Προς το περιεχόμενο

Router σε Vodafone FTTH 200

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 28/1/2025 στις 9:30 ΠΜ, atpanos είπε

δηλαδή αγοράζω κάποιο fritz (fiber?) και το βάζω πάνω στο ONT; πρέπει να ενεργοποιηθεί απο vodafone;

δεν χρειαζεται να ειναι fiber αφου εχεις το Ont. απλα να εχει wan port που οσο θυμαμαι ολα εχουν.μετα θα πρεπει να ρυθμιστει το fritz!box τοσο για το ιντερνετ οσο και για την τηλεφωνια. Η voda θα σου δωσει στοιχεια αλλα οι ρυθμισεις θα πρεπει να γινουν απο σενα.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Στις 29/1/2025 στις 8:07 ΜΜ, poulinos είπε

δεν χρειαζεται να ειναι fiber αφου εχεις το Ont. απλα να εχει wan port που οσο θυμαμαι ολα εχουν.μετα θα πρεπει να ρυθμιστει το fritz!box τοσο για το ιντερνετ οσο και για την τηλεφωνια. Η voda θα σου δωσει στοιχεια αλλα οι ρυθμισεις θα πρεπει να γινουν απο σενα.

Ευχαριστώ για την πληροφορία, ωραία νέα για το αθάνατο 7490

Δημοσ.
  Στις 29/1/2025 στις 10:37 ΜΜ, atpanos είπε

Ευχαριστώ για την πληροφορία, ωραία νέα για το αθάνατο 7490

το κρατας και οσο αντεξει :D. gigabit wan εχει οσο θυμαμαι οποτε ενταξει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 29/1/2025 στις 10:39 ΜΜ, poulinos είπε

το κρατας και οσο αντεξει :D. gigabit wan εχει οσο θυμαμαι οποτε ενταξει.

άμα δεν σε ενδιαφέρει η τηλεφωνία βάζεις οποιοδήποτε aftermarket, εγώ έχω βσλει ένα asus ax82u σκέτο ρούτερ με τα στοιχεία της γραμμής, username ,σε ppoe, επειδή θέλω το Q.O.S που έχει, επίσης έβαλα και το 7530ΑΧ και παίζει καμπάνα και έχεις και το ασύρματο τηλέφωνο βέβαια cosmote είμαι ότι avm είναι αγορασμενο από αυτούς παίζουν χωρίς πρόβλημα.

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ.
  Στις 31/1/2025 στις 7:07 ΜΜ, ICE-T είπε

άμα δεν σε ενδιαφέρει η τηλεφωνία βάζεις οποιοδήποτε aftermarket, εγώ έχω βσλει ένα asus ax82u σκέτο ρούτερ με τα στοιχεία της γραμμής, username ,σε ppoe, επειδή θέλω το Q.O.S που έχει, επίσης έβαλα και το 7530ΑΧ και παίζει καμπάνα και έχεις και το ασύρματο τηλέφωνο βέβαια cosmote είμαι ότι avm είναι αγορασμενο από αυτούς παίζουν χωρίς πρόβλημα.

και απο αυτους να μην το παρειςθα παιξει. γενικως η cosmote εχει κανει καλη δουλεια με τα fritz. αν δεν θες την τηλεφωνια εκει πραγματι οι επιλογες ειναι πολυ περισσοτερες.βεβαια σε cosmote και vodafone ειναι αρκετα ευκολο να σεταρεις την τηλεφωνια.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 4/2/2025 στις 1:57 ΜΜ, poulinos είπε

και απο αυτους να μην το παρειςθα παιξει. γενικως η cosmote εχει κανει καλη δουλεια με τα fritz. αν δεν θες την τηλεφωνια εκει πραγματι οι επιλογες ειναι πολυ περισσοτερες.βεβαια σε cosmote και vodafone ειναι αρκετα ευκολο να σεταρεις την τηλεφωνια.

Αν είναι να το δουλέψεις με οπτική ίνα καλύτερα από αυτούς για να γίνει γρηγορότερα η αντικατάσταση μιλάω συγκεκριμένα για την κοσμοτε πχ το αναφέρω για το 5530 που αρκετοί είχαν θέματα με πολύ υψηλές θερμοκρασίες,κακό WiFi και ότι μερικά μπρικαραν και είναι από τους λόγους νομίζω που δεν το έχουν πλέον στο site η κοσμοτε.

Δημοσ.
  Στις 5/2/2025 στις 8:14 ΠΜ, ICE-T είπε

Αν είναι να το δουλέψεις με οπτική ίνα καλύτερα από αυτούς για να γίνει γρηγορότερα η αντικατάσταση μιλάω συγκεκριμένα για την κοσμοτε πχ το αναφέρω για το 5530 που αρκετοί είχαν θέματα με πολύ υψηλές θερμοκρασίες,κακό WiFi και ότι μερικά μπρικαραν και είναι από τους λόγους νομίζω που δεν το έχουν πλέον στο site η κοσμοτε.

απο αποψη εγγυησης ναι λογικα θα ειναι πιο γρηγοροι απο οτι το καταστημα ή η αντιπροσωπεια ή ακομα χειροτερα να πρεπει να παει εξωτερικο. και εγω ακουσα οτι η Cosmote δεν το πολυδινει πλεον

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 5/2/2025 στις 8:26 ΠΜ, Andresalonika είπε

Πριν λίγες μέρες παρέλαβα το 5530. Απο τους τελευταίους.

Δεν το παρέχουν πλέον στις 1000άρες. 

στις 1000 πολλοι ειχαν αναφερει οτι γενικοτερα ψιλοπιταρε και λογω hardware. οποτε εκει ισως να βολευει το 5590.τωρα βεβαια βγαινει και το 5690 Pro που ειναι WiFi 7

Δημοσ.
  Στις 5/2/2025 στις 8:57 ΠΜ, poulinos είπε

στις 1000 πολλοι ειχαν αναφερει οτι γενικοτερα ψιλοπιταρε και λογω hardware. οποτε εκει ισως να βολευει το 5590.τωρα βεβαια βγαινει και το 5690 Pro που ειναι WiFi 7

Το έβαλα στη γραμμή για δοκιμές, στη θέση του 5590. 

Το ξήλωσα μετά απο 10 λεπτά! 😂

Δημοσ.
  Στις 5/2/2025 στις 9:11 ΠΜ, Andresalonika είπε

Όχι. Το 5530. 

Αναβάθμισα τη γραμμή σε 1000άρα και το ζήτησα. 

το 1000αρι πεφτει λιγο βαρυ μαλλον αλλα ενταξει entry μοντελο ειναι το 5530

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
  Στις 27/3/2025 στις 10:12 ΠΜ, toxotis70 είπε

εχω vodafone οπτικη και το vodafone powerstation 6... πως μπορω να βαλω VPN  στο σπιτι ?

αν μπαινει στο router το βαζεις εκει αλλιως θα πρεπει να μπει στις συσκευες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...