manolis940 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Θέλω να πιστεύω ότι κάποιος εκεί έξω, έσπασε ένα πλητρολόγιο, ένα ποντίκι, μια οθόνη αλλά στο τέλος βρήκε την λύση και πλέον μπορεί να επεξεργαστεί εύκολα και γρήγορα pdf forms( φόρμες pdf), να τις εκτυπώσει και να φαίνονται καθώς πρέπει. Τι δοκίμασα ήδη; DocHub. Τον τελευταίο χρόνο δουλεύω αυτό το εργαλείο, αργό, με πολλές επιλογές στα πεδία και μέχρι πρότινος δούλευε μια χαρά. Πλέον το ένα bug μετά το άλλο, μέχρι που το αποκορύφωμα τον τελευταίο μήνα αλλιώς το βλέπω το έντυπο και αλλιώς εκτυπώνεται, ακόμη και αν χρησιμοποιώ τις πιο κοινές γραμματοσειρές όπως "Times New Roman". pdfFiller: Αργός στο τέρμα, με το ζόρι ανοίγω αρχεία απ΄το Google Drive γενικά είναι ότι πιο αντιπαραγωγικό έχω δοκιμάσει ABBYY PDF : Stable και γρήγορος, αλλά πολύ λίγες επιλογές! Για παράδειγμα ενώ διαβάζει combed πεδία κειμένου, δεν μπορείς να τα δημιουργήσεις ! Adobe Acrobat Reader Pro: Σε βλέπω που το περιμένεις τόση ώρα. Αν εξαιρέσουμε το άθλιο UI με την πλαϊνή μπάρα. Αν ξεχάσουμε επίσης ότι καταστρέφει την στοίχιση των παραθύρων που έχεις φτιάξει κάθε φορά που ανοίγεις νέο έγγραφο. Να παραβλέψουμε και τα 25 tweeks που θέλει για να κάνει μία αποθήκευση. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι θέλει πάνω από 350€ τον χρόνο! Για την δημιουργία σε 5 φόρμες max είναι κάπως πολλά. PDF Wondershare: Έχει περάσει πολύς καιρός που το έχω χρησιμοποιήσει αλλά νομίζω ότι δεν είχε αρκετές λειτουργίες στην δημιουργία φόρμας απ' όσο θυμάμαι. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι διαφορετικό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1ns0mn1a Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Nitro PDF Foxit PDF Editor 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Γιατί όχι LibreOffice, αν κατάλαβα σωστά το ερώτημα; https://www.linuxuprising.com/2019/02/how-to-create-fillable-pdf-forms-with.html#:~:text=How to create forms in,View > Toolbars > Form Design . Για απλή συμπλήρωση και το σκέτο Foxit Reader είναι καταπληκτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Foxit phantom pdf editor. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2022 από tarantules Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Έχω παίξει με το Nitro 2 μέρες τώρα και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος με τα μόνα προβλήματα : Μαζικό edit σε πεδία, μπορεί να γίνει εύκολα λάθος και να πάρουν όλα το ίδιο όνομα και να το καταλάβεις την ώρα που έχεις φτιάξει την φόρμα ! Ότι πιο άθλιο έχω δει σε tab order Αλλά σε γενικές γραμμές είναι αρκετά καλός. Θα δοκιμάσω και Foxit σίγουρα και θα πω γνώμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Στις 22/12/2022 στις 5:57 ΜΜ, manolis940 είπε Έχω παίξει με το Nitro 2 μέρες τώρα και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος με τα μόνα προβλήματα : Μαζικό edit σε πεδία, μπορεί να γίνει εύκολα λάθος και να πάρουν όλα το ίδιο όνομα και να το καταλάβεις την ώρα που έχεις φτιάξει την φόρμα ! Ότι πιο άθλιο έχω δει σε tab order Αλλά σε γενικές γραμμές είναι αρκετά καλός. Θα δοκιμάσω και Foxit σίγουρα και θα πω γνώμη Αν θες να κάνεις generated και να επεξεργαζεσαι δικές σου φόρμες το πιο γρήγορο πράγμα είναι να φτιάξεις ένα μικρό tool. Εγώ χρησιμοποιώ Google sheet, με google script που κάνει pre-format το αρχείο με την διάταξη που χρειάζομαι (φωτογραφίες ημερομηνίες κλπ), και με βάση ενός πίνακα δεδομένων κάνω αυτόματα generated το αρχείο το οποίο αποθηκεύεται σαν pdf συμπληρωμένο. Και σε περίπτωση που θέλω manual να αλλάξω τα δεδομένα έχω τα πεδία αυτά για να μπορώ να τα γράψω manual, και αν θες να το πας και ένα βήμα μετά μπορείς να το κάνεις μέσω Google forms (το manual) και στην ουσία μπορείς και ακόμα από το κινητό να συμπληρώνεις τα πεδία και να σου αποθηκεύεται κατευθείαν το pdf στο drive. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Στις 6/1/2023 στις 6:09 ΜΜ, Billator είπε Αν θες να κάνεις generated και να επεξεργαζεσαι δικές σου φόρμες το πιο γρήγορο πράγμα είναι να φτιάξεις ένα μικρό tool. Εγώ χρησιμοποιώ Google sheet, με google script που κάνει pre-format το αρχείο με την διάταξη που χρειάζομαι (φωτογραφίες ημερομηνίες κλπ), και με βάση ενός πίνακα δεδομένων κάνω αυτόματα generated το αρχείο το οποίο αποθηκεύεται σαν pdf συμπληρωμένο. Και σε περίπτωση που θέλω manual να αλλάξω τα δεδομένα έχω τα πεδία αυτά για να μπορώ να τα γράψω manual, και αν θες να το πας και ένα βήμα μετά μπορείς να το κάνεις μέσω Google forms (το manual) και στην ουσία μπορείς και ακόμα από το κινητό να συμπληρώνεις τα πεδία και να σου αποθηκεύεται κατευθείαν το pdf στο drive. Μου βάζεις πολύ καλές ιδέες και αν θες δώσε και 5 λεπτομέρειες παραπάνω. Αν όχι code sample, κάποιο documentation που σου φάνηκε χρήσιμο. Βέβαιως αν θυμάσαι που τα βρήκες για να με βοηθήσεις να κάνω ένα speed up στην διαδικασία, εννοείται ότι αν δεν θυμάσαι, μην κάτσεις να κάνεις ξανά όλο το search για μένα. Ωστόσο κατά κύριο λόγο δουλεύω πάνω σε υπάρχουσες φόρμες όπου τα τζιμάνια που επέλεξε το ελληνικό κράτος να τις φτιάξουν, τις έχουν κάνει μπάχαλο. πχ μπορεί να έχει βάλει 8 πεδία σε πεδίο αριθμού ταυτότητας, ενώ υπάρχουν ταυτότητες που έχουν παραπάνω. Άλλες φορές παίρνω ένα ήδη υπάρχον έντυπο το σαρώνω και του βάζω εγώ τα πεδία. Όμως σίγουρα στην συμπλήρωση μαζικών pdf forms το παραπάνω που περιγράφεις θα βοηθήσει ! Δεν έχω δώσει ακόμη καμιά απάντηση καθώς έφυγα απ' το nitroPDF και δοκιμάζω αυτές τις μέρες το Foxit το οποίο μπορώ να πω απ' το λίγο που το έχω δουλέψει φαίνεται αρκετά καλύτερο. Θα πω βεβαίως τα συμπεράσματα μου όταν περάσει το trial period του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Νομίζω πέρασε καιρός και μετέπειτα από αρκετές δοκιμές, μπορώ να πω ότι το Foxit PDF Editor κέρδισε επάξια μια θέση στην βιβλιοθήκη με τα softwares. Δεν μπορώ να πω ότι κάποιο εργαλείο μου έλειψε από την λίστα, δεν είχε κανένα θέμα με τις γραμματοσειρές όπως έχει το Acrobat, δεν χρειάστηκε να κάνω καμία παραμετροποίηση και όλα δούλευαν μια χαρά εξ αρχής. Δεν βρήκα κάποιο εργαλείο που να έλειπε. Όλα τα εργαλεία για τις φόρμες υπήρχαν μέσα και κάτι που δεν βρίσκεις εύκολα σε άλλο παρόμοιο software, η συμπλήρωση της φόρμας με csv, xlsx και άλλα παρόμοια αρχεία. Ίσως κάτι που δεν δούλεψε τέλεια είναι η αυτόματη αναγνώριση πεδίων. Αρνητικό κρατάω το γεγονός, ότι ενώ φτιάχνω λογαριασμό, δεν μπορώ με ευκολία να χρησιμοποιώ το license σε παραπάνω από μία συσκευές. Πιο συγκεκριμένα, για να ανοίξω την εφαρμογή σε άλλο PC θα πρέπει να μπω στο Internet, να κάνω deactivate την προηγούμενη συσκευή και να ενεργοποιήσω εκ νέου την καινούργια στην οποία κάθομαι. Παίρνει 20δ αλλά θα μπορούσαν απλά μέσω του λογαριασμού μου να βλέπουν σε πόσα PC είναι ενεργό αυτή την στιγμή το software. Θα μπορούσαμε το παραπάνω να το λύσουμε ίσως με την cloud έκδοση του προγράμματος, αλλά το λίγο που την δούλεψα ήταν full στα bags. Last but not least is support. Το support της ομάδας του Foxit είναι φανταστικό! Έτσι αγόρασα την ετήσια συνδρομή του FoxitPDF editor την οποία θεωρώ και vfm στα 80€ περίπου τον χρόνο. Υπάρχει και η επιλογή στα 200€ περίπου να αγοραστεί μία φορά αλλά έχεις updates μόνο για ένα χρόνο. Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο και την βοήθεια σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mercator84 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 10 λεπτά πριν, manolis940 είπε τσι αγόρασα την ετήσια συνδρομή του FoxitPDF editor την οποία θεωρώ και vfm στα 80€ περίπου τον χρόνο. Υπάρχει και η επιλογή στα 200€ περίπου να αγοραστεί μία φορά αλλά έχεις updates μόνο για ένα χρόνο. Καλημέρα, Μόνο για συνδρομή βλέπω στη σελίδα τους. Το μόνο αξιόλογο pdf με εφαπαξ πληρωμή βλέπω ότι είναι το nitro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, mercator84 είπε Καλημέρα, Μόνο για συνδρομή βλέπω στη σελίδα τους. Το μόνο αξιόλογο pdf με εφαπαξ πληρωμή βλέπω ότι είναι το nitro Επέτρεψε μου να διαφωνήσω καθώς το δοκίμασα και αυτό για αρκετό καιρό. Το tab order του είναι κυριολεκτικά για τα μπάζα, αν ανοίξεις ένα αρχείο με την λέξη temp μπροστά, δεν σε αφήνει να ανοίξεις άλλο αρχείο στο ίδιο παράθυρο και φυσικά ήταν αδύνατον να επικοινωνήσεις με το support να ρωτήσεις σχετικά με την άδεια του προγράμματος αν πρώτα δεν τα είχες στάξει. Και κάποια άλλα εργαλεία του λείπουν αλλά δεν νομίζω ότι είναι ανάγκη να μπω σε λεπτομέρειες. Έτσι κι αλλιώς φυσικά ανάλογα την χρήση και τον χρήστη το κάθε πρόγραμμα υστερεί και υπερτερεί. Το Foxit έχει one-time payment μπες στην παρακάτω σελίδα και στον πάτο του πάτα το link που φαίνεται στην εικόνα. https://www.foxit.com/shopping/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα