kogos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Επείδη δεν βρήκα κάποια κατηγορία στο forum για γενικές συζητήσεις, ποστάρω εδώ, πιστεύοντας πως είναι το σωστό. Λοιπόν, το πρόβλημά μου είναι απλό, αλλά η λύση του μάλλον δύσκολη. ¨Εχω ένα μαύρο Peugeot 307 που χθες το βράδυ κάποιος ανεγκέφαλος έριξε πάνω στην οροφή πιτσιλιές από πλαστική άσπρη μπογιά... ¨Εχει κανείς ιδέα πως βγαίνει αυτό το πράγμα... Το αμάξι είναι καινούργιο και σπάζομαι που το βλέπω έτσι... Δοκίμασα με νύχι, και βγαίνει, αλλά οι πιτσιλιές είναι πολλές και τα νύχια μου δεν φτάνουν... βγαίνει σχετικά δύσκολα βλέπετε με τρίψιμο με το νύχι... Και νέφτι δεν δοκιμάσω γιατί ανυσηχώ πως θα χαλάσω το χρώμα. Καμμιά ιδέα κανείς;;;;
jeankoyg Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Ρώτα τους ειδικούς στο forum των 4Τροχών http://www.4troxoi.gr/forum/
Melven Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 pigene kai se kanena autoplus kai ta sxetika magazia kai rota sigoura 8a kseroun kati.
Grigoros Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 piase ena panaki, voutikse to se venzini kinisis (anoikse tin tapa kai vouta to mesa) kai tripse. simple
Dark_son20 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 kai den iparxei tomeas genikis sizitiseis ston insomnia
Grigoros Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 kai nixi na xreiastei vale to panaki apo pano... min to kaneis me gimno xeri mporei na exeis atixima
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Μην πειράξεις τίποτα μόνος σου. Πήγαινέ το σε αντιπροσωπεία της peugeot και σίγουρα κάτι θα γίνει!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Επείδη δεν βρήκα κάποια κατηγορία στο forum για γενικές συζητήσεις, ποστάρω εδώ, πιστεύοντας πως είναι το σωστό. [...] Ορθώς δεν βρήκες κατηγορία. Το παρόν topic δεν 'ταιριάζει' στο forum.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.