Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταλαβα φίλε στην ιδέα και μόνο της κολλάς και ότι μπορεί να χαλάσει και η οθόνη δεν το σκέφτομαι καν οπότε καλύτερα να το αφήσω χωρίς τίποτα εξάλλου είμαι πολύ προσεκτικός 

Δημοσ.

βαζω uv τζαμακια σε ολα τα κινητα μου εδω και πολυ καιρο.οπως και φιλων. ολα απο αλιεξπρες.στο note 10 plus που ειχα ειχα ξεχασει το αποτυπωμα. βεβαια και χωρις τιποτα εκει το αποτυπωμα ηταν οτι ναναι. τωρα βλεπω οτι με μεμβρανη του 1ε  hydrofilm απο shein δουλευει μια χαρα στο s22 ultra οποτε εχω ελπιδες οτι θα ειναι οκ και με το τζαμι. παλι παραγγειλα τζαμι με κολλα απο αλι και περιμενω. θελει προσοχη. η κολα που χρησιμοποιουν λεγεται loca. αν παρεις μια απο εξω χωρις να ξερεις ειναι πολυ δυνατη και δεν θα μπορεσεις να βγαλεις το τζαμακι. οποτε χρησιμοποιεις αυτη που εχει η συσκευασια. δεν αφηνει κανενα μα κανενα καταλοιπο στην οθονη οταν την βγαλεις. το τζαμι βγαινει σαν οποιαδηποτε με μεμβρανη. εννοω ευκολα. γιαυτο και το σηκωνουν θηκες. αλλιως δεν θα ειχε αυτο το θεμα. ενα αλλο μειον με τα φθηνα τζαμια απο αλι ειναι οτι δεν εχουν οδηγο (εκεινα τα πλαστικα) που εχει το dome για να το περασεις. οποτε θελει σταθερο χερι και να ξερεις τι κανεις. πολυ προσοχη (ισως και να μην χρειαζεται και να ειναι στο μυαλο μου ) να μην τρεξει η κολλα. εγω βαζω αυτοκολλητο στο ηχειο και γυρω γυρω σε ολο το κιν οποτε να μην μπει πουθενα γιατι θα τρεξει στο πλαι. και διπλα χαρτοπετσετες ετοιμες να σφουγγιζουμε απαλα οτι τρεχει απο γυρω γυρω. κατι που μπορεις να κανεις και δουλεψε μια φορα ειναι οταν βαζεις την λαμπα απο πανω και ξεκιναει να στεγνωνει ειναι να πατας το δαχτυλικο αποτυπωμα. ετσι εκει δεν παει πολυ κολλα και δουλευει καλυτερα. οπως ειπα το καταφερα μια φορα αλλα την δευτερη κουνιοταν το τζαμι και δεν πετυχε. παρτε κανα 2 τζαμακια απο αλι να δοκιμασετε και μετα βαλτε το ντομ. μια αλλη ζελατινα υγρης τοποθετησης με σαπουνι που εμπιστευομαι και εχω δουλεψει πολυ ειναι h screen knight αλλα αποτι ειδα ειναι ιδια με την 1ε hydrofilmπου πηρα απο shein. καμια επιπτωση στα χρωματα και φωτεινοτητα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...