Προς το περιεχόμενο

Retro Handhelds (Anbernic/Retroid/Powkiddy/κ.α)

vagosvts7
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από GreeKar98K,
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα ανοίγει ξανά, γράφω πιο αναλυτικά το τι αφορά και τους κανόνες που θα το διέπουν (πέραν των κανόνων που ισχύουν forum-wide), οι οποίοι πρέπει να ακολουθούνται με ευλάβεια:

• On-topic είναι η κουβέντα γύρω από τα διάφορα ρετρό handheld μηχανήματα που κυκλοφορούν, κυρίως από Κίνα μεριά. 
  • On-topic είναι η κουβέντα γύρω από το σετάρισμα των OS των συσκευών αυτών, χωρίς να υπάρχει ουδεμία αναφορά πάνω σε συγκεκριμένα games, σε roms ή σε BIOS.
  • Το νήμα δεν προσφέρεται για υποστήριξη πάνω στο retroarch, μην αναλώνεστε εκεί γιατί η κουβέντα για τα cores ή το content οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε κουβέντα για roms και BIOS. Υπάρχουν ολόκληρα wikis που καλύπτουν εκτενέστατα το retroarch.
  • Εννοείται ότι απαγορεύονται ρητά και κατηγορηματικά links που περιέχουν πειρατικό περιεχόμενο (roms, BIOS κλπ) είτε άμεσα, είτε έμμεσα.
  • Εννοείται ότι απαγορεύονται ρητά και κατηγορηματικά οι ερωτήσεις προς αναζήτηση πειρατικού περιεχομένου ή προς συμβουλευτικής σχετικά με πειρατικό περιεχόμενο, ακόμα και μετά «από συνεννόηση μέσω ΠΜ».

Επειδή τα ρετρό μηχανάκια εμπίπτουν σε ευαίσθητη κατηγορία, εάν δείτε κάποιο μέλος να παρεκτρέπεται με το μήνυμά του, είτε του στέλνετε απευθείας ΠΜ για να το διορθώσει, είτε στέλνετε αναφορά και το αναλαμβάνουν οι συντονιστές.

Αν έχετε κάποια απορία, μου στέλνετε ΠΜ. Κατά κανόνα πάντως, αν έχετε αμφιβολία σχετικά με το αν πρέπει να ποστάρετε κάτι, τότε το πιθανότερο είναι ότι απαγορεύεται να το ποστάρετε.

Αυτά τα απλά. Τα τηρείτε και το νήμα δεν θα ξανακλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Anakin1981 said:

Όχι ακόμα, αλλά ψήνομαι. Μόλις έβαλα και παρακολουθώ το κάτωθι βίντεο.

Δεν βλέπω ποιο βίντεο, αλλά να υποθέσω ότι είναι του retrogamecorps?

Και εγώ αυτό είδα. Μάλλον είμαστε έρμαια της διαφήμισης :P.

Επεξ/σία από GreeKar98K
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, jpil είπε

Ωραίο το rg35xx και vfm αλλά κάποιο άλλο που να έχει και D-pad μοχλό με παρόμοια χρήματα υπάρχει;

D pad είναι αυτό που έχει το rg35xx. Μήπως εννοείς αναλογικό;

20 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

D pad είναι αυτό που έχει το rg35xx. Μήπως εννοείς αναλογικό;

Ναι μάλλον αυτό εννοώ.

Να έχει και από τα δύο, κάποια παιχνίδια θέλουν και τα δύο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, jpil είπε

Ναι μάλλον αυτό εννοώ.

Να έχει και από τα δύο, κάποια παιχνίδια θέλουν και τα δύο.

Στα πόσα χρήματα σε ενδιαφέρει και ποιες κονσόλες θα ήθελες να παίξεις? Σε παρόμοια χρήματα λίγο πιο πάνω είχε πέσει το powkiddy RGB20s, ρίξε μια ματιά στο powkiddy rk2023 και στο anbernic rg353ps.. 

Επεξ/σία από vagosvts7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, jpil είπε

Ωραίο το rg35xx και vfm αλλά κάποιο άλλο που να έχει και D-pad μοχλό με παρόμοια χρήματα υπάρχει;

Αυτό εδώ παίζει τώρα οικονομικό αλλά δεν την ξέρω την μάρκα τι ρόλο βαράει.. Με coins που δοκίμασα μου βγαίνει στα 51 ευρώ εμένα.. Έχουν ανεβάσει βίντεο στη προηγούμενη σελίδα για το συγκεκριμένο Handheld.. 

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €57.32  60%OFF | R35S Handheld Game Console Linux System 3.5 Inch IPS Screen Retro Game Console HD Mini Portable Pocket Video Player 35000mAh
https://a.aliexpress.com/_mL53XMw

Επεξ/σία από vagosvts7

6 ώρες πριν, vagosvts7 είπε

Αυτό εδώ παίζει τώρα οικονομικό αλλά δεν την ξέρω την μάρκα τι ρόλο βαράει.. Με coins που δοκίμασα μου βγαίνει στα 51 ευρώ εμένα.. Έχουν ανεβάσει βίντεο στη προηγούμενη σελίδα για το συγκεκριμένο Handheld.. 

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €57.32  60%OFF | R35S Handheld Game Console Linux System 3.5 Inch IPS Screen Retro Game Console HD Mini Portable Pocket Video Player 35000mAh

Κάτι τέτοιο αλλά δοκιμασμένο υπάρχει;

7 hours ago, vagosvts7 said:

15 minutes ago, jpil said:

Κάτι τέτοιο αλλά δοκιμασμένο υπάρχει;

Κλόνος του RGB20S είναι.

Μόλις τώρα, grgnik είπε

Καλησπέρα παιδιά . Μηχανάκι να τρέχει καλά Dreamcast και GameCube games ποιο προτείνετε?

Κοιτάς σε επεξεργαστή Unisoc Tiger T618.. Retroid pocket 3 plus, Anbernic RG405M και rg505, powkiddy x28.. 

Του dreamcast θα τα τρέχει τέλεια του gamecube θέλουν ψάξιμο μερικά games από τα settings.. 

• Like 1
  • Thanks 1

3 ώρες πριν, grgnik είπε

Καλησπέρα παιδιά . Μηχανάκι να τρέχει καλά Dreamcast και GameCube games ποιο προτείνετε?

όσα σου είπε ο Βαγγέλης ισχύουν, οπότε ότι βρεις πιο φτηνό κ βολικό στο χέρι σου, εξ όψεως τουλάχιστον, τσίμπα το. gamecube θα έχεις κ ενα 15-20% που δεν θα παίζουν ομαλά έχε υπόψη. 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν ΕΦΤΑΣΕ !!! ANBERNIC RG353PS 81€

Παραγγελία 18/8 , παραλαβή 14/09 με ACS, (    Shipment:Priority Line , Geekbuying)

Πρώτες εντυπώσει θετικές, με ξένισαν τα μικρά κουμπάκια και ο μικρός σταυρός, πιστεύω τους έπαιρνε για μεγαλύτερα και στην τελική ας αφαιρούσαν το δεύτερο stick.

Από λογισμικό δεν μπορώ να πω γιατί είμαι άσχετος, μέσα έχει κάποια game οπότε δεν ασχολήθηκα να περάσω ότι έχω εγώ, προς το παρόν είμαι σε φάση γνωριμίας.

έκανα μλκια με το τζαμάκι και το λέρωσα, δεν κατάφερα να το καθαρίσω, κρατάει χνούδια, οπότε είπα να πάρω καινούριο, για κάποιο λόγο στο ebay δεν υπάρχει τίποτα από κίνα μεριά, μόνο από γερμανία (ουστ), από ali express παίζει να βρήκα 3-4 πωλητές  μόνο (3.90€ 3 τεμάχια μεμβράνες και όχι tempered glass που λέει, και άλλο ένα λίγο φτηνότερο αλλά 2 τεμάχια) αλλά δεν δέχεται paypal (facepalm) και βαρέθηκα να προσπαθήσω από το κινητό με gwallet, γενικά ali δεν συμπαθώ καθόλου, είναι η τελευταία επιλογή.

Αν αποφασίσω για sd card υπάρχει κάποια που να προτιμήσω ή συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει, αυτό που πήρα έχει ήδη (64gb)( απλά μπας και χρειαστεί.

Επεξ/σία από Havik
  • Like 1

Πάρε μια οικονομική Kingston 128 gb class 10 απο το eshop για τις roms.. Και μια 16gb sd επώνυμη αν θέλεις να περάσεις Arkos ή Jelos και να αφήσεις τις μαμά sd κάρτες ανέπαφες.. Κοίτα από aliexpress temperad glass για rg35xx, τις ίδιες διαστάσεις έχουν.. 

Καλοπαιχνιδο το εργαλείο 🎮🎮

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...