Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 22/12/2022 στις 10:00 ΜΜ, kinitos είπε

αυτό που είπε ο βασικής από πάνω. κάποιες φορές χαλάνε.καποιες φορές κολλάνε. δεν θέλουν ρισταρτ για να δουλέψουν. είναι επαγγελματικά μηχανήματα. μην μπερδεύομαστε .

αν κάθε φορά που παίζει ταινία (οκ 5-6 συνεχόμενα) θα έπρεπε να κάνεις ρισταρτ άστα βραστά.

Επαγγελματικό, από επαγγελματικό διαφέρει. Κάποια απλά παίρνουν την ταμπέλα και κάποια όντως είναι.
Αν ωστόσο μιλάμε για μηχανήματα που αναβαθμίστηκαν για να παίξουν την ταινία και έπρεπε να παραδώσουν το διπλό έργο από αυτό που είχαν σχεδιαστεί αρχικά, sorry αλλά θα κρατήσω και την δική μου εκδοχή στο μυαλό.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Επαγγελματικό, από επαγγελματικό διαφέρει. Κάποια απλά παίρνουν την ταμπέλα και κάποια όντως είναι.
Αν ωστόσο μιλάμε για μηχανήματα που αναβαθμίστηκαν για να παίξουν την ταινία και έπρεπε να παραδώσουν το διπλό έργο από αυτό που είχαν σχεδιαστεί αρχικά, sorry αλλά θα κρατήσω και την δική μου εκδοχή στο μυαλό.

λόγω επαγγέλματος επέτρεψε μου να ξέρω καλά το τι γίνεται.

δεν υπάρχουν επαγγελματικά και επαγγελματικά  στο συγκεκριμένο χώρο.

υπάρχουν με καλύτερες δυνατότητες προδιαγραφές αλλά και το χειρότερο μηχάνημα είναι επαγγελματικό 100%

σαφώς υπάρχουν μηχανήματα που δεν μπορούν να παίξουν ούτε καν 3d αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει καν ημιεπαγγελματικο εκτός αν πας σε κάποιο σινεμά που δεν έχει ψυφιακο προβολέα για κινηματογραφικο φορματ και παίζει μέσω υπολογιστή.

κάτι το οποίο νομίζω στην ελλαδα δεν υφίσταται σε καμία κινηματογραφικη αίθουσα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 25/12/2022 στις 10:26 ΠΜ, whiteman7 είπε

οι κριτικες δε σε επιβεβαιωνουν, ειναι το λιγοτερο αποθεωτικές...ελαχιστων περιπτωσεων

Δεν λεει κατι αυτο .. οι κριτικες αρκετες φορες δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα .. τοσες καλες ταινιες εχουν θαψει και σχετικα μετριες εχουν ανεβασει .. 

Δημοσ.

ξέρει κανείς να πει πως λειτουργεί η σφέρα στο μολ? Πήγα και είδα σήμερα στην σφέρα hfr 3d και πάνω είδα ότι είχε 2 οθόνες που προβάλαν ταυτόχρονα. Επίσης κάποιοι περίεργοι φωτισμοί προτού ξεκινήσει η ταινία στους τοίχους αριστερά δεξιά (δεν ήταν διάχυση φωτός από τους προβολείς σίγουρα αφού έπεζαν διαφορετικά χρώματα.. κάτι σαν το philips hue) αλλά μέσα στην ταινία τίποτε.

Επίσης τι αρχείο χρησιμοποιούν? Τους δίνουν δίσκο με την ταινία μέσα σε κάποια μορφή και το παίζει κάποιος υπολογιστής και το δίνει στους προβολείς? Τρομερό το αποτέλεσμα πάντως. Και απορώ πως λένε ότι το σενάριο ήταν χάλια. Προσωπικά θεωρώ ότι ήταν μια τέλεια συνέχεια από το πρώτο. Και πέρασαν οι ώρες και δεν το κατάλαβα... οτπική πανδαισία!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...