TzortzisJosh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Χαίρετε! Έκανα αίτηση σήμερα για FTTH 200 της Vodafone. Γνωρίζει κανείς τι Router δίνουν; Έχω βρει αυτό αλλά δε το βλέπω πουθενά, πρέπει να είναι καινούριο. Η εξυπηρέτηση δε ξέρει να μου απαντήσει. Ακόμη, σε περίπτωση που θελήσω να το αλλάξω με άλλο Router, γνωρίζει κανείς αν γίνεται; Δεν γνωρίζω και πολλά, κάτι διάβασα σε άλλο topic ότι δε γίνεται; Ευχαριστώ πολύ!
lneam Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 γιατι θελεις να βαλεις αλλο εξοπλισμο ? σχετικα με τους υπαλληλους, μια χαρα ξερουν.... τα παντα. Απλα δεν επιτρεπεται να απαντησουν
bill2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα Η το vodafone h300s θα πάρεις η το zte h268q θα πάρεις Αυτό που έχει στη φώτο είναι αυτό αλλά δεν είδα να το φέρουν Ελλάδα 1
lneam Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 εαν υπαρχει IP τηλεφωνια και η εταιρεια δεν θελει να δωσει τις ρυθμισεις προς τα εξω, δεν γνωριζω με πιο τροπο θα βαλεις αλλο modem router
TzortzisJosh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, lneam είπε γιατι θελεις να βαλεις αλλο εξοπλισμο ? σχετικα με τους υπαλληλους, μια χαρα ξερουν.... τα παντα. Απλα δεν επιτρεπεται να απαντησουν Κυρίως γιατί δε διαβάζω και τα καλύτερα για το h300s. Από ότι διαβάζω δεν είναι και τόσο σταθερό και γενικά δεν είναι για πολύ φόρτο. Επίσης με ενημέρωσαν ότι έχει ένα ξεχωριστό 2,4 και ένα ξεχωριστό 5GHz. Κατά προτίμηση θα ήθελα να είναι ένα και να εναλλάσσεται αυτόματα. 16 λεπτά πριν, lneam είπε εαν υπαρχει IP τηλεφωνια και η εταιρεια δεν θελει να δωσει τις ρυθμισεις προς τα εξω, δεν γνωριζω με πιο τροπο θα βαλεις αλλο modem router Δεν θα μπει καθόλου τηλέφωνο. Το θέλω μόνο για Ίντερνετ. Σε αυτή την περίπτωση, δύναται να κουμπώσω άλλο Ρουτερ; Έχω και ένα zyxel της wind και ένα tp link mr600 που είναι 4G αλλά δουλεύει και με καλώδιο από όσο διάβασα.
SaFiS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Πιθανότατα το PowerStation θα πάρεις μιας και βάζεις 200άρα. Έχουν αρχίσει να το δίνουν σε 100άρες & 200άρες συνδέσεις. Εφόσον δεν σε ενδιαφέρει το τηλέφωνο, μετά το ONT θα μπορείς να βάλεις ότι θέλεις αφού φτιάξεις ένα VLAN με ID 835 και βάλεις ως U/P [email protected]/guest...
TzortzisJosh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 37 λεπτά πριν, SaFiS είπε Πιθανότατα το PowerStation θα πάρεις μιας και βάζεις 200άρα. Έχουν αρχίσει να το δίνουν σε 100άρες & 200άρες συνδέσεις. Εφόσον δεν σε ενδιαφέρει το τηλέφωνο, μετά το ONT θα μπορείς να βάλεις ότι θέλεις αφού φτιάξεις ένα VLAN με ID 835 και βάλεις ως U/P [email protected]/guest... Ευχαριστώ πολύ! Οι απόψεις διίστανται. Λογικά, θα πρέπει να δώσουν το PowerStation καθώς είναι Wifi 6. Τώρα, να πάνε σε Wifi 5 σε 200αρα, 2023 λίγο περίεργο. Αναμένουμε!
lneam Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 απο την στιγμη που δεν θα εχεις IP τηλεφωνια, δεν βλεπω να υπαρχει προβλημα σε αλλαγη εξοπλισμου. Κανε ομως και μια δοκιμη με ενα ... οτι βρεις / εχεις και μετα αγορασε οτι καλυτερο μπορεις. Απο τα 100€ μπορεις να κοιταξεις και το https://en.avm.de/products/fritzbox/fritzbox-7510/ τα κανει ολα σε μικρη ποσοτητα. Δεν εχει 5G wifi
TzortzisJosh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, lneam είπε απο την στιγμη που δεν θα εχεις IP τηλεφωνια, δεν βλεπω να υπαρχει προβλημα σε αλλαγη εξοπλισμου. Κανε ομως και μια δοκιμη με ενα ... οτι βρεις / εχεις και μετα αγορασε οτι καλυτερο μπορεις. Απο τα 100€ μπορεις να κοιταξεις και το https://en.avm.de/products/fritzbox/fritzbox-7510/ τα κανει ολα σε μικρη ποσοτητα. Δεν εχει 5G wifi Παρατηρώ ότι πολλοί συζητούν για τα συγκεκριμένα Router. Γιατί τόσος χαμός; 2,4 Ghz θα δίνει το 100% της ταχύτητας σε ασύρματο;
SaFiS Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Στα 2,4 το ξεχνας. Περιμενε πρωτα να δεις τι θα σου στειλουν και μετα κοιτας για εναλλακτικες. Το PowerStation εχει περασει απο τα χερια μου και ειναι πολυ αξιολογο…
TzortzisJosh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, SaFiS είπε Στα 2,4 το ξεχνας. Περιμενε πρωτα να δεις τι θα σου στειλουν και μετα κοιτας για εναλλακτικες. Το PowerStation εχει περασει απο τα χερια μου και ειναι πολυ αξιολογο… και όμορφο! Έχω επίσης στα χέρια μου ένα ZYXEL VMG8623-T50B αυτό που δίνει η WIND. Το πολύ πολύ κουμπώνω αυτό.
lneam Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, TzortzisJosh είπε Παρατηρώ ότι πολλοί συζητούν για τα συγκεκριμένα Router. Γιατί τόσος χαμός; 2,4 Ghz θα δίνει το 100% της ταχύτητας σε ασύρματο; δηλαδη ρωτας εαν οι προδιαγραφες τις εταιρειας στην επισημη σελιδα που εχει, κοροιδευει τους πελατες ? Σε αυτο τι να σου απαντησω !!!! το μονο που θα σου που ειναι το εξης γνωστο. Το 5G 1. ΔΕΝ περναει δευτερο τοιχο δωματιου. 2. υποστηριζει μεγαλυτερες ταχυτητες οσο για την AVM, πιστευω πως ειναι μια απο τις 5 καλυτερες εταιρειες. Κατοχος απο το 2007 αγορασε ΜΟΝΟ εαν αυτο που εχεις δεν καλυπτει τις αναγκες σου Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2022 από lneam
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 On 21/12/2022 at 18:58, lneam said: γιατι θελεις να βαλεις αλλο εξοπλισμο ? σχετικα με τους υπαλληλους, μια χαρα ξερουν.... τα παντα. Απλα δεν επιτρεπεται να απαντησουν χωρις παρεξηγηση μαλλον δεν εχεις περασει απο support ή πέρασες απο support που δεν ειναι παροχου internet.το 1st level support δεν ξερει που πανε τα 4. εκπαιδευση ποδαριου, cpe απο φωτογραφιες και αλλα τοσα. καλως ή κακως εχω περασει απο support και δυστυχως πολλα χρονια δουλειας σε παροχο... ας μην ανοιξω το στομα μου καλυτερα On 21/12/2022 at 19:26, TzortzisJosh said: Κυρίως γιατί δε διαβάζω και τα καλύτερα για το h300s. Από ότι διαβάζω δεν είναι και τόσο σταθερό και γενικά δεν είναι για πολύ φόρτο. Επίσης με ενημέρωσαν ότι έχει ένα ξεχωριστό 2,4 και ένα ξεχωριστό 5GHz. Κατά προτίμηση θα ήθελα να είναι ένα και να εναλλάσσεται αυτόματα. Δεν θα μπει καθόλου τηλέφωνο. Το θέλω μόνο για Ίντερνετ. Σε αυτή την περίπτωση, δύναται να κουμπώσω άλλο Ρουτερ; Έχω και ένα zyxel της wind και ένα tp link mr600 που είναι 4G αλλά δουλεύει και με καλώδιο από όσο διάβασα. αν δεν βαλεις τηλεφωνο συνηθβς βαζεις οποιο ρουτερ θες απο πισω.αν θες τηλεφωνο πρεπει να παρεις τα στοιχεια τηλεφωνιας με πλαγιο τροπο αν και εφοσον γινεται απο το cpe του παροχου 1
lneam Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 15 hours ago, poulinos said: χωρις παρεξηγηση μαλλον δεν εχεις περασει απο support ή πέρασες απο support που δεν ειναι παροχου internet.το 1st level support δεν ξερει που πανε τα 4. εκπαιδευση ποδαριου, cpe απο φωτογραφιες και αλλα τοσα. καλως ή κακως εχω περασει απο support και δυστυχως πολλα χρονια δουλειας σε παροχο... ας μην ανοιξω το στομα μου καλυτερα ο καθενας εχει δικαιωμα να λεει την αποψη του. Ακομα καλυτερα εαν εχει και εμπειρια. Προσωπικα θα αρκεστω στην διαφορετικη εμπειρια γεγονοτων αναμεσα σε 2 ανθρωπους, αρα και διαφορετικα συμπερασματα. Αντιστοιχα και εγω απο την μερια μου δεν μπορω να μπω δημοσια σε λεπτομεριες.
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 3 hours ago, lneam said: ο καθενας εχει δικαιωμα να λεει την αποψη του. Ακομα καλυτερα εαν εχει και εμπειρια. Προσωπικα θα αρκεστω στην διαφορετικη εμπειρια γεγονοτων αναμεσα σε 2 ανθρωπους, αρα και διαφορετικα συμπερασματα. Αντιστοιχα και εγω απο την μερια μου δεν μπορω να μπω δημοσια σε λεπτομεριες. εννοειται οτι ο καθενας μπορει να πει την αποψη του. αν καποιος θελει και λεπτομερειες (συζητηση να γινεται) δεν εχω θεμα. οπως και στο support μου ειχαν πει να μην απανταω παραπανω πραγματα επειδη τα ξερω ακριβως γιατι καποιος αλλος συναδελφος δεν τα ξερει οποτε αν πεσει ο ιδιςο πελατης στον αλλον συναδελφο θα ειναι ο πελατης σε στυλ. μα ο αλλος με βοηθησε εσεις γιατι οχι? επισης το μεγαλο προβλημαμε τα support ειδικα σε παροχους ειναι οτι πλεον τα χρηματα ειναι λιγα το φορτο τεραστιο οποτε κανεις δεν παει για πολυ καιρο εκει. κοινως οι περισσοτεροι πανε επειδη εχουν αναγκη μια δουλεια και οχι επειδη τους αρεσει. ειναι οι ευκολες θεσεις δηλαδη. και αντιθετα με παλια το 1st level support ειναι πιο πολυ τηλεφωνητες για να γινει καταγραφη της κλησης και να μην πιταρει το τηλεφωνικο κεντρο παρα για ουσιωδεις λυσεις. σιγουρα καποιοι ειναι πιο εξυπηρετικοι επειδη ξερουν καποια βηματα παραπανω ή επειδη εχουν την διαθεση να το ψαξουν. το ιδιο και με τους τεχνικους εξω. πχ σε vdsl η ευκολη απαντηση ειναι φταιει η καλωδιωση σας τελειως γενικα χωρις να αναφερουν οτι φταινε τα παραλληλα αναγκαζοντας πολλες φορες τον πελατη να αλλαζει ολη την καλωδιωση χωρις να υπαρχει λογος. βεβαια απο την μια τους καταλαβαινω οταν πρεπει μεσα σε ενα 8 ωρο να βγαλεις 10 12 και 14 ραντεβου. και το μεγαλο προβλημα ειναι οτι και στα 2 ποστα ο κοσμος δεν μενει πολυ. οπου δεν μενει ο κοσμος πολυ καιρο και γινεται ανακυκλωση εργαζομενων τοσο λιγοτερη εμπειρια υπαρχει. anyway ειναι τεραστιο θεμα ολο αυτο. επισης το εχω ζησει και εγω να εχει βγει νεα υπηρεσια και να το μαθαινω απο τον πελατη. δεν ηρθε ποτε ενα email οτι ναι δινουμε και αυτο. δυστυχως πολυς κοσμος περναει απο παροχους διοτι ειναι ενα πολυ καλο Intoduction και ενα πολυ καλο σχολειο για να διεκδικησεις μια καλυτερη θεση μετα σε αλλη εταιρεια. τμηματα που παλια ειχαν εργαζομενους που ειχαν στην εταιρεια 7-8-10 χρονια πλεον αν κλεισεις 2 χρονια ειναι θαυμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα