Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το συστημα της τεσλα ειναι ετη φωτος μπροστα απο τα αλλα

αν καποιος νιμιζει πως τα τα ετη φωτος διανυθηκαν τσαμπα χωρις εργατοωρες πρεπει να ειναι τρελος

οπως σε ολες τις τεχνολογιες και γενικα στην προοδο περιμενουμε απο τους καθε λογης πλουσιους να ξοδεψουν τα λεφτα τους για να γινει τεστ drive αυτη η προοδος μεχρις ωτου γινει ωριμη αρκετα και για κανονικη χρηση

οταν πια φτασουμε σε αυτο το σημειο θα εχει γινει και αρκετα φτηνη

οπως πριν απο 60 χρονια εμφανιστηκαν αγνωστα πραματα οπωςτο abs υδραυλικο τιμονι αιρ condition κτλ κτλ

τα οποια στην αρχη ηθελαν +2000 ευρω κοστος

και μετα +1000 ευρω κοστος

και μετα +δωρο το aircondition

και μετα +τωρα και με ενσωματομενο aircondition

και μετα "ναι τι?"

οπως καποτε οι επιπεδες τηλεορασεις εκαναν 10000 ευρω 32 inc και δεν ηταν ουτε full hd

ενω τωρα παιρνεις 55 με 4k στα 300 ευρω

λογικο ειναι να κοστιζει η αυτοματη στα 15000

σε λιγα χρονια θα ειναι αυτονοητη

και σε ακομα μερικα και οι υπολοιποι κατασκευαστες θα "κλεψουν" τις πατεντες και ολοι θα το εχουμε

• Like 3
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Mpelon είπε

Ρε παιδιά η Telsa ιδιωτική εταιρία δεν είναι; Ό,τι θέλει δεν κάνει;

Δεν ξερω τι ακριβως εχεις καταλαβει αλλα οχι μια ιδιωτικη εταιρια δεν κανει οτι θελει. Πρεπει να ακολουθει τους νομους του κρατους.
Ενας νομος του κρατους ειναι οτι δεν μπορει για παραδειγμα τα οχηματα να σκοτωνουν κοσμο ετσι για πλακα, αυτο ειναι νομος του κρατους, εαν αυτο σου φαινεται σοβιετια τοτε δεν εχεις καταλαβει καλα καποια πραγματα.
Ειμαστε μια κοινωνια και οχι αγελες ανεξαρτητων λυκων.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, dieksodo είπε

αν καποιος νιμιζει πως τα τα ετη φωτος διανυθηκαν τσαμπα χωρις εργατοωρες πρεπει να ειναι τρελος

οπως σε ολες τις τεχνολογιες και γενικα στην προοδο περιμενουμε απο τους καθε λογης πλουσιους να ξοδεψουν τα λεφτα τους για να γινει τεστ drive αυτη η προοδος μεχρις ωτου γινει ωριμη αρκετα και για κανονικη χρηση

οπως πριν απο 60 χρονια εμφανιστηκαν αγνωστα πραματα οπωςτο abs υδραυλικο τιμονι αιρ condition κτλ κτλ

και μετα "ναι τι?"

οπως καποτε οι επιπεδες τηλεορασεις εκαναν 10000 ευρω 32 inc και δεν ηταν ουτε full hd

και σε ακομα μερικα και οι υπολοιποι κατασκευαστες θα "κλεψουν" τις πατεντες και ολοι θα το εχουμε

Μα το πρόβλημα δεν είναι η τιμή. Είναι τα ψέματα και η παραπλάνηση του καταναλωτή μέσω παραπλανητικών διαφημίσεων.

Και για να προλάβω κάποιους.

Αν γίνονται αυτά και αν ξέρω ότι γίνονται; Ναι και ναι.

Όπως ακριβώς ξέρουμε όλοι πως υπάρχουν ληστές και ληστεύουν.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Mpelon είπε

Ρε παιδιά η Telsa ιδιωτική εταιρία δεν είναι; Ό,τι θέλει δεν κάνει;

H απαντηση αρχικα ειναι ναι και μετα οχι.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, dieksodo είπε

και μετα "ναι τι?"

Ισχυε στο παρελθον αλλα οχι πλεον. Στο παιχνιδι εχουν μπει και αλλοι κατασκευαστες και μαλιστα με πολυ αξιολογα συστηματα ADAS εως επιπεδο 4. Πλεον η Tesla δεν παιζει μονη της αν και δειχνει να μην το συνειδητοποιει. Προσφατα εβγαλε το Lidar και τους Ultrasonic sensors αφου ευαγγελιζοταν οτι το Tesla Vision με καμερες και ΑΙ, ηταν εξισου αποδοτικο με τους αισθητηρες, μονο για να αναδιπλωθει προσφατα και να συμπεριλαβει ενα νεο HD Radar σε επερχομενο hardware revision λογικα στα μεσα Ιανουαριου. Το παραδεχτηκε και ο ιδιος ο Musk οτι radar συν ΑΙ vision ειναι καλυτερο απο ΑΙ vision μονο. Επισης ειναι απαραδεκτο να προωθει το Autopilot και να μην περιλαμβανει rear cross traffic alert σε αυτοκινητα τοσο ακριβα οσο το Model Y οταν αλλοι κατασκευαστες το προσφερουν και μαλιστα καποιοι σαν στανταρ εξοπλισμο. 

Αναμφιβολα τα συστηματα αυτα θα γινουν στανταρ σε καποια χρονια αλλα δεν πιστευω οτι θα παρει πολυ διοτι ο ανταγωνισμος στα EVs ειναι πολυ μεγαλος και η αγορα τρεχει γρηγορα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι έγινε; Πίστευα ότι υπήρχαν μόνο iOS και android φανατικοί εδώ αλλά έκανα λάθος. Τι κύμα υποστήριξης μπαρούφας ήταν αυτό; Τα πράγματα είναι απλά. Όπως ισχύει σε όλο τον κόσμο αν διαφημίζεις κατι οφείλεις να το παραδώσεις στον πελάτη. Η Tesla όπως είχε γραφτεί πριν - νομίζω περίπου ένα χρόνο - ίσως λόγω της παγκόσμιας έλλειψης ημιαγωγών, ίσως επειδή έτσι το σκέφτηκαν τα τζιμανια του μάρκετινγκ δεν αναβάθμιζε στα νέα μοντέλα το hardware και εκβίασε τους νέους πελάτες με την επίσημη έναρξη της υπηρεσίας να πληρώσουν την αλλαγή. Μην ξεχνάμε ότι οι ιδιοκτήτες είχαν πληρώσει το hardware το οποίο ήταν ακόμα beta. 
Κοινώς δίκαια τιμωρήθηκε και δεν είναι καθόλου αμελητέο αυτό. Αλλάζει πλάνα παραγωγής και κόστη. Μην ξεχνάμε αντίστοιχα πριν κάποια χρόνια η Samsung είχε τιμωρηθεί που έλεγε τις τηλεοράσεις της led, κάτι που αναφερόταν στο φωτισμό του lcd panel. 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε

Ένας δικαστής διέταξε την Tesla να αναβαθμίσει δωρεάν τον υπολογιστή αυτόνομης οδήγησης ενός πελάτη δωρεάν, ώστε να μπορέσει δωρεάν να γίνει συνδρομητής δωρεάν  στο πρόγραμμα Full Self-Driving της Tesla δωρεάν χωρίς πρόσθετο κόστος.Δωρεάν φυσικά

Να φτιαξει  και την αστεια  ποιοτητα συναρμογης  που καθε εξωτερικος αρμος ειναι διαφορετικος απο τον αλλον

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gjp1000 είπε

Να φτιαξει  και την αστεια  ποιοτητα συναρμογης  που καθε εξωτερικος αρμος ειναι διαφορετικος απο τον αλλον

Αρκει να ΄ναι δωρεαν

Δημοσ.
21 ώρες πριν, SilverMachine είπε

Οσο ομως η Τεσλα ταλαντευεται στην τρικυμια της μελλοντικης χρεωκοπιας απ τα πολλα ραδιοφωνακια ΑΜ που πρεπει να αλλαξει, κ ο Μασκ εχει καταναλωσει ολα τα χαρτομαντηλα στο προσωπικο του λιαρ τζετ κ σκουπιζετε πλεον στη φουστα της αεροσυνοδου (με ασφαλεια, αφου πλεον δεν ξερουμε τον προορισμο του αεροπλανου!!), σας βαζω κ ενα σκιτσακι να δειτε κ να απολαυσετε το απογευματινο ξυδακι κρασακι σας. 

Αυτό το ότι ο Μασκ τρώει τους τελευταίους μήνες πιο πολλές καρπαζιες και από το Τζανετάκο σε ελληνική ταινία και χάνει πιο πολλά λεφτά και από  Καταριανο μετά από συνάντηση με ξανθιά ευρωβουλευτη αλλά εμείς οι υπόλοιποι να πιούμε το ξυδακι, θα μου το εξηγήσει κάποιος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, anonymous999 είπε

Αυτό το ότι ο Μασκ τρώει τους τελευταίους μήνες πιο πολλές καρπαζιες και από το Τζανετάκο σε ελληνική ταινία και χάνει πιο πολλά λεφτά και από  Καταριανο μετά από συνάντηση με ξανθιά ευρωβουλευτη αλλά εμείς οι υπόλοιποι να πιούμε το ξυδακι, θα μου το εξηγήσει κάποιος;

Φιλε μου μιλας για εναν απ τους πλουσιοτερους ανθρωπους στον πλανητη. Τι καρπαζιες ονειρευεσαι κ πεπονια μυρωδατα? Κατσε καλα σε μια καρεκλα κ συνειδητοποιησε οτι μεχρι να αμολησεις την επομενη "εκπομπη αεριων του θερμοκηπιου", αυτος θα εχει κανει οσα εσυ δεν θα εχεις κανει ολη σου την ζωη !!! Απλα συλογισου το. 

Προσωπικα εχω ζητημα να μαζεψω τα λεφτα για το φροντιστηριο της μικρης κ αποφευγω να σηκωνω το κινητο αν δεν ξερω το νουμερο. Ο Μασκ κανει σε δευτερολεπτα οτι θα κανω κ γω, κ η γυναικα μου, κ η κορη μου κ το φροντηστηριο ΠΑΡΕΑ ολοι μαζι για ολη μας την ζωη!!!! 🤩 Ποια ελληνικη ταινια μου λες κ ιστοριες απο Καταρ??

Δεν ειμαι "μασκικος", αλλα σιγουρα ουτε "αντιμασκικος". Σπαω πλακα με ολους σας που παιρνεται θεσεις κ τσακωνεσται (κ μερικες φορες ριχνω κ λαδι στη φωτια- για να κανουμε περισσοτερο ποπ κορν!! χαχαχαχαααα). Ο τυπαρας ουτε που μας ξερει, ουτε θελει να εχει καποια δουλεια μαζι μας, στα ουμπαλα του μας εχει κ ειτε ζουμε- ειτε πεθαινουμε δεν θα γυρισει να ξυσει ουτε την αριστερη του μασχαλη. Αυτο ειναι μια πραγματικοτητα που ποτε δεν ξεχναω. Εσυ? Ειλικρινα δεν μου καιγεται καρφακι αν υπαρχει η Τεσλα, η Σπεις Εξ, η Μπορινγκ, το Τουιτερ κ 3 αυγα Τουρκιας.

Πλακιτσα κανουμε κυριολεκτικα. Κανενας δεν κουνα τον Μασκ. Ουτε εχθρος του συστηματος εγινε ποτε. Ειναι κατι σαν τα κομματα που στα εδρανα βριζονται σαν λαχαναγορητες κ κατω, στην καντινα της Βουλης, ειναι κοληταρια, αλληλοκερνιωνται κ κανουν κουμπαριλικια. Η, αν θες πιο "ποιητικο/λυρικο" παραδειγμα, σαν τον Χατζηγιαννη με την Μακρυπουλια--> δεκαπεντε χρονια τωρα παντρευονται, ενω ολοι ξερουμε πλεον ανοιχτα οτι η πρωτος ειναι ξεφωνημενη κ η δευτερη συζει με μια χοντρη απο teenager!!! 🤣🤣🤣

Οποτε το ερωτημα σου ελπιζω να στο απαντησα κ με την σειρα μου σου θετω το εξης-- Θες να εισαι με τις κουτσομπολες που αγοραζουν τα "Τηλεπλυντηριο" κ "Εβδομαδιαιος Καναπες" κ νομιζουν οτι μετα απο τοσα φτιαξιματα κ χωρισμους η Ζετα κ ο Μιχαλακης θα περασουν τα σκαλια του ναου επιτελους (!!) (ε, αμα πια!!), η με τον περιπτερα που κανει το τσιγαρακι του κ πουλα τα περιοδικα κ αφηνει της παχουλες να του δινουν λεφτα για αερα κοπανιστο??? (κ πιθανοτατα γνωριζει οτι κ οι δυο ειναι αμετανοητα gay).   Ενδιαμεσο δεν εχει φιλε μου. Ολος ο κοσμος ειναι ενα θεατρο αδερφε κ ειτε το εχεις συνειδητοποιησει, ειτε οχι (κ περιμενεις τα δυο περιστερακια μας να παντρευτουν!!).

Επεξ/σία από SilverMachine

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...