dimitrisOS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα θέλω να ακούσω την γνώμη σας για την επιλογή mirrorless κάμερα. Μεχρι τώρα είχα dslr crop, λόγω χρημάτων max 500€ παλι για crop κοιτάω. Επειδή έμεινα ευχαριστημένος με την canon πάλι κοίταζα για την M50. Ευχαριστώ 1
highpriest Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, dimitrisOS είπε Καλημέρα θέλω να ακούσω την γνώμη σας για την επιλογή mirrorless κάμερα. Μεχρι τώρα είχα dslr crop, λόγω χρημάτων max 500€ παλι για crop κοιτάω. Επειδή έμεινα ευχαριστημένος με την canon πάλι κοίταζα για την M50. Ευχαριστώ Καλημέρα. Είχα την Μ50 και μπορώ να σου πω σε αυτό το εύρος χρημάτων αξίζει κάθε ευρώ της. Αν σε καλύπτουν οι (λίγοι) φακοί που έχει το σύστημα, είναι VFM. Υπάρχουν στιγμές που μετανιώνω που την έδωσα. 1
dimitrisOS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, highpriest είπε Καλημέρα. Είχα την Μ50 και μπορώ να σου πω σε αυτό το εύρος χρημάτων αξίζει κάθε ευρώ της. Αν σε καλύπτουν οι (λίγοι) φακοί που έχει το σύστημα, είναι VFM. Υπάρχουν στιγμές που μετανιώνω που την έδωσα. Όταν λες λίγοι ? Έχω διάφορους από την dslr και θέλω να πάρω έναν ανταπτορα για να εχω αυτούς.
highpriest Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, dimitrisOS είπε Όταν λες λίγοι ? Έχω διάφορους από την dslr και θέλω να πάρω έναν ανταπτορα για να εχω αυτούς. Κομπλέ είσαι τότε. Λίγοι εννοώ πως έχει λίγους σε αριθμό φακούς το Canon EF-M σύστημα για να κουμπώνουν χωρίς αντάπτορες στην μηχανή. Απο την στιγμή που θα παίξεις με αντάπτορες αγνόησε το σχόλιο μου. Είναι ιδανική μηχανή για να δοκιμάζεις παλιότερους φακούς με αντάπτορες. 1
dimitrisOS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, highpriest είπε Κομπλέ είσαι τότε. Λίγοι εννοώ πως έχει λίγους σε αριθμό φακούς το Canon EF-M σύστημα για να κουμπώνουν χωρίς αντάπτορες στην μηχανή. Απο την στιγμή που θα παίξεις με αντάπτορες αγνόησε το σχόλιο μου. Είναι ιδανική μηχανή για να δοκιμάζεις παλιότερους φακούς με αντάπτορες. Τέλεια ευχαριστώ πολύ, η mark II έχει στην ουσία διαφορά; Γιατί κοιτάζω και για μεταχειρισμένη αν βρω με κανένα διαφορετικό φακό από αυτούς που εχω και όλες οι αγγελίες είναι για την πρώτη
highpriest Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, dimitrisOS είπε Τέλεια ευχαριστώ πολύ, η mark II έχει στην ουσία διαφορά; Γιατί κοιτάζω και για μεταχειρισμένη αν βρω με κανένα διαφορετικό φακό από αυτούς που εχω και όλες οι αγγελίες είναι για την πρώτη Μόνο αν σε ενδιαφέρει το 4K video που το έχει ακροπάριστο σε σχέση με την πρώτη έκδοση. Και το eye tracking που δεν δουλέυει σε όλα τα mode στην πρώτη γενια. Ελάχιστες και ανούσιες διαφορές κατα τα άλλα. Σε φωτογραφική ποιότητα ολόιδιες. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2022 από highpriest 1
FiLw Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Χαίρετε! Για να μην ανοίξω καινούργιο θέμα και αφού αναφέρατε την Μ50 θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει η m50 mark ii με κιτ φακό στα 630(new). Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2023 από FiLw
highpriest Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, FiLw είπε Χαίρετε! Για να μην ανοίξω καινούργιο θέμα και αφού αναφέρατε την Μ50 θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει η m50 mark ii με κιτ φακό στα 630(new). Η Μ50ii σαν σώμα αξίζει. Αν βρεις φτηνότερα την mark i αξίζει εξίσου. Ειναι πανομοιότυπες εκτός απο το καλύτερο 4Κ βίντεο της mark ii. Κατα τα άλλα ίδιες. Ο κιτ φακός της δεν αξίζει. Αν την βρεις σκέτο σώμα πάρτην με τον 18-150mm αν θες ζουμ ή με την σειρά της sigma αν θες prime. Εναλλακτικά και για πιο φτηνά, σώμα Μ50ii και τον 2mm f/2 της canon για αρχή. 1
vagosofron Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Όπως ανέφερε και ο συμφορουμιτης, αν βρεις φθηνό σώμα mark i τότε χτύπα το. Δεν έχει τρομερές διαφορές με το mark ii. Και μετά ανάλογα του τι θέλεις να τραβάς, διάλεξε έναν prime της sigma σειράς και δε θα χάσεις. 1
dimitrisOS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα, έχω μείνει ευχαριστημένος με την Μ50! Μια ερώτηση έχω, μπορώ με την θύρα usb να φορτίσω την κάμερα χωρίς να κουβαλάω πάντα τον φορτιστή.
pifilos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 30 λεπτά πριν, dimitrisOS είπε Καλησπέρα, έχω μείνει ευχαριστημένος με την Μ50! Μια ερώτηση έχω, μπορώ με την θύρα usb να φορτίσω την κάμερα χωρίς να κουβαλάω πάντα τον φορτιστή. Υποθέτω πως αναφέρεσαι στην mark I. Σύμφωνα με το dpreview όχι καθώς βρίσκεται στη λίστα με τα μειονεκτήματα. Ωστόσο πιστεύω πως θα σου φανεί πιο χρήσιμη μια 2η μπαταρία.
stratigos24 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Βλέπω να γράφουν αυτό: Charging a Canon EOS M50 camera with a USB port: Today you have the opportunity to charge a camera using usb cable compatible. Indeed, when you purchased the Canon EOS M50, you received a USB connection. It will be used to transmit the taken from the device to your PC. The advantage is that it is no longer necessary to remove the memory card. In addition, you should also note that the latter gives the opportunity to recharge the battery. However, it is necessary to turn off the camera to do so. In this way, you charge your Canon EOS M50 camera without a charger. Be aware, however, that the charging time through a cable USB takes longer compared to charging using an AC outlet. https://photos-tips.com/en/2022/07/13/recharge-canon-eos-m50-camera-battery-without-charger/
dimitrisOS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 17 ώρες πριν, stratigos24 είπε Βλέπω να γράφουν αυτό: Charging a Canon EOS M50 camera with a USB port: Today you have the opportunity to charge a camera using usb cable compatible. Indeed, when you purchased the Canon EOS M50, you received a USB connection. It will be used to transmit the taken from the device to your PC. The advantage is that it is no longer necessary to remove the memory card. In addition, you should also note that the latter gives the opportunity to recharge the battery. However, it is necessary to turn off the camera to do so. In this way, you charge your Canon EOS M50 camera without a charger. Be aware, however, that the charging time through a cable USB takes longer compared to charging using an AC outlet. https://photos-tips.com/en/2022/07/13/recharge-canon-eos-m50-camera-battery-without-charger/ Αυτό διάβασμα και ηθελα να ρωτήσω πριν το δοκιμάσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα