Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω να μοιραστω μαζι σας μια υποθεση που αφορα Χρηση Διοδίων και εκδοση Καρτας εισοδου και κυκλογφοριας στη γειτονικη Βουλγαρια!

Το ξερω οτι θα μου πουν πολλοι τι ψαχεις τωρα και τι θες ... να βρεις σε τριτη χωρα και μαλιστα εντος Ε.Ε. αλλα θελω να σας δειξω τον καταχρηστικο τροπο και παρανομο που λειτουργουν οι εταιρειες ιδιωτικες που διαχειριζονται τα θεματα αυτα!

Το ποσο ειναι μικρο δεν ειναι κατι σημαντικο οι περισσοτεροι ουτε θα ασχοληθουν...θα μπορουσα να την πατησω με μεγαλυτερο ποσο ομως Ετησιο συμβολαιο διοδιων η να εχει τυχει σε αλλον!

Οι ανθρωποι εφαρμοζουν οτι θελουν κατα το δοκουν και μαλιστα υπο την ανοχη χιλιαδω επισκεπτων και τουριστων που κατακλυζουν τις εθνικες οδους τους και αφηνουν αξιοζηλευτα και σημαντικοτατα συναλλαγματα ειτε για λογους επαγγελματικους ή τουρισμου σπουδων κλπ.

στο διαταυτα..

Εκδιδω καρτα εισοδου για το ΙΧ μου με πινακιδα ΧΧΧ 5555 και απο λαθος παταω το τελευταιο ψηφιο νουμερο αλλο αριθμο! ΧΧΧ 5554!!!

ενα ψηφιο διαφορετικο.

Πληρώνω εκδίδεται η κάρτα διοδίων κανονικά ωσπου συνηδειτοποιωντας την λάθος επιλογή ....ζητάω ευγενικά με ε-μαιλ διορθωση της Vignette ετσι λεγεται ....κατα ενα ψηφίο σε ημερομηνία που ΘΑ ταξιδεψω....no validation ακομη!!!

Η απαντηση τους ρητη και κατηγορηματικη ..... εν ολιγοις βασει Νομων και Διαταξεων....μου γραφουν,,

"...το ΙΧ σας θα ειναι παρανομο να κυκλοφορησει στους εθνικους δρομους της χωρας Βγαλτε νεα καρτα διοδιων με δικη σας ευθυνη!!! 

Ξαναστελνω ζητωντας ευγενικα να μου γινει refund και να βγαλω με το σωστο...αφου ειχα μιλησει πρωτα με το Ιδρυμα Πιστωτικο Καρτα REVOLUT και δεν εκανε δεκτο το αιτημα μου η τραπεζα λεγοντα μου....

"Βρετε τα με τον Εμπορο το συστημα αναφερει....pending money δεν εχω δικαιοδοσια.."

Βρισκω την επισημη σελιδα που σας παραθετω.... και απο κατω...

https://vinetki.bg/tr/blog/vignettetaxes/correction-of-wrong-vignettes

.....Correction of wrong vignettes – under what conditions and how is it done?

....Correction of incorrectly declared data when purchasing an electronic vignette is possible, only if in Bulgaria there is no registered road vehicle with a registration number that is identical to the one originally stated.

η απαντηση τους για 4η φορα!!!

Hello,

We would like to inform you that the procedure for correction of the technical error in declaring data on the registration number of a road vehicle, including the country in which it is registered, or its category under Art. 10a, 3b of the Roads Act applies only to road vehicles with Bulgarian registration numbers.

Best regards,

Εν ολιγοις απαντηση ειναι οτι αν δεν εισαι Βουλγαρος ....δε σου διορθωνουμε την Βενιετα! 

Τα σχολια δικα σας τα λογια περιττα !

• Confused 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Haldol είπε

Από περιέργεια, πόσο έχει η βινιέτα για κυκλοφορία στη Βουλγαρία;

8€ η εβδομαδα

https://lasti24.com/highways-in-bulgaria/

2 ώρες πριν, PedroG είπε

Παιδια θελω να μοιραστω μαζι σας μια υποθεση που αφορα Χρηση Διοδίων και εκδοση Καρτας εισοδου και κυκλογφοριας στη γειτονικη Βουλγαρια!

Το ξερω οτι θα μου πουν πολλοι τι ψαχεις τωρα και τι θες ... να βρεις σε τριτη χωρα και μαλιστα εντος Ε.Ε. αλλα θελω να σας δειξω τον καταχρηστικο τροπο και παρανομο που λειτουργουν οι εταιρειες ιδιωτικες που διαχειριζονται τα θεματα αυτα!

Το ποσο ειναι μικρο δεν ειναι κατι σημαντικο οι περισσοτεροι ουτε θα ασχοληθουν...θα μπορουσα να την πατησω με μεγαλυτερο ποσο ομως Ετησιο συμβολαιο διοδιων η να εχει τυχει σε αλλον!

Οι ανθρωποι εφαρμοζουν οτι θελουν κατα το δοκουν και μαλιστα υπο την ανοχη χιλιαδω επισκεπτων και τουριστων που κατακλυζουν τις εθνικες οδους τους και αφηνουν αξιοζηλευτα και σημαντικοτατα συναλλαγματα ειτε για λογους επαγγελματικους ή τουρισμου σπουδων κλπ.

στο διαταυτα..

Εκδιδω καρτα εισοδου για το ΙΧ μου με πινακιδα ΧΧΧ 5555 και απο λαθος παταω το τελευταιο ψηφιο νουμερο αλλο αριθμο! ΧΧΧ 5554!!!

ενα ψηφιο διαφορετικο.

Πληρώνω εκδίδεται η κάρτα διοδίων κανονικά ωσπου συνηδειτοποιωντας την λάθος επιλογή ....ζητάω ευγενικά με ε-μαιλ διορθωση της Vignette ετσι λεγεται ....κατα ενα ψηφίο σε ημερομηνία που ΘΑ ταξιδεψω....no validation ακομη!!!

Η απαντηση τους ρητη και κατηγορηματικη ..... εν ολιγοις βασει Νομων και Διαταξεων....μου γραφουν,,

"...το ΙΧ σας θα ειναι παρανομο να κυκλοφορησει στους εθνικους δρομους της χωρας Βγαλτε νεα καρτα διοδιων με δικη σας ευθυνη!!! 

Ξαναστελνω ζητωντας ευγενικα να μου γινει refund και να βγαλω με το σωστο...αφου ειχα μιλησει πρωτα με το Ιδρυμα Πιστωτικο Καρτα REVOLUT και δεν εκανε δεκτο το αιτημα μου η τραπεζα λεγοντα μου....

"Βρετε τα με τον Εμπορο το συστημα αναφερει....pending money δεν εχω δικαιοδοσια.."

Βρισκω την επισημη σελιδα που σας παραθετω.... και απο κατω...

.....Correction of wrong vignettes – under what conditions and how is it done?

....Correction of incorrectly declared data when purchasing an electronic vignette is possible, only if in Bulgaria there is no registered road vehicle with a registration number that is identical to the one originally stated.

η απαντηση τους για 4η φορα!!!

Hello,

We would like to inform you that the procedure for correction of the technical error in declaring data on the registration number of a road vehicle, including the country in which it is registered, or its category under Art. 10a, 3b of the Roads Act applies only to road vehicles with Bulgarian registration numbers.

Best regards,

Εν ολιγοις απαντηση ειναι οτι αν δεν εισαι Βουλγαρος ....δε σου διορθωνουμε την Βενιετα! 

Τα σχολια δικα σας τα λογια περιττα !

Για αυτό όταν πληρώνεις πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός.

Και δίκιο έχουν,γιατί  δεν μπορούν να ελέγξουν ότι δεν θα μπει αμάξι με την λάθος πινακίδα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσες φορες πήγα Σαντάνσκι δεν έβγαλα ποτέ βινιέτα, βέβαια πήγα αυθημερόν. Το άλλο που θα αναφέρω προσωπικά είναι σχετικά με τους "δημόσιους" υπαλλήλους για το παράνομο parking. Μου κλείδωσαν την ρόδα από το αμάξι γιατί πάρκαρα χωρίς να έχω πάρει ένα χαρτάκι που δίνουν και μου ζήτησαν 10 ευρώ χωρίς καν να μου δώσουν απόδειξη. Προφανώς ο υπάλληλος απλά τα τσέπωσε.

Επεξ/σία από Xvipes
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Haldol είπε

Από περιέργεια, πόσο έχει η βινιέτα για κυκλοφορία στη Βουλγαρία;

εχει και με 50 ευρω ...θα μπορουσα να βγαλω ετησια και να μην μου την κανουν αποδεκτη την αλλαγη ενος αριθμου!!! καταλαβαινεις τι λεω!!!!!

εφοσον δεν τεθηκε σε κυκλοφορια ακομη η αλλαγη ειναι εφικτη ειτε ειναι 8 ειτε 80 ευρω!!!

Δημοσ.

Έχουν δίκιο, έχεις άδικο. Μοιάζει πολύ ξεκάθαρο. 

Υ.Γ. Κάνεις παρέα με αυτόν με την ανοιγμένη/χρησιμοποιημένη τηλεόραση από Mediamarkt? 

• Like 5
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

8€ η εβδομαδα

https://lasti24.com/highways-in-bulgaria/

Για αυτό όταν πληρώνεις πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός.

Και δίκιο έχουν,γιατί  δεν μπορούν να ελέγξουν ότι δεν θα μπει αμάξι με την λάθος πινακίδα.

φιλε δε Συμφωνω στο οτι εχουν δικιο!!!!! Εχουν αδικο και ειναι και για ενα χερι ξυλο.....και εξηγουμε !!!

στην σελιδα της σελιδας των Διοδιων γραφουν Ρητά....οτι η αλλαγη ειναι πραγματοποιησιμη !!! 

Αυτο που μου απαντουνε με υφος Βαλκανικου Τσαμπουκα και Μαφιοζικη Αλητεία .......ειναι ..... οτι αλλαγες κανουμε μονο σε Βουλγαρικης κυκλοφοριας ΙΧ !

Δλδη οσοι ειναι μη βουλγαροι και χρησιμοποιουν το εθνικο δικτυο ειναι Β ή Γ κατηγοριας Οδηγοι η τουριστες ή πολιτες??

Τοτε με συγχωρεις οταν πας και βλεπουν οτι εχεις ξενες πινακιδες καλα κανουν και σε γραφουν για σταθμευση βενιετα υπερβολικη ταχυτητα ή οτι αλλο γιατι απλα εχεις περισσοτερα φραγκα!!!!! 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PedroG είπε

εχει και με 50 ευρω ...θα μπορουσα να βγαλω ετησια και να μην μου την κανουν αποδεκτη την αλλαγη ενος αριθμου!!! καταλαβαινεις τι λεω!!!!!

εφοσον δεν τεθηκε σε κυκλοφορια ακομη η αλλαγη ειναι εφικτη ειτε ειναι 8 ειτε 80 ευρω!!!

Καταρχήν το Ρατσιστική που έχεις στον τίτλο δεν ισχύει και το όλο θέμα έτσι όπως το περιγράφεις είναι παραπλανητικό αφού αφορά καθαρά δικό σου λάθος κατά την καταχώρηση των ψηφίων της πινακίδας σου και όχι πάγια τακτική των τοπικών αρχών.

Από τη στιγμή που σου απάντησαν ότι ο νόμος είναι συγκεκριμένος και δεν καλύπτει την περίπτωση αυτοκινήτων από το εξωτερικό βγάλε πάλι νέα βινιέτα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Correction of wrong vignettes – under what conditions and how is it done?

Correction of incorrectly declared data when purchasing an electronic vignette is possible, only if in Bulgaria there is no registered road vehicle with a registration number that is identical to the one originally stated......

και συνεχιζει η σελιδα η Επισημη των Βουλγαρικων Διοδιων...

In order for the correction to be completed, it is necessary for the owner or user of the vehicle to submit an application for change of incorrectly declared data to BGTOLL. The applicant must present: a vehicle registration certificate; receipt for the paid electronic vignette; power of attorney in case the application is not submitted by the owner of the vehicle. Applications are to be submitted to the Road Infrastructure Agency, National Toll Management at the address: Sofia, 86 Nikola Petkov Blvd., in the 27 Regional Road Administrations or at e-mail address: [email protected]...

Πραγμα που το εκανα αλλα .....δεν  δεχονται την αλλαγη  επειδη ειμαι Ελλην!

και η απαντηση 

AATWAfv2JvsGVJcojdlda5GIwNK43O9g6t_G1XJEqjsXskRNsG9hjawWuVZJBUSksDAM=s40-p

info

Τρί 20 Δεκ, 9:34 μ.μ. (πριν από 13 ώρες)

cleardot.gif
cleardot.gif
προς εγώ
cleardot.gif

Hello,

Best regards,
NTA 

1 λεπτό πριν, dpolal είπε

Καταρχήν το Ρατσιστική που έχεις στον τίτλο δεν ισχύει και το όλο θέμα έτσι όπως το περιγράφεις είναι παραπλανητικό αφού αφορά καθαρά δικό σου λάθος κατά την καταχώρηση των ψηφίων της πινακίδας σου και όχι πάγια τακτική των τοπικών αρχών.

Από τη στιγμή που σου απάντησαν ότι ο νόμος είναι συγκεκριμένος και δεν καλύπτει την περίπτωση αυτοκινήτων από το εξωτερικό βγάλε πάλι νέα βινιέτα.

και βεβαια ειναι Ρατσιστικη και αν διαβασεις την απαντηση που μου δωσανε θα καταλαβεις οτι φερονται λες και ειμαστε Αμερικανακια!!!!!

2ον εχω δικαιωμα να γραψω οτιδηποτε Θελω εφοσον εχω υποστει Διακριση και το Υποστηριζω με επιχειρηματα εχω 10 εμαιλ μαζι τους και αποδειξεις!

Αν εσυ θεωρεις οτι ορθως μου φερθηκαν μου ειπαν πανε βγαλε νεα καρτα Διοδιων οφειλεις να διαβασεις λιγο καλυτερα τα γραφομενα!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PedroG είπε

φιλε δε Συμφωνω στο οτι εχουν δικιο!!!!! Εχουν αδικο και ειναι και για ενα χερι ξυλο.....και εξηγουμε !!!

στην σελιδα της σελιδας των Διοδιων γραφουν Ρητά....οτι η αλλαγη ειναι πραγματοποιησιμη !!! 

Αυτο που μου απαντουνε με υφος Βαλκανικου Τσαμπουκα και Μαφιοζικη Αλητεία .......ειναι ..... οτι αλλαγες κανουμε μονο σε Βουλγαρικης κυκλοφοριας ΙΧ !

Δλδη οσοι ειναι μη βουλγαροι και χρησιμοποιουν το εθνικο δικτυο ειναι Β ή Γ κατηγοριας Οδηγοι η τουριστες ή πολιτες??

Τοτε με συγχωρεις οταν πας και βλεπουν οτι εχεις ξενες πινακιδες καλα κανουν και σε γραφουν για σταθμευση βενιετα υπερβολικη ταχυτητα ή οτι αλλο γιατι απλα εχεις περισσοτερα φραγκα!!!!! 

Εχεις άδικο.Κατάπιε το και προχώρα.

Την επόμενη φορά βγάλε βινιέτα μολις περάσεις τα σύνορα,10€ η εβδομάδα.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

εχω αδικο επειδη δεν αλλαζουν την Βενιετα επειδη ειμαι Ελληνας ή επειδη το γραφουν Ξεκαθαρα στην σελιδα διευκρινησεων της Βουλγαρικης Εταιρειας Διοδιων?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

μην τον ακούς 🙂

Ts, σε πνίγει το δίκιο.  Προχωρα, εγώ θα έβαζα και δικηγόρο η ακομη καλύτερα αρχιμανδριτη, θα τους κάνεις τα μούτρα κρέας 

BTW όλα τα προβλήματα στην Βουλγαρία, ΕΙΔΙΚΑ σε παραμεθόριες περιοχές λύνονται ως δια μαγείας άμα κουνήσεις ένα 10ευρω και πεις την μαγική φράση νιαμ προμπλεμ 

Επεξ/σία από tutuyo
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

οταν οι αεροπορικες Εταιρεις της Ευρωπης και οχι μονο διαπιστωσουν οτι κανεις 1 ψηφιο λαθος στην αναγραφη του εισητηριου και δεν συμβαδιζει με την Ταυτοτητα η διαβατηριο κλπ κλπ δεχονται Διορθωτικες κινησεις σε ευλογο χρονικο διαστημα και με κοινη συνενοηση!!!

Εδω μιλαμε για Μονοπωλιο Βαλκανικου Τυπου που λεει επιτρεπω μεν....αρκει να μη κυκλφορει ΙΧ με ιδιες πινακιδες στη Χωρα μου Βουλγαρια!!!

Για πες μου τωρα εχεις δει ΙΧ με πινακιδες Τρικαλων να κυκλοφορει σε εθνικο δικτυο της Βουλγαριας και μαλιστα με τον ιδιο ακριβως αριθμο με τον δικο μου???

Δημοσ.

Σίγουρα δεν είσαι αυτός με την ανοιγμένη τηλεόραση από Mediamarkt; Πολύ περίεργο να υπάρχουν δύο σαν και σας. Αν είστε διαφορετικοί, τουλάχιστον να προσφέρετε στήριξη ο ένας στον άλλο 

https://www.insomnia.gr/forums/topic/802680-διακαίωμα-υπαναχώρησης-αγοράς-από-φυσικό-κατάστημα/

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...