Προς το περιεχόμενο

iPhone 14 Pro: Πρόβλημα με το 5G (;)

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Kargian,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Δεν ξέρω κατά ποσο είναι θέμα της συσκευής αλλά όταν ενεργοποιώ τα 5G μετά από μερικά λεπτά κλείνουν και έχω μηδενικό σήμα ακόμα και για κλήσεις, αν αλλάξω σε 4G δουλεύει κανονικά. Έχω δοκιμάσει να το έχω και σε 5G Auto και σε 5G On καθώς επίσης και να κάνω reset network settings. Γνωρίζει κανείς αν είναι θέμα της συσκευής ή πιθανό θέμα του παρόχου; 

Δημοσ.

Μήπως στο μέρος που βρίσκεσαι δεν υπάρχει καλό 5G δίκτυο ? Αν και το 4G είναι τόσο γρήγορο που δε το λες και dealbreaker το 5G

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι ο φιλος εχει προβλημα μετα και με το σημα και δεν μπορει να κανει κλησεις οποτε δεν φταιει το δικτυο και ειναι αρκετα dealbreaker αυτο θα ελεγα! Εμενα τουλαχιστον στα σημεια που δεν πιανει 5G γυρναει σε 4G αυτοματα και ποτε δεν εχει θεμα με το σημα! Θα ελεγα να ξεκινησεις απο τα ευκολα πρωτα και για αρχη να πας στον παροχο σου να δεις αν εχει προβλημα η sim σου! Αν επιμενει τοτε κοιτας αν ειναι θεμα συσκευης και το γυρνας για ελεγχο απο εκει που το πηρες!

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Georgram είπε

Το θεμα ειναι οτι ο φιλος εχει προβλημα μετα και με το σημα και δεν μπορει να κανει κλησεις οποτε δεν φταιει το δικτυο και ειναι αρκετα dealbreaker αυτο θα ελεγα! Εμενα τουλαχιστον στα σημεια που δεν πιανει 5G γυρναει σε 4G αυτοματα και ποτε δεν εχει θεμα με το σημα! Θα ελεγα να ξεκινησεις απο τα ευκολα πρωτα και για αρχη να πας στον παροχο σου να δεις αν εχει προβλημα η sim σου! Αν επιμενει τοτε κοιτας αν ειναι θεμα συσκευης και το γυρνας για ελεγχο απο εκει που το πηρες!

Ναι δυστυχώς εμένα δεν μου το γυρνάει αυτόματα σε 4G, και συμβαίνει και σε σημεία κεντρικά με καλό σήμα. Θα πάω από τον πάροχο όπως πρότεινες και ελπίζω να είναι απλά θέμα Sim

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Finn είπε

Πάροχος; Τύπος κάρτα sim? 

Εγώ με 14 προ και τη νέα κάρτα της Q δεν έχω θέμα με 5G

Cosmote, nano sim έχω. Την έχω από το 17 που πήρα πρώτη φορά iPhone 

Δημοσ.

Καλησπέρα, χρόνια πολλά. Είχα το ίδιο πρόβλημα με το 14pro, είχα ενεργοποιημένα τα δεδομένα και έπαιρνα  τηλέφωνο δεν είχα δεδομένα. Είχα κάνει όλες τις ρυθμίσεις αλλά δεν μπορούσα με τίποτα να το φτιάξω. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και από τότε δουλεύει κανονικά.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

IOS 16.3

Με καινούρια κάρτα nano sim cosmote και την επιλογή στο 5G Αuto , δεν εχω κανένα θέμα. Όταν κάνω κλήσεις συνεχίζω να εχω δεδομενα.

Δεν έχω δει όμως ποτέ μα ποτέ το σήμα να γίνεται 4G. Ακόμα και μια γραμμή να έχω σήμα συνεχίζει να λέει 5G. Μόνο όταν έχω βρεθεί σε χώρο που ξέρω ότι γενικά εκεί είναι το σήμα χαλιά μου το γυρνάει σε Ε.

Γιατί δε μου εμφανίζει ποτέ 4G σε πιο ασθενές σήμα; Είναι κάποιο άλλο setting; Ρωτάω γιατί σκέφτομαι (αν γίνεται) μήπως το γυρίσω να ειναι μόνιμα σε 4G γιατί είναι επίσης αρκετά γρήγορο, αλλά και επειδή έχω διαβάσει ότι το 5G "τρώει" αρκετη μπαταρία. 

Αξίζει να ασχοληθώ η όχι λέτε;

Επεξ/σία από Ronnie1985
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε

IOS 16.3

Με καινούρια κάρτα nano sim cosmote και την επιλογή στο 5G Αuto , δεν εχω κανένα θέμα. Όταν κάνω κλήσεις συνεχίζω να εχω δεδομενα.

Δεν έχω δει όμως ποτέ μα ποτέ το σήμα να γίνεται 4G. Ακόμα και μια γραμμή να έχω σήμα συνεχίζει να λέει 5G. Μόνο όταν έχω βρεθεί σε χώρο που ξέρω ότι γενικά εκεί είναι το σήμα χαλιά μου το γυρνάει σε Ε.

Γιατί δε μου εμφανίζει ποτέ 4G σε πιο ασθενές σήμα; Είναι κάποιο άλλο setting; Ρωτάω γιατί σκέφτομαι (αν γίνεται) μήπως το γυρίσω να ειναι μόνιμα σε 4G γιατί είναι επίσης αρκετά γρήγορο, αλλά και επειδή έχω διαβάσει ότι το 5G "τρώει" αρκετη μπαταρία. 

Αξίζει να ασχοληθώ η όχι λέτε;

Όχι. Αστο στο αυτόματο 

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα.εχω σοβαρο θέμα με iPhone 14promax το οποίο χάνει το σήμα και της κινητής τηλεφωνίας κ του 5G.αλλαξα sim στη cosmote,άλλαξα πάροχο εν τελεί κ πήγα στη Vodafone.θεωρω πως έχει πρόβλημα η συσκευή.το έχω πάει 3 φορές στο service,έχω στείλει άπειρα αρχεία στην υποστήριξη (videos,στιγμιότυπα οθόνης,κτλπ)κ δεν έχω βγάλει άκρη.λενε πως το θέμα είναι του παρόχου.κ ολα αυτά εντός εγγύησης.γνωριζει κάποιος τι μπορώ να κάνω;ευχαριστω.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
On 10/04/2024 at 09:04, anastasiamars said:

Καλημερα.εχω σοβαρο θέμα με iPhone 14promax το οποίο χάνει το σήμα και της κινητής τηλεφωνίας κ του 5G.αλλαξα sim στη cosmote,άλλαξα πάροχο εν τελεί κ πήγα στη Vodafone.θεωρω πως έχει πρόβλημα η συσκευή.το έχω πάει 3 φορές στο service,έχω στείλει άπειρα αρχεία στην υποστήριξη (videos,στιγμιότυπα οθόνης,κτλπ)κ δεν έχω βγάλει άκρη.λενε πως το θέμα είναι του παρόχου.κ ολα αυτά εντός εγγύησης.γνωριζει κάποιος τι μπορώ να κάνω;ευχαριστω.

Έχεις βγάλει καμία άκρη; Δυο χρόνια σχεδόν ακόμα το ίδιο θέμα έχω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...