Backpacker Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Θεωρώ όλες τις δεκαετίες πολυ καλες. Πέρασα ωραια σχολικα χρόνια. Απίστευτα φοιτητικά χρόνια (18-25) με αμέτρητα ταξίδια σε δεκάδες χώρες...πολλές γνωριμίες και εμπειρίες...δούλεψα πολύ και δύσκολα στο 2ο μισό των 20s για να φτιαχτώ ως ένα επίπεδο και τώρα στα 30s απολαμβάνω την απόλυτη ανεξαρτησία οικονομική αλλά κυρίως πνευματική. Δεν έχω την οικογένεια σαν στόχο (αν προκύψει ΟΚ δεν αποκλείω τίποτα στη ζωή) και έτσι μπορώ να ταξιδεύω...να δουλεύω όπου θέλω (φέτος επέλεξα την Ικαρια πχ που με ηρεμεί πολύ) και να αποκτώ συνεχώς νέες γνωριμίες και εμπειρίες. Η συνειδητοποίηση που φέρνει το πέρασμα του χρόνου αλλάζει τον τρόπο που απολαμβάνουν τα πράγματα. Στα 20s πχ διασκέδασα πάρα πολυ στη ζωή μου αλλά τώρα ψυχαγωγούμε περισσότερο. Όποιος καταλαβαίνει την διαφορά ξέρει τι εννοώ. Για τις επόμενες δεκαετίες δεν ξέρω τι θα προκύψει που θα τις ομορφύνει αλλά τις περιμένω και αυτές. Η ουσία ειναι να έχουμε την υγειά μας...να κάνουμε αυτά που μας γεμίζουν και μη τολμήσετε ποτέ παιδιά πραγματικά να αφήσετε κανέναν να σας επηρεάζει αρνητικά. Μη σκεφτείτε ποτέ τι θα πει ο κόσμος και μακρια απο τοξικούς και μίζερους ανθρώπους. Μια είναι η ζωή και δεν έχει sequel. 1
AntiCambeR Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 20-30 είναι η καλύτερη δεκαετία, έχεις πιο πολύ ενέργεια, όρεξη, παρέες, εξόδους κλπ. Ακολουθεί μετά η δεκαετία 30-40 όπου σκέφτεσαι πιο σοβαρά, έχεις πιο πολλά έξοδα, έχεις ήδη κλείσει αρκετά χρόνια εργασίας και δεν έχεις την ίδια υπομονή.Αν έχεις κάνει και οικογένεια, ακόμα πιο δύσκολα. Οσο καλύτερα είσαι οικονομικά απο όταν γεννιέσαι μέχρι να πεθάνεις, τόσο καλύτερη ζωή κάνεις με λιγότερα προβλήματα χωρίς να βασανίζεσαι.Τότε όλες οι δεκαετίες είναι καλές. 1
sphinxgr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 25-35 Ωριμότητα, λεφτά, υγεία, δύναμη, χρόνος. Τα πάντα όλα δηλαδή.
blackhill66 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, Lucifer είπε Ωραία τα περί αυτάρκειας και ισορροπίας και δυνατές όλες οι απόψεις αλλά κανένας άνδρας, όσο συνειδητοποιημένος κι αν είναι, δεν έχει σημαντικότερο κριτήριο από το πότε του ήταν συχνότερα κοντάρι α ρε απόστρατε πες τα ετσι είναι..
HALF EVIL Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, sphinxgr είπε 25-35 Ωριμότητα, λεφτά, υγεία, δύναμη, χρόνος. Τα πάντα όλα δηλαδή. Πέραν της υγείας και δύναμης όλα τα υπόλοιπα είναι υπό αίρεση. 1
costacurta Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 17-27. Ένδοξο ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ. Χρειάζεται να πω κάτι άλλο 1 1
sphinxgr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Πέραν της υγείας και δύναμης όλα τα υπόλοιπα είναι υπό αίρεση. Προφανώς και είναι σχετικά.
tasanton Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Ως 50άρης πλέον, θα έλεγα ότι τα ανέμελα μαθητο-φοιτητικά χρόνια 12-25 ήταν τα καλύτερα (βάζω και το στρατό μέσα). 1
geomrk Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, sphinxgr είπε 25-35 Ωριμότητα, λεφτά, υγεία, δύναμη, χρόνος. Τα πάντα όλα δηλαδή. Αυτο ακριβως θα ελεγα και εγω,καθως τη διανυω και σε σχεση με το παρελθον ειμαι καλυτερα απο ποτε σχεδον παντου, και βλεπω μονο πανω 1
mindreader Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Για εναν αντρα που εχει παει γενικως καλα στη ζωη του, εννοω να μην τον εχουν βρει τα κακα της μοιρας αλλα και ο ιδιος να εκανε σχετικα 'σοφες' επιλογες, νομιζω ειναι 40-50. Ξερεις τι σου γινεται, ξερεις τι να περιμενεις (προσδοκιες), ξερεις να αποφευγεις κακοτοπιες στη ζωη, εχεις εμπειρια, εχεις κανει ηδη πραγματα, εχεις καλυτερη αυτοπεποιθηση, λογικα εχεις δημιουργησει να εχεις καποιες καλες επιλογες στη ζωη σου, ξερεις πως να αντιμετωπισεις καταστασεις πιο ψυχραιμα γιατι 'το χεις ξαναδει το εργο' κλπ Επισης οπως ειπαν και οι περισσοτεροι, ολα ειναι πολυ σχετικα. Γιατι αν καποιος προσεχει και γενικως αυτοβελτιωνεται, μπορει για πολλα χρονια, αντι να 'φθινει', να πηγαινει καλα και καλυτερα! Πχ στα 20 ημουν πολυ πιο αγυμναστος σε σχεση με τα 40+ που δεν λεω οτι γυμναζομαι αλλα φροντιζω να περπατω αρκετα χιλιομετρα μες τη βδομαδα και εχω δει βελτιωση στη φυσικη κατασταση! Αρα για τα δικα μου δεδομενα, εχω πιο πολλες αντοχες στα 40+ σε σχεση με τα 20s! Ενδεικτικη τρομερη αναλυση, αν και μιλα κυριως για dating, ειναι αυτη εδω του γνωστου coach red pill Γενικως ισχυει οτι 'women peak early, men peak late'. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2022 από mindreader
sphinxgr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Στις 22/12/2022 στις 10:00 ΜΜ, mindreader είπε Για εναν αντρα που εχει παει γενικως καλα στη ζωη του, εννοω να μην τον εχουν βρει τα κακα της μοιρας αλλα και ο ιδιος να εκανε σχετικα 'σοφες' επιλογες, νομιζω ειναι 40-50. Ξερεις τι σου γινεται, ξερεις τι να περιμενεις (προσδοκιες), ξερεις να αποφευγεις κακοτοπιες στη ζωη, εχεις εμπειρια, εχεις κανει ηδη πραγματα, εχεις καλυτερη αυτοπεποιθηση, λογικα εχεις δημιουργησει να εχεις καποιες καλες επιλογες στη ζωη σου, ξερεις πως να αντιμετωπισεις καταστασεις πιο ψυχραιμα γιατι 'το χεις ξαναδει το εργο' κλπ Επισης οπως ειπαν και οι περισσοτεροι, ολα ειναι πολυ σχετικα. Γιατι αν καποιος προσεχει και γενικως αυτοβελτιωνεται, μπορει για πολλα χρονια, αντι να 'φθινει', να πηγαινει καλα και καλυτερα! Πχ στα 20 ημουν πολυ πιο αγυμναστος σε σχεση με τα 40+ που δεν λεω οτι γυμναζομαι αλλα φροντιζω να περπατω αρκετα χιλιομετρα μες τη βδομαδα και εχω δει βελτιωση στη φυσικη κατασταση! Αρα για τα δικα μου δεδομενα, εχω πιο πολλες αντοχες στα 40+ σε σχεση με τα 20s! Ενδεικτικη τρομερη αναλυση, αν και μιλα κυριως για dating, ειναι αυτη εδω του γνωστου coach red pill Γενικως ισχυει οτι 'women peak early, men peak late'. Αν έχει οικογένεια και παιδιά κάποιος στα 40 με 50,ναι μια χαρά περνά, αλλά όχι, δεν περνά τοοοοοσο φοβερά όπως σε άλλες ηλικίες. Εκτός αν κάποιος είναι εισοδηματιας κ έχει χρόνο και παράλληλα έχει γραμμένους στα παλιά του τα παπούτσια γυναίκα κ παιδιά κ κοιτάει μόνο την πάρτι του
lalalaxi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Ολες οι δεκαετίες ειναι καλές αρκεί να έχεις λεφτά να ζεις άνετα και να κάνεις τα γούστα σου. 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Η πιο υπέροχη και σούπερ και δημιουργική και απ’ όλα δεκαπενταετία ήταν τα 15 - 30 μου. Και τώρα είμαι, από άλλη άποψη, σε ωραία φάση αλλά με τρία ανήλικα παιδιά κορίτσια, οι προτεραιότητές μου και οι χαρές μου, είναι διαφορετικές. :) 1
StamTheMan Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Θεωρω οτι μεχρι τα 23-24-25 ημουν ακομα ανωριμος,παρ'ολο που δουλευα απο τα 15 ( 2000 ) και εφυγα απο το σπιτι στα 18. Οι τωρινοι 20+ ειναι για πολλες κλωτσιες,3 φορες χειροτεροι ( παντα με εξαιρεσεις ) . Επειδη δεν εχω περασει καλα ομως γενικοτερα,μεχρι τα 14 που καβαλαγα το skateboard μου ημουν μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα