Προς το περιεχόμενο

Retro Handhelds (Anbernic/Retroid/Powkiddy/κ.α)

vagosvts7
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από GreeKar98K,
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα ανοίγει ξανά, γράφω πιο αναλυτικά το τι αφορά και τους κανόνες που θα το διέπουν (πέραν των κανόνων που ισχύουν forum-wide), οι οποίοι πρέπει να ακολουθούνται με ευλάβεια:

• On-topic είναι η κουβέντα γύρω από τα διάφορα ρετρό handheld μηχανήματα που κυκλοφορούν, κυρίως από Κίνα μεριά. 
  • On-topic είναι η κουβέντα γύρω από το σετάρισμα των OS των συσκευών αυτών, χωρίς να υπάρχει ουδεμία αναφορά πάνω σε συγκεκριμένα games, σε roms ή σε BIOS.
  • Το νήμα δεν προσφέρεται για υποστήριξη πάνω στο retroarch, μην αναλώνεστε εκεί γιατί η κουβέντα για τα cores ή το content οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε κουβέντα για roms και BIOS. Υπάρχουν ολόκληρα wikis που καλύπτουν εκτενέστατα το retroarch.
  • Εννοείται ότι απαγορεύονται ρητά και κατηγορηματικά links που περιέχουν πειρατικό περιεχόμενο (roms, BIOS κλπ) είτε άμεσα, είτε έμμεσα.
  • Εννοείται ότι απαγορεύονται ρητά και κατηγορηματικά οι ερωτήσεις προς αναζήτηση πειρατικού περιεχομένου ή προς συμβουλευτικής σχετικά με πειρατικό περιεχόμενο, ακόμα και μετά «από συνεννόηση μέσω ΠΜ».

Επειδή τα ρετρό μηχανάκια εμπίπτουν σε ευαίσθητη κατηγορία, εάν δείτε κάποιο μέλος να παρεκτρέπεται με το μήνυμά του, είτε του στέλνετε απευθείας ΠΜ για να το διορθώσει, είτε στέλνετε αναφορά και το αναλαμβάνουν οι συντονιστές.

Αν έχετε κάποια απορία, μου στέλνετε ΠΜ. Κατά κανόνα πάντως, αν έχετε αμφιβολία σχετικά με το αν πρέπει να ποστάρετε κάτι, τότε το πιθανότερο είναι ότι απαγορεύεται να το ποστάρετε.

Αυτά τα απλά. Τα τηρείτε και το νήμα δεν θα ξανακλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

32 λεπτά πριν, stefanos_th είπε

σημερα για πρωτη φορα βλεπω odin2 στην επισημη σελιδα . 

https://www.ayntec.com/collections/odin/products/odin-2

4px τιποτα . . . .

Ψήνεσαι Στέφανε? Ο @Galaxyκαι ο @rodosf1 τα έχουν παραγγείλει πάντως.. Περιμένουμε εντυπώσεις με το καλό όταν παραλάβουν! 

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξεκίνησε και η δική μου αποστολή , περιμένουμε τωρα το ταξίδι και θα γίνουν αναλυτικές εντυπώσεις για το μηχανάκι . Άλλωστε ήταν κάτι που λέγαμε με το @vagosvts7 για το πότε θα βγει τούμπανο μηχάνημα με Snapdragon .

• Like 1

Επειδή (ακόμα) είμαι στο ψάξιμο, προτείνετε μου ένα handheld με σχέδιο gameboy και δύο stick που να κάνει γύρω στα 50 και να μην υπάρχει ο φόβος τελωνείου.

• Like 1

1 hour ago, -WISE- said:

Επειδή (ακόμα) είμαι στο ψάξιμο, προτείνετε μου ένα handheld με σχέδιο gameboy και δύο stick που να κάνει γύρω στα 50 και να μην υπάρχει ο φόβος τελωνείου.

R36S από Aliexpress. Το ΦΠΑ είναι προπληρωμένο
https://www.aliexpress.com/item/1005006180335417.html

• Thanks 1

42 λεπτά πριν, tsipizic είπε

R36S από Aliexpress. Το ΦΠΑ είναι προπληρωμένο
https://www.aliexpress.com/item/1005006180335417.html

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Δεν βλέπω πολλά πράγματα για το συγκεκριμένο (reviews, βίντεο κλπ). Είναι legit; Δοκιμασμένο;

2 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Δεν βλέπω πολλά πράγματα για το συγκεκριμένο (reviews, βίντεο κλπ). Είναι legit; Δοκιμασμένο;

με twin sticks κ 50€ τι θα παίξεις; διακόσμηση θα είναι ο δεξιος μοχλός μόνο. Δε σηκώνει ούτε gamecube, ουτε ps2. psp/N64 πιθανόν οριακά κ αυτά. 

Πάρε με ενα μοχλό τουλάχιστον να μη σε ενοχλεί κ ο δεξίς. 

• Like 1

4 minutes ago, rodosf1 said:

με twin sticks κ 50€ τι θα παίξεις; διακόσμηση θα είναι ο δεξιος μοχλός μόνο. Δε σηκώνει ούτε gamecube, ουτε ps2. psp/N64 πιθανόν οριακά κ αυτά. 

Πάρε με ενα μοχλό τουλάχιστον να μη σε ενοχλεί κ ο δεξίς. 

Τί πρόταση θα έκανες σε αυτό το Budget, με αυτά τα specs, χωρίς να μπλέξουμε με τελωνείο; 
Ενδιαφέρομαι κι εγώ.

29 λεπτά πριν, Kapws είπε

Τί πρόταση θα έκανες σε αυτό το Budget, με αυτά τα specs, χωρίς να μπλέξουμε με τελωνείο; 
Ενδιαφέρομαι κι εγώ.

ο @vagosvts7 έχει δοκιμάσει rg35xx κ miyoo mini plus από όσο γνωρίζω. Σε κατακόρυφο design είναι πολύ τίμια μηχανάκια κ παίζουν από 35-60€ στο Banggood geekbuying χωρίς τελωνείο.

Αν θες horizontal κοιτάς κάτι άλλο. 

1 ώρα πριν, rodosf1 είπε

ο @vagosvts7 έχει δοκιμάσει rg35xx κ miyoo mini plus από όσο γνωρίζω. Σε κατακόρυφο design είναι πολύ τίμια μηχανάκια κ παίζουν από 35-60€ στο Banggood geekbuying χωρίς τελωνείο.

Αν θες horizontal κοιτάς κάτι άλλο. 

35€ που τα βρήκατε;

40 και κάτι τα βρίσκω και παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...