Το 1999 απο την SAECO, επισης θυγατρικη της Phillips. Η εξαγορά από την Phillips, έγινε το 2009, μέχρι τότε οι gaggia, μηχανές ήταν μια χαρά, στην δουλειά αυτόματη έβγαλε πάνω από 100000 δόσεις
spamarian Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Στις 22/12/2022 στις 12:08 ΠΜ, Aprile είπε Στο πρώτο service που σίγουρα θα χρειαστεί θα το πληρώσεις και με το παραπάνω το πενηντάρικο. Εξαρτάται που γίνεται το σέρβις. Εγώ για την baby twin μου, έχω άνθρωπο που ότι θέλει, το φτιάχνει. Από τιμές πολύ καλές.
nek4d Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 20 ώρες πριν, spamarian είπε Εξαρτάται που γίνεται το σέρβις. Εγώ για την baby twin μου, έχω άνθρωπο που ότι θέλει, το φτιάχνει. Από τιμές πολύ καλές. Ενδιαφερομαι για ινφο για σερβις παλιας gaggia, ενημερωσε μας φιλε, ειτε δημοσια, ειτε εμενα με pm, οπως νομιζεις.
thanasisxask Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Τι service χρειάζεται μια τέτοια καφετιέρα;
nek4d Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, thanasisxask είπε Τι service χρειάζεται μια τέτοια καφετιέρα; Αν λες γενικα, εγω εχω στην ακρη 2 gaggia, η μια παλια που καποιο λαστιχακι/φλαντζα νομιζω θελει (αναμεσα στο δοχειο νερου με την μηχανη), γιατι βγαινει νερο απο κατω και σε νεωτερο μοντελο, δεν ζεσταινει καθολου το νερο. Δεν τα αναγραφω υποτιμητικα, τα εχουν βγαλει τα λεφτα τους, αλλα γιατι να μην τις επισκευασω. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2022 από nek4d
MikeG Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα. Χρόνια πολλά σε όλους. Αγόρασε κάνεις τη μηχανή από Κωτσοβολο; Του έχει σταλεί; Δε μου βγάζει ακόμα ημερομηνία παράδοσης.
chriskourou Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, MikeG είπε Καλησπέρα. Χρόνια πολλά σε όλους. Αγόρασε κάνεις τη μηχανή από Κωτσοβολο; Του έχει σταλεί; Δε μου βγάζει ακόμα ημερομηνία παράδοσης. Πήγα από το κατάστημα την προηγούμενη Πέμπτη, η υπάλληλος μου είπε πως υπάρχουν 4 διαθέσιμες στην Ελλάδα, οι 3 εκθεσιακές. Μου δέσμευσε τη μία και την παρήγγειλε να έρθει στο κατάστημα Βέροιας. Συνεννοηθήκαμε για την πληρωμή (ότι θα γινόταν από βδομάδα για να διαπιστώναμε και ότι δεν είναι εκθεσιακή) και την Τρίτη που πέρασα από το κατάστημα μου είπαν πως δεν είχε γίνει ποτέ καμία δέσμευση ή παραγγελία, απλά μου έδωσαν μια προσφορά. Στο ίδιο κατάστημα της Βέροιας, την περασμένη χρονιά ξέχασαν να πατήσουν τις δόσεις της πιστωτικής και με χρέωσαν εφάπαξ 4000 ευρώ και στη συνέχεια μου πούλησαν 5ετή εγγύηση για την οποία επανειλημμένα με διαβεβαίωναν πως καλύπτει burn in, ενώ τελικά δεν το κάλυπτε και τελικά ενώ υποσχέθηκαν επιστροφή χρημάτων, μου έδωσαν δωροεπιταγή. Συνεπώς όσο αφορά την ερώτηση σου, θα περιμένεις να έρθει νέο απόθεμα από το εργοστάσιο. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις