μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πήρα σήμερα ένα φάρμακο με λιανική 40€ και η συμμεχοτή ήταν ~12.5 (32% συμμετοχή) + 1€ εκτέλεση συνταγής. Αντίστοιχα σε άλλο φάρμακο των 2.2€ πλήρωσα ακριβώς 55 λεπτά ( το 25% δηλαδή) + 1€ Γιατί συμβαίνει αυτό 32% συμμετοχή; Ήταν το φθηνότερο φάρμακο, το αναφέρω αυτό γιατί ξέρω ότι ο ΕΟΠΥ καλύπτει το φθηνότερο φάρμακο και όλη τη διαφορά την πληρώνουμε. Επίσης ξέρει κανείς τι παίζει με ελέγχους σε νοσοκομεία, κέντρα υγείας κτλ; Έχω ραντεβού 8:30 και μου λενε οι securitαδες οτι κάποιοι γιατροι έρχονται πάντα 9:30. Κάπου να το αναφέρω σα συμβάν; Ακόμη, με τα απογευματινά ραντεβού τι ισχύει; Έχω ακούσει για χρέωση, αλλά ένα σε δερματολόγο που έχω κάνει δεν ειχε χρέωση. Γίνεται να προμηθευτείς φάρμακα από δημόσιο φαρμακείο, σε νοσοκομειακή τιμη; Τέλος, με οδοντίατρο ΕΟΠΥ τι παίζει; τι κάνουν, τι καλύπτει κτλ Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2022 από μπαρμπαγιωργος
panosno1com Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 39 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε anyone? anything? Απ οτι ξερω οδοντιατρος ΙΚΑ ειναι για πολυ βασικα πραγματα κανα σφραγισμα στυλ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα