Nikos Chatzoglou Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Είναι δυνατή η μεταφορά/αποθήκευση εφαρμογών στην κάρτα μνήμης και όχι στην κάρτα του τηλεφώνου; 'Έχω πολύ χώρο στην κάρτα μνήμης αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω μπορέσει να αποθηκεύσω εφαρμογές. Δεν μπορώ να κατεβάσω άλλες εφαρμογές στη μνήμη του τηλεφώνου.
KyrGR Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Κάπου διάβασα ότι αν μέσω adb εκτελέσεις την εντολή adb shell pm set-install-location 2 οι επόμενες εφαρμογές που θα εγκαταστήσεις θα είναι στην sd. Δεν δούλεψε για εμένα στο Huawei Media pad T3- δε θυμάμαι το σχετικό μήνυμα. Μπορεί για άλλες συσκευές να ισχύει. Άλλος τρόπος είναι με root και κάποιες εφαρμογές τύπου Apps2sd ή αυτοσχέδια script.
Xristaras12 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Απο android 8 και μετά δεν υπάρχει πλεον η επιλογή αυτή. Θα πρέπει να γίνει root η συσκευή.
_Biohazard_ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε Απο android 8 και μετά δεν υπάρχει πλεον η επιλογή αυτή. Θα πρέπει να γίνει root η συσκευή. Με ότι αρνητικό συνεπάγεται αυτό (εφαρμογές τραπεζών να μην δουλεύουν κτλ). 1
Λύση lneam Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Λύση Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Nikos Chatzoglou είπε Είναι δυνατή η μεταφορά/αποθήκευση εφαρμογών στην κάρτα μνήμης και όχι στην κάρτα του τηλεφώνου; 'Έχω πολύ χώρο στην κάρτα μνήμης αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω μπορέσει να αποθηκεύσω εφαρμογές. Δεν μπορώ να κατεβάσω άλλες εφαρμογές στη μνήμη του τηλεφώνου. Ναι, εφοσν υπαρχει απο την συσκευη σου format sd card σε Adoptable storage.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα