Basilhs23___ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Κάποιος από επαρχία μου έστειλε μια κάρτα μνήμης μέσω ΕΛΤΑ. Το δέμα έχει κολλήσει από τις 13 Δεκέμβρη στο ΚΔΜ Αθήνας 10. Γνωρίζετε τι είναι αυτό κι αν μπορώ να περάσω μόνος μου από εκεί να το παραλάβω; 4-5 ημέρες πριν από αυτή την αποστολή μου έστειλε πάλι ένα αντικείμενο ο ίδιος αποστολέας και το αντικείμενο είχε φτάσει στο ταχυδρομείο με ειδοποίηση εντός το πολύ τριών ημερών. Τώρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η δεύτερη αποστολή έχει κολλήσει εκεί.
Haldol Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Το ΚΔΜ είναι το κέντρο διαλογής. Δυστυχώς δε μπορείς να το πάρεις ο ίδιος από 'κει. Όσο για την καθυστέρηση... δυστυχώς καμιά φορά απλά τυχαίνει. Υπομονή.
Fir3fly Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Μπορεί επειδή είναι περίοδος Χριστουγέννων να έχουν πολύ φόρτο στα ΕΛΤΑ, υπομονή.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε Κάποιος από επαρχία μου έστειλε μια κάρτα μνήμης μέσω ΕΛΤΑ. Το δέμα έχει κολλήσει από τις 13 Δεκέμβρη στο ΚΔΜ Αθήνας 10. Γνωρίζετε τι είναι αυτό κι αν μπορώ να περάσω μόνος μου από εκεί να το παραλάβω; 4-5 ημέρες πριν από αυτή την αποστολή μου έστειλε πάλι ένα αντικείμενο ο ίδιος αποστολέας και το αντικείμενο είχε φτάσει στο ταχυδρομείο με ειδοποίηση εντός το πολύ τριών ημερών. Τώρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η δεύτερη αποστολή έχει κολλήσει εκεί. Α πας στο κεντρο διανομής με το τρακ να το παρεις, δινουν δεματα πλεον τα κεντρα διανομής. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε σας φαίνεται ύποπτο αυτό? κρα κάνει ότι είναι απάτη..Εχει μπει πολλές φορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα