Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα μου προτεινε εργολαβος αυτη τη δουλεια με συμβαση 3 χρονια 1000+ ευρω με δικο μου οχημα.ωραριο οταν τελειωσεις την περιοχη σχολας.

Εχει καποιος εμπειρια απο τη συγκεκριμένη εργασια.Να μου πει και την κακη πλευρα της συγκεκριμένης δουλειας αν υπάρχει.

Επεξ/σία από FromDusk_TillDawn
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Καλησπερα μου προτεινε εργολαβος αυτη τη δουλεια με συμβαση 3 χρονια 1000+ ευρω με δικο μου οχημα.ωραριο οταν τελειωσεις την περιοχη σχολας.

Εχει καποιος εμπειρια απο τη συγκεκριμένη εργασια.Να μου πει και την κακη πλευρα της συγκεκριμένης δουλειας αν υπάρχει.

Σε ποια περιοχη του Δεδδηε; Που ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Για Κω,δυο ατομα για ολο το νησι.

Όνομα του εργολάβου; Νομίζω είναι λίγα με το δικό σου αυτοκίνητο.. 

Έχεις αποστάσεις.. Βάλε 12-15 Ευρώ την ημέρα βενζίνη.. 

Με μηχανάκι κάπως λιγο συμφέρει.. 

Επεξ/σία από takoulou
  • Like 1
Δημοσ.

Δούλευα καταμετρητής στην Αθήνα πριν 15 χρόνια περίπου, γαμώ τις δουλειές απλά. Όταν θα σαι στην πόλη μέσα ή στα χώρια θα το πηγαίνεις με τα πόδια οπότε μια χαρά.Όταν όμως θα βγαίνεις έξω θα χρειάζεσαι όλη την ώρα όχημα, οπωσδήποτε μηχανάκι κι όχι αυτοκίνητο.

Δημοσ.

Χωρις μοτοσυκλέτες τέτοιες δουλειες δεν γίνονται.

Τωρα για ενα ολόκληρο νησί σαν την Κω δυο ατομα λίγο βαρύ το βλεπω το ωραριο αλλα τα λεφτά για εκει που εισαι ειναι καλα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Χωρις μοτοσυκλέτες τέτοιες δουλειες δεν γίνονται.

Τωρα για ενα ολόκληρο νησί σαν την Κω δυο ατομα λίγο βαρύ το βλεπω το ωραριο αλλα τα λεφτά για εκει που εισαι ειναι καλα.

εγω παλι το βλεπω χαλαρο ... καταμετρηση γινεται καθε 4 μηνες. Αρα μιλαμε ολη την Κω σε 200 εργατοημερες. 

Δημοσ.

Αν έχεις όλο το νησί, θα πρέπει να πηγαίνεις και σε δύσκολα μέρη όπως αντλιοστάσια, κεραίες που οι δρόμοι είναι συνήθως χάλια. 

Καλοκαίρι θα περπατάς χλμ μέσα στη ζέστη, πρέπει να τα υπολογίσεις όλα αυτά. 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, fredd0 είπε

εγω παλι το βλεπω χαλαρο ... καταμετρηση γινεται καθε 4 μηνες. Αρα μιλαμε ολη την Κω σε 200 εργατοημερες. 

Δεν ειναι τοσο χαλαρα... Θα πρεπει να γυρνας ολο το νησι... Υπαρχουν και  τα μηνιαια...

• Confused 1
Δημοσ.

Διαπραγματεύσου το. Ζητά όχημα και βενζίνες. Κατά τα αλλά γενικά νορμαλ δουλειά πάντα βέβαια υπάρχουν τρελοί που θα αρνηθούν να μπεις στο οικόπεδο (σε πολλά σπίτια είναι ακόμα μέσα τα ρολόγια) ή θα αμολήσουν τπτ σκυλιά. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paylidis είπε

Διαπραγματεύσου το. Ζητά όχημα και βενζίνες. Κατά τα αλλά γενικά νορμαλ δουλειά πάντα βέβαια υπάρχουν τρελοί που θα αρνηθούν να μπεις στο οικόπεδο (σε πολλά σπίτια είναι ακόμα μέσα τα ρολόγια) ή θα αμολήσουν τπτ σκυλιά. 

Συνηθως στην καταμετρηση δεν πολυ συμβαινουν αυτα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, takoulou είπε

Συνηθως στην καταμετρηση δεν πολυ συμβαινουν αυτα...

Βρε πολλά συμβαίνουν ειδικά στα χωριά… εδώ σε «χωριό» της αττικής και είχε πέσει μετά από κακοκαιρία καλώδιο και έπρεπε να μπει ο Δέδδηε στο χωράφι του γείτονα που είναι μέσα η κολώνα (το γιατί ήταν εκεί η κολώνα είναι άλλουνου παπά ευαγγέλιο) και επι 3 ημέρες δεν τους επέτρεπε και ήμασταν χωρίς ρεύμα μέχρι να δεχτεί (αυτός είχε από άλλη γραμμή κ δε τον ένοιαζε απλα)

εν τελεί ο τύπος χρώσταγε 2 χιλιάρικα ρεύμα και φοβόταν ότι αν μπουν θα του το κόψουνε… για αυτό δεν επέτρεπε να μπουν (θάρρεις κ αν θέλουν δε του το κόβουν από τη κολώνα)

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.

Να δώσει αυτοκίνητο ή μηχανή και βενζίνες ο Φράγκο-killer. Αλλιώς δεν συμφέρει να σπάσεις το αμάξι σου να πληρώνεις και βενζίνες και να είναι αυτός μάγκας!

Δημοσ.
21 ώρες πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Καλημερα... Σκεφτηκες τιποτα απο αυτα;; Τι θα κανεις;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...