Ukforthemoment Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, PedroG είπε εχω αδικο επειδη δεν αλλαζουν την Βενιετα επειδη ειμαι Ελληνας ή επειδη το γραφουν Ξεκαθαρα στην σελιδα διευκρινησεων της Βουλγαρικης Εταιρειας Διοδιων? https://vinetki.bg/tr/blog/vignettetaxes/correction-of-wrong-vignettes Στείλε τους το λινκ τότε.Και μια βεβαίωση οτι αμάξι με τον λάθος αριθμό δεν θα μπει στην Βουλγαρία .
PedroG Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 αν συντηρουμε τετοιες μεθοδους μια ζωη θα μας αρμεγουν....Ειναι Ευρωπη ή οχι!??? τι 10 ευρα αυτα αν τα κανεις σε βαζουν μεσα!
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, PedroG είπε οταν οι αεροπορικες Εταιρεις της Ευρωπης και οχι μονο διαπιστωσουν οτι κανεις 1 ψηφιο λαθος στην αναγραφη του εισητηριου και δεν συμβαδιζει με την Ταυτοτητα η διαβατηριο κλπ κλπ δεχονται Διορθωτικες κινησεις σε ευλογο χρονικο διαστημα και με κοινη συνενοηση!!! Εδω μιλαμε για Μονοπωλιο Βαλκανικου Τυπου που λεει επιτρεπω μεν....αρκει να μη κυκλφορει ΙΧ με ιδιες πινακιδες στη Χωρα μου Βουλγαρια!!! Για πες μου τωρα εχεις δει ΙΧ με πινακιδες Τρικαλων να κυκλοφορει σε εθνικο δικτυο της Βουλγαριας και μαλιστα με τον ιδιο ακριβως αριθμο με τον δικο μου??? Και καπως έτσι γράφεις και μονος σου γιατί δεν πρέπει να στο διορθώσουν. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις