evapore Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα σας,δεν ξέρω αν έχει γίνει αυτή η ερώτηση πιο παλιά.Έχω ένα wd elements 2tb και θέλω ένα ακόμη, τι διαφορά έχουν τα elements με το mypassport; Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppaio Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 MyPassport εχω δυο και ειναι σκυλιά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FallenAngelGR Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Έχω και τα 2 (1 TB αγορασμένα 2013) ακόμη κανένα πρόβλημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Στις 21/12/2022 στις 11:43 ΠΜ, evapore είπε Καλημέρα σας,δεν ξέρω αν έχει γίνει αυτή η ερώτηση πιο παλιά.Έχω ένα wd elements 2tb και θέλω ένα ακόμη, τι διαφορά έχουν τα elements με το mypassport; Ευχαριστώ πολύ Η διαφορά είναι στα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Το WD My Passport παρέχει λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτηση δεδομένων, κρυπτογράφηση AES 256-bit. Επίσης, υποστηρίζει προστασία με κωδικό πρόσβασης. Κι έχει τρία χρόνια εγγύηση, ενώ το WD Elements δίνει δύο χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα