jefiron Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, insoholic είπε Ναι κ εγω ετσι σκεφτομαι να παω στην αντιπροσωπεια. Μου ειπαν οτι εχει 3ετη εγγύηση. ευχαριστώ για τις πληροφοριες Δεν υπάρχει λόγος να βάλεις από την αντιπροσωπία θα την χρυσοπληρώσεις, να πας σε έναν ηλεκτρολόγο που πιάνει υβριδικά και να σου βάλει μία .. σίγουρα θα σου βγει πιο φθηνά και κοίτα άμα γίνεται να σου βάλει και περισσότερα ΑΗ μπαταρία για καλύτερα. Άμα βάλεις απλή μπαταρία εκτός ότι μπορεί σε λίγους μήνες μπορεί να χαλάσει, υπάρχει κίνδυνος να σου κάψει και τον εγκέφαλο. Δεν ξέρω τις δυνατότητες σου φίλε μου, αυτά στα λέω φιλικά για να σε βοηθήσω ✌️... η μπαταρία είναι μία από τις πιο φθηνές απώλειες του αυτοκινήτου άμα το δεις μακροχρόνια! ασχέτως όταν ακούς ένα μεγάλο ποσό εκείνη την ώρα και σου έρχεται ταμπλάς 🙃 .. όταν βάζεις καλή μπαταρία σου βγάζει περισσότερα χρόνια ζωής και είναι καλύτερο και για την υγεία του αυτοκινήτου. 1
insoholic Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δεν ειναι η μπαταρια του υβριδικου. Ειναι η μικρη. Η αντιπροσωπεια δινει 3 χρονια εγγυηση. Αν παω σε απλο ηλεκτρολόγο θα βαλει καμια απομιμηση με 1 χρονο εγγυηση και αν γινει καμια πατατα παιζει να εχω θεματα. Δεν εχω εμπιστοσύνη σε κανεναν. ευχαριστώ για τις συμβουλές 😉
jefiron Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, insoholic είπε Δεν ειναι η μπαταρια του υβριδικου. Ειναι η μικρη. Η αντιπροσωπεια δινει 3 χρονια εγγυηση. Αν παω σε απλο ηλεκτρολόγο θα βαλει καμια απομιμηση με 1 χρονο εγγυηση και αν γινει καμια πατατα παιζει να εχω θεματα. Δεν εχω εμπιστοσύνη σε κανεναν. ευχαριστώ για τις συμβουλές 😉 ναι κατάλαβα ποια είναι, το διάβασα το άρθρο .. απλά στα είπα όλα αυτά για την τσέπη σου .. ✌️ 1
insoholic Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Αν παω σε περισσοτερα Ah τοτε οπως ειπε και ο φιλος παραπανω, δεν θα ειναι βαθειάς εκφόρτισης και εκει ισως δημιουργηθεί προβλημα λογω υβριδικού. Οπως και να εχει ευχαριστώ για τις συμβουλές γιατι οντως δεν ειχα ιδεα τι παιζει και τωρα με αυτα και κε λιγο ψαξιμο μαθαμε 5 πραγματα 1
Tasos19s Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, insoholic είπε Δεν ειναι η μπαταρια του υβριδικου. Ειναι η μικρη. Η αντιπροσωπεια δινει 3 χρονια εγγυηση. Αν παω σε απλο ηλεκτρολόγο θα βαλει καμια απομιμηση με 1 χρονο εγγυηση και αν γινει καμια πατατα παιζει να εχω θεματα. Δεν εχω εμπιστοσύνη σε κανεναν. ευχαριστώ για τις συμβουλές 😉 τι απομίμηση να σου βάλει? ακόμα και στο skroutz έχει μπαταριες βρες μια ίδια με την δικιά σου σε χαρακτηριστικα πως κάνετε έτσι? μπαταρία είναι? την βάζεις επάνω θα σε πάει 2-3-5 χρόνια ποσό νομίζεις θα πάει? δεν υπάρχει αυθεντική μπαταρία και απομίμηση και οι καλές χαλανε και οι φθηνές καμία φορά αντέχουν περισσότερο
insoholic Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Οχι πως κανουμε ετσι... Υπαρχουν προδιαγραφες απο τον κατασκευαστή. Δεν παμε να βαλουμε οτι μας συμφέρει απλά! Αν θέλεις να σου κρατήσει το αμάξι πρέπει να το προσέχεις. Αν παω να βαζω οτι βρισκω στο σκρουτζ δε βλέπω να κραταει αρκετό καιρο.
Tasos19s Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, insoholic είπε Οχι πως κανουμε ετσι... Υπαρχουν προδιαγραφες απο τον κατασκευαστή. Δεν παμε να βαλουμε οτι μας συμφέρει απλά! Αν θέλεις να σου κρατήσει το αμάξι πρέπει να το προσέχεις. Αν παω να βαζω οτι βρισκω στο σκρουτζ δε βλέπω να κραταει αρκετό καιρο. Είπα Βρες μια ίδια με την δικιά σου και βάλε Τι εννοείς να βάλεις ότι σε συμφέρει; Εμενα πχ το αμάξι παίρνει 65AH Είτε βάλω Varta είτε βάλω rocket το ίδιο πράγμα είναι Απλα κάποια από τις δυο θα αντέξει περισσότερο Μπαταρια είναι πως κάνετε έτσι;
G.bar Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, insoholic είπε Οχι πως κανουμε ετσι... Υπαρχουν προδιαγραφες απο τον κατασκευαστή. Δεν παμε να βαλουμε οτι μας συμφέρει απλά! Αν θέλεις να σου κρατήσει το αμάξι πρέπει να το προσέχεις. Αν παω να βαζω οτι βρισκω στο σκρουτζ δε βλέπω να κραταει αρκετό καιρο. Μιά χαρά κάνεις τη δουλειά σου και με μια μπαταρία των 60€ και ας μην έχει 10 χρόνια εγγύηση. Ο χρόνος ζωής της μπαταρίας εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες, αν πχ κάθεσαι μέσα στο αμάξι με μουσική και φώτα αναμμένα με σβηστό κινητήρα, αλλά ειδικά στα υβριδικά δεν παίζει ρόλο αυτό γιατί όλα λειτουργούν με την υβριδική. Η 12v, όπως έχω ξαναπεί είναι μόνο για να ξυπνάει την υβριδική και απο εκεί και έπειτα αναλαμβάνει εκείνη, για αυτό και είναι μόνο 35Αh, στην ουσία ένα ρελέ ενεργοποιεί. Αυτό που ακούγεται όταν πατάς το start. Ένα βασικός λόγος που μειώνεται η ζωή των συγκεκριμένων μπαταριών είναι η κατανάλωση ενέργειας όταν δεν λειτουργεί το αυτοκίνητο, όπως πχ απο συναγερμούς που έχουν ένα σωρό λειτουργείες όπως τηλεειδοποιήσεις, gps, κάμερες κτλ. Σε διαφορετική περίπτωση βγάζουν άνετα 6-7 χρόνια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα