Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας πως μπορώ να στείλω email στον Άγιο Βασίλη; Γιατί σε τέσσερις μέρες είναι Χριστούγεννα; 

Επεξ/σία από alexiosantypas
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ειναι το επισημο email αυτο; Πιστευω να μην ειναι scam και να μας φανε τα δωρα; Θελω και εγω να στειλω mail για να κανονισουμε την ωρα της παραλαβης των δωρων μου για να ειμαι στο σπιτι διπλα στο τζακι.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, alfaeffe είπε

Ειναι το επισημο email αυτο; Πιστευω να μην ειναι scam και να μας φανε τα δωρα; Θελω και εγω να στειλω mail για να κανονισουμε την ωρα της παραλαβης των δωρων μου για να ειμαι στο σπιτι διπλα στο τζακι.

Πρέπει να κοιμάσαι, αλλιως δεν θα στα φέρει.

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, alfaeffe είπε

Μην περιμένεις δωρα,δεν ήσουν καλό παιδί.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, filip123go είπε

Πρέπει να κοιμάσαι, αλλιως δεν θα στα φέρει.

Αφου με βλεπει οταν κοιμαμαι (he sees you when you're sleeping, he knows when you're awake), το οποιο φυσικα δεν ειναι καθολου creepy, θα κανω οτι κοιμαμαι.

1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Μην περιμένεις δωρα,δεν ήσουν καλό παιδί.

Ημουν naughty αλλα θα του κανω μια δωρεα αν ειναι να βοηθησω λιγο την κατασταση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alfaeffe είπε

Αφου με βλεπει οταν κοιμαμαι (he sees you when you're sleeping, he knows when you're awake), το οποιο φυσικα δεν ειναι καθολου creepy, θα κανω οτι κοιμαμαι.

Ημουν naughty αλλα θα του κανω μια δωρεα αν ειναι να βοηθησω λιγο την κατασταση.

Στέλνω ΙΒΑΝ και θα το κανονίσουμε.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, alfaeffe είπε

Περιμενε να σου στειλω το iban του. Θα γραφει Σιδηρόπουλος στο ονομα. Αγνόησε το. Δικο του είναι. Κανε εκεί τη δωρεά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...