James Bon Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επιθυμώ να υλοποιήσω μία εφαρμογή σε Java, η οποία θα παίζει backgammon σύμφωνα με το δικό μου σύστημα. Πώς αξιολογείτε τον βαθμό δυσκολίας του συγκεκριμένου εγχειρήματος, δεδομένου ότι προς το παρόν δεν ξέρω ούτε Java ούτε κάποια άλλη γλώσσα προγραμματισμού; Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2022 από James Bon
archer100 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Θα σου παρει χρονο σιγουρα, τοσο για να μαθεις Java οσο και να φτιαξεις το προγραμμα
Lanike71 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Τι εννοείς "δικό σου σύστημα"; Να μπορεί να παίζει έξυπνες κινήσεις, με λίγα λόγια να ενεργεί με βάση κάποιους κανόνες;
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δύσκολο έως πάρα πολύ δύσκολο. Ουσιαστικά πρέπει να φτιάξεις κάτι που θα μπορεί να αναλύει όλες τις πιθανές κινήσεις ώστε να βρίσκει την βέλτιστη. Η καλύτερη εφαρμογή για τάβλι που έχω δει είναι η παρακάτω: https://www.facebook.com/PalamedesTavli/
James Bon Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Εναλλακτικά σκέφτομαι να σχεδιάσω ένα GUI για το GNU Backgammon!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα