gorge18 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Πριν λιγο ελαβα το παρακατω μαιλ απο το you.gr Μια μηχανη που κοιταξα στο σκρουτζ ειχε 492€.
chriskourou Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς και με τα -50 ευρώ οι τιμές δεν πέφτουν σημαντικά και σε σχέση με τον ανταγωνισμό και σε σχέση με τα πρόσφατα ιστορικά χαμηλά. Μια καλή περίπτωση ωστόσο είναι η brera. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2022 από chriskourou
MauroPaltoudias Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν είναι για δώρο και παραγγείλετε από εκεί, να προσέξετε : έχουν μια "ευχάριστη" συνήθεια, να στέλνουν το δώρο μαζί με την απόδειξη. Κίνηση με νόημα; ("να, κοίτα ο φτηνιάρης ο φιλαράκος σου τι σου πήρε") Χωρίς ("έλα μωρέ, την ξέχασα, πώς κάνεις έτσι και εσύ; Σκίστην και πέτα την") ; Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω, μετά από δύο φορές που με εξέθεσαν. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2022 από MauroPaltoudias 1
dio3 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 ο Κωτσόβολος εδώ και 2-3 μέρες έβαλε ξανά την gaggia magenta plus σε τιμή BF 399 και δίνει δώρο 3 συσκευασίες κόκκους lor των ~ 15€ η μία. αυτή η τιμή αποτελεί ιστορικό χαμηλό για την συγκεκριμένη μηχανή. τώρα για τις άλλες που έχει ο Γερμανός, αν έχει, δες ξέρω, δεν το έψαξα.
chriskourou Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Αν είναι για δώρο και παραγγείλετε από εκεί, να προσέξετε : έχουν μια "ευχάριστη" συνήθεια, να στέλνουν το δώρο μαζί με την απόδειξη. Κίνηση με νόημα; ("να, κοίτα ο φτηνιάρης ο φιλαράκος σου τι σου πήρε") Χωρίς ("έλα μωρέ, την ξέχασα, πώς κάνεις έτσι και εσύ; Σκίστην και πέτα την") ; Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω, μετά από δύο φορές που με εξέθεσαν. Ναι είναι πολύ συχνό να μου παίρνουν δώρο 300+ ευρώ και να μου φαίνεται φθηνό. Είναι γενικά κάτι σύνηθες. 3 1
Aprile Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Στο πρώτο service που σίγουρα θα χρειαστεί θα το πληρώσεις και με το παραπάνω το πενηντάρικο. 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, chriskourou είπε Ναι είναι πολύ συχνό να μου παίρνουν δώρο 300+ ευρώ και να μου φαίνεται φθηνό. Είναι γενικά κάτι σύνηθες Εξαρτάται από τις συνθήκες. Μπορεί να είστε κουμπάρος (γάμος, νονός) και να έχετε διαθέσει πολλαπλάσιο ποσό. Μην προτρέχετε, σκεπτόμενος γιορτή και γενέθλια. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2022 από MauroPaltoudias 1
kukukali Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Gaggia εγγυηση! εχω 2 Platinum Event πανω απο 10 χρονια δεν εχουν βγαλει κανενα προβλημα με τυπικη συντηρηση.
Vasilis 07 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Εξαρτάται από τις συνθήκες. Μπορεί να είστε κουμπάρος (γάμος, νονός) και να έχετε διαθέσει πολλαπλάσιο ποσό. Μην προτρέχετε, σκεπτόμενος γιορτή και γενέθλια. Μπει δεν μπει η απόδειξη εύκολα βρίσκεις με λίγο ψάξιμο πόσο έχει το δώρο.
MauroPaltoudias Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Μπει δεν μπει η απόδειξη εύκολα βρίσκεις με λίγο ψάξιμο πόσο έχει το δώρο. Οπότε είναι το ίδιο λέτε, να τη βρίσκετε φόρα παρτίδα ξετυλίγοντας το δώρο και το ίδιο να μπει κανείς στη διαδικασία, να ψάξει στο διαδίκτυο αναζητώντας το προϊόν ; Και το ίδιο ... κομψό να την επισυνάπτουν έτσι απλόχειρα ;
chriskourou Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Οπότε είναι το ίδιο λέτε, να τη βρίσκετε φόρα παρτίδα ξετυλίγοντας το δώρο και το ίδιο να μπει κανείς στη διαδικασία, να ψάξει στο διαδίκτυο αναζητώντας το προϊόν ; Και το ίδιο ... κομψό να την επισυνάπτουν έτσι απλόχειρα ; Δεν είναι κομψό -εφόσον έχει ζητηθεί ως δώρο- σίγουρα, αλλά νομίζω ότι το καλό δώρο είναι καλό δώρο ανεξάρτητα με την τιμή που θα το αγοράσει κάποιος. Σε κάποιες περιπτώσεις και το να βρεις σε καλή τιμή ένα δώρο (που αν το έβρισκες ακριβότερα ίσως δε θα το έπαιρνες) απαιτεί πρόσθετη προσπάθεια, η οποία συνυπολογίζεται από τον παραλήπτη. Σε άλλα θέματα, αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει, είμαι ανάμεσα στη Gaggia magenta plus και την delonghi dinamica ... Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2022 από chriskourou
MauroPaltoudias Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, chriskourou είπε αλλά νομίζω ότι το καλό δώρο είναι καλό δώρο ανεξάρτητα με την τιμή που θα το αγοράσει κάποιος. Το τι θεωρείται "καλό", "κακό", "ακριβό" ή "φθηνό" είναι ένα εντελώς υποκειμενικό και πολυπαραγοντικό ζήτημα, ευθέως εξαρτώμενο από το γούστο, το πορτοφόλι του/ης καθενός/μιάς και πολλά άλλα. Σε άλλα θέματα, δυστυχώς δεν μπορώ να σας βοηθήσω. Εγώ δυστυχώς, έχω την φθηνή πλην αξιοπρεπέστατη καφετιέρα delonghi magnifica s ecam 22.1 10.
rbmkn4 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, kukukali είπε Gaggia εγγυηση! εχω 2 Platinum Event πανω απο 10 χρονια δεν εχουν βγαλει κανενα προβλημα με τυπικη συντηρηση. Δυστυχως μετα την εξαγορα απο την Phillips το ονομα Gaggia εχει χασει πολλα απο τα χαρακτηριστικα που ειχε σε αξιοπιστια και ποιοτητα (στην prosumer κατηγορια τουλαχιστο). 2
chriskourou Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, rbmkn4 είπε Δυστυχως μετα την εξαγορα απο την Phillips το ονομα Gaggia εχει χασει πολλα απο τα χαρακτηριστικα που ειχε σε αξιοπιστια και ποιοτητα (στην prosumer κατηγορια τουλαχιστο). Πότε έγινε η εξαγορά ξέρουμε;
rbmkn4 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Το 1999 απο την SAECO, επισης θυγατρικη της Phillips. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις