Hamurabi Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα φίλοι μου. Θα αγοράσω μια 27αρα οθόνη και θέλω να πάρω μια βάση με βραχίονα.ας αντέχει ως 32" για να είναι future proof. Το θέμα είναι ότι λόγω ιδιαιτερότητας του επίπλου θέλω να ξέρω από πριν πόσο θα την ανυψώσει. Γεγονός το οποίο προφανώς δε γίνεται να ξέρω όποτε βαχνω αυτές που είναι ψηλότερες. Έχετε καμία πρόταση; Ευχαριστώ και καλές γιορτες Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2022 από Hamurabi
nik5163 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Οι περισσότερες βάσεις καλύπτουν 27' οθόνες. Παράδειγμα: Brateck LDT13-C012 Βάση Γραφείου Οθόνης έως 27" με Βραχίονα (με περιστροφή) πιό οικονομική Bormann BTV1500 Βάση Γραφείου Οθόνης έως 27" με Βραχίονα (χωρίς περιστροφή) για 32': RaidSonic Icy Box IB-MS503-T Βάση Γραφείου Οθόνης έως 32" με Βραχίονα Κι εγώ αυτού του τύπου έχω. Καλύτερα να προτιμήσεις με βραχίονα που κινείται προς όλες τις κατευθύνσεις, όπως οι παραπάνω. Το βασικό νομίζω δεν είναι το ύψος που ανεβαίνει (οι παραπάνω ανεβαίνουν αρκετά) αλλά αν η βίδα που θα στερεωθεί στο γραφείο έχει αρκετό εύρος.
eonoe Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Στις 28/12/2022 στις 7:22 ΜΜ, nik5163 είπε Οι περισσότερες βάσεις καλύπτουν 27' οθόνες. Παράδειγμα: Brateck LDT13-C012 Βάση Γραφείου Οθόνης έως 27" με Βραχίονα (με περιστροφή) πιό οικονομική Bormann BTV1500 Βάση Γραφείου Οθόνης έως 27" με Βραχίονα (χωρίς περιστροφή) Καλησπέρα και καλή χρονιά! @nik5163 Τι εννοείς ακριβώς (με περιστροφή) (χωρίς περιστροφή); Και οι 2 δεν περιστρέφονται σε όλα τους τα κομμάτια;
nik5163 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Απλά κάποια δεν έχουν κλίση δεξιά/αριστερά. Noμίζω το bormann έχει μόνο μπρος/πίσω. Η κλίση δεξιά/αριστερά χρησιμεύει για να στραφεί η οθόνη από landscape σε portrait χωρίς να ξεβιδώσεις την οθόνη από την βάση.
eonoe Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Κάτοχος πλέον του Bormann BTV1500 27", μπορώ να επιβεβαιώσω ότιη οθόνη περιστρέφεται προς όλες τις κατευθύνσεις (αριστερά-δεξιά, πάνω-κάτω, μέσα-έξω, οριζόντια θέαση σε κάθετη).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα