eko13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Έκλεισα ένα χρόνο με το Poco X3 pro και θα σας γράψω τις το εντυπώσεις μου,για να βοηθήσω όσους σκεφτονται να πάρουν Xiaomi-poco-mi που το συγκεκριμενο στα 214 που το πήρα πέρσι, ήταν λουκουμάκι... Το τρίπτυχο υπέρυθρες-ράδιο-κάρτα μνήμης είναι μπόμπα και δεν το συναντάς συχνά, μόνο το note 10 pro έχει και διπλη κάρτα σιμ. Θετικα: Μεγάλη οθόνη 120 hz. ΝFC (αναγκαίο πλέον). Aνθεκτικο, έχει φάει πολλές τούμπες δεν καταλαβαίνει τίποτα. Ταχύτατο, δεν κολλάει πουθενά, απλά ο καλύτερος επεξεργαστής στην κατηγορία. Δυνατός ήχος, πραγματικά το χαμηλώνεις στο τερμα. Εχει κάποια έξυπνα πράγματακια που δεν τα είχα στο άλλο τηλέφωνο, οπως να σε παίρνει κάποιο σπαμ και να σου λέει πιθανώς ανεπιθύμητο ή να μπορείς να κλεισεις το ξυπνητήρι μόνο για σήμερα (πραγματικά το ήθελα αυτό) Ουδετερα: Μέτρια οθονη, υπάρχουν καλυτερες στον ανταγωνισμό. Λειτουργικό, δεν είναι τόσο χάλια όσο λένε αλλά και διαφημίσεις έχει (φεύγουν βέβαια) και δεν είναι ότι καλύτερο αλλά κανείς την δουλειά σου. Μπαταρία, δεν ειναι και η αποθέωση της αυτονομίας. Ποιότητα, ανθεκτικό μεν αλλά δεν το λες και πολυτελές, προσωπικά μου ειναι τελείως αδιάφορο αυτό, κάποιοι το θέλουν για κόσμημα. Το μπερδεύεις πολλές φορές με παρόμοια κινητά όπως το mi 10t lite. Ηχος, δυνατός μεν, μέτριος δε, δεν προβληματιζει αλλά θα τον ήθελα καθαρότερο. Αρνητικα: Ειδοποιήσεις, θέμα γνωστό δεν φτιάχνεται με τίποτα, δεν γίνεται πάντα αλλά γίνεται συχνά, Αισθητήρας εγγυτητας, αν δεν το έχεις κολλημένο στο αυτί πολλες φορές πατάει κουμπιά όσο μιλάς. Βάρος, είναι βαρύ και το καταλαβαίνεις όταν πχ το φας στην μάπα στο κρεβάτι άμα κοιμηθείς. Κάμερα, στις φωτογραφίες δεν έχει ιδιαίτερο θέμα, αλλα στο βίντεο χάνει συχνά το focus και σου χαλαει την λήψη. Συμπεράσματα, αν μπορείς να ζήσεις με τα προβληματάκια, είναι μια χαρά τηλέφωνο και θα κάνεις πολλά περισσότερα πράγματα από τα κινητα του ανταγωνισμού. Με άλλα κινητά, θα το κάνεις πιο ποιοτικά (οθόνες amoled, γυαλί πίσω κτλ) θα έχεις πιθανότατα καλύτερες κάμερες αλλά θα χάνεις σε εξοπλισμό και επιδόσεις. Προσωπικά, ψάχνω πάντα την αγορά, δεν υπαρχει κάτι που να πω ουαου να το πάρω αμέσως, ένα Α52s με ράδιο πχ θα ήταν υποψήφιο, αλλα σίγουρα θα ήθελα καλύτερη κάμερα, κυριως βίντεο και όταν βλέπεις ανταγωνισμό με απλό FΗD μάλλον δεν θα είναι, πας σιγουρα για τουλαχιστον 4Κ και μάλλον OIS στην καμερα.
GATE123 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Τότε στα 214€ ήταν καλό. Με ότι προβλήματα υπάρχουν. Τώρα που έχει 370€ παίρνεις καλύτερο. Βέβαια είναι ανάλογα και τι ψάχνει ο καθένας.
mphxths Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, eko13 είπε Μπαταρία, δεν ειναι και η αποθέωση της αυτονομίας. Πως και ετσι ? Βλεπω στα σπεκς οτι εχει 5160 μπαταρια. Μηπως εισαι 24/7 πανω απο το κινητο και του αλλαζεις τα φωτα ? Ή κανει τοσο χαλια διαχειριση το λειτουργικο ?
eko13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δεν είναι κάτι τραγικό, την βγάζει την μέρα, αλλα όντως περιμένεις παραπάνω με τέτοια μπαταρία. Πχ το note 10 pro εχει καλύτερη μπαταρία. Όσον αφορά την τιμή, εγώ πρώτος λέω ότι δεν αξίζει σε αυτά τα λεφτα που παίζει τώρα, ειναι εξωφρενικά!
@topos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Και εγώ το έχω περίπου 1,5 χρόνο. Πριν είχα το Poco f2 αλλά μου έβγαλε πρόβλημα και μου κόψανε πιστωτικό και πήρα το x3 pro. Είναι γρήγορο κινητό, δεν κολλάει, από την μπαταρία δεν έχω παράπονο + ότι φορτίζει ταχύτατα με τον δικό του φορτιστή. Όμως εάν το κινητό το θέλεις για κάτι παραπάνω από κλήσεις και παιχνίδισμα έχει (οπότε του καπνίσει) αρκετα bugs , κρασαρουν εφαρμογές, δεν εμφανίζετε το πληκτρολόγιο και μια φορά μου έτυχε να σβήσει στα καλά καθούμενα ενώ έτρεχε gmaps και ήθελε κανένα 10λεπτο να ξανανοιξει. Καλό χρυσό, αλλά η Poco/Xiaomi έχει φάει Χ από μένα και στην αλλαγη θα κοιτούσα για realme/Samsung/oneplus(τα τελευταία 9 χρόνια είχε πάντα Xiaomi).
andreoulios Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δε λες και για το ανοιξιάτικο update που είχε στείλει και το έκανε μπου@@@λο η αγαπημένη εταιρεία.. με ανεβασμένες θερμοκρασίες κολλήματα και περίεργα πιξελιασματα στην οθόνη
eko13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Τέτοια θέματα εγώ δεν εχω, είμαι και με παλιά έκδοση την 13.0.1 (έχει φτάσει και 13.0.4 και 5) ίσως είναι και από αυτό.
greekfragma Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Είμαι 2χρόνια με το X3 NFC από Amazon στα 190ευρώ preorder. Μέχρι πρόσφατα με MIUI 12-13 και εδώ και κάνα 2μηνο με Custom XDA-dev AOSP Android 12. Μαζί με το θρυλικό Μi A1 είναι μακράν το πιο value for money κινητό killer μέχρι τα 200ευρώ που έχει περάσει από τα χέρια μου. H Xiaomi με τα Mi και τα Poco κατάφερε να δώσει τρομερή αξία στα mid range μοντέλα με όσες παραχωρήσεις πρέπει να κάνει κάποιος σε θέματα λειτουργικού (διαφημίσεις) και σε θέματα κλειδωμένου hardware. Ευτυχώς αν κάτσεις και μελετήσεις λίγο μπορείς να ξεκλειδώσεις πλήρως τις δυνατότητες και να χαρείς μια συσκευή που δεν έχει ανταγωνιστή. Προφανώς τα πειράγματα δεν είναι κάτι που θέλει ή μπορεί να κάνει ο καθένας. Αλλά η πολιτική των εταιριών μας αναγκάζει να στραφούμε σε τέτοιες μεθόδους. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2022 από greekfragma
tasvar Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Στις 21/12/2022 στις 3:56 ΜΜ, eko13 είπε Δεν είναι κάτι τραγικό, την βγάζει την μέρα, αλλα όντως περιμένεις παραπάνω με τέτοια μπαταρία. Πχ το note 10 pro εχει καλύτερη μπαταρία. Το Note 10 pro έχει πιο μικρό-λιγότερο ενεργοβόρο επεξεργαστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα