Προς το περιεχόμενο

Retro Handhelds (Anbernic/Retroid/Powkiddy/κ.α)

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από GreeKar98K,
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα ανοίγει ξανά, γράφω πιο αναλυτικά το τι αφορά και τους κανόνες που θα το διέπουν (πέραν των κανόνων που ισχύουν forum-wide), οι οποίοι πρέπει να ακολουθούνται με ευλάβεια:

• On-topic είναι η κουβέντα γύρω από τα διάφορα ρετρό handheld μηχανήματα που κυκλοφορούν, κυρίως από Κίνα μεριά. 
  • On-topic είναι η κουβέντα γύρω από το σετάρισμα των OS των συσκευών αυτών, χωρίς να υπάρχει ουδεμία αναφορά πάνω σε συγκεκριμένα games, σε roms ή σε BIOS.
  • Το νήμα δεν προσφέρεται για υποστήριξη πάνω στο retroarch, μην αναλώνεστε εκεί γιατί η κουβέντα για τα cores ή το content οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε κουβέντα για roms και BIOS. Υπάρχουν ολόκληρα wikis που καλύπτουν εκτενέστατα το retroarch.
  • Εννοείται ότι απαγορεύονται ρητά και κατηγορηματικά links που περιέχουν πειρατικό περιεχόμενο (roms, BIOS κλπ) είτε άμεσα, είτε έμμεσα.
  • Εννοείται ότι απαγορεύονται ρητά και κατηγορηματικά οι ερωτήσεις προς αναζήτηση πειρατικού περιεχομένου ή προς συμβουλευτικής σχετικά με πειρατικό περιεχόμενο, ακόμα και μετά «από συνεννόηση μέσω ΠΜ».

Επειδή τα ρετρό μηχανάκια εμπίπτουν σε ευαίσθητη κατηγορία, εάν δείτε κάποιο μέλος να παρεκτρέπεται με το μήνυμά του, είτε του στέλνετε απευθείας ΠΜ για να το διορθώσει, είτε στέλνετε αναφορά και το αναλαμβάνουν οι συντονιστές.

Αν έχετε κάποια απορία, μου στέλνετε ΠΜ. Κατά κανόνα πάντως, αν έχετε αμφιβολία σχετικά με το αν πρέπει να ποστάρετε κάτι, τότε το πιθανότερο είναι ότι απαγορεύεται να το ποστάρετε.

Αυτά τα απλά. Τα τηρείτε και το νήμα δεν θα ξανακλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Cacciatore είπε

@Galaxy Αν είναι εύκολο όταν εχεις χρόνο, μπορείς να γράψεις ποιους αυτόνομους emulators χρησιμοποιείς στο rp3+ με τις ρυθμίσειςτους; 

Επειδή έχω παρόμοιο μηχανάκι με CPU Τ618, δες το βίντεο για ρύθμιση android handhelds emulators του Retro Game Corps ή τον αντίστοιχο οδηγό του σε κείμενο, τα λέει όλα υπέρ αναλυτικά. 

Και σε μορφή meme...άνετα για εξώφυλλο του νήματος... 

Screenshot_2023-09-01-00-31-18-407_com.android.chrome-edit.jpg.8f421c6c6e4dc7963db25f498ad5d65c.jpg

Επεξ/σία από rodosf1
  • Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δύο νέα review από καινούργια retro handhelds.. 

Anbernic RG405V (Άσχημο στα δικά μου μάτια, πολύ καλύτερο σε εμφάνιση το RG405M) 

Και εδώ το powkiddy rgb30 (ενδιαφέρον Handheld) 

• Like 5
Δημοσ.

Το RG405V δεν είναι λίγο γκουμούτσα; Δε λέω μεγάλη οθόνη, πιο βολικό πιθανόν στο πιάσιμο, αλλά λίγο γομαράκι. Νομίζω το RG351V είναι ότι πρέπει μέγεθος. Αν και για τα χρήματα το RG35XX ίσως είναι το vfm. 

Προς το παρόν κρατιέμαι και μένω με το Retroflag και το κινητό μου με το σούπερ 8bitdo zero 2 μοχλουδάκι. 

Δημοσ.

KT-R1, νέο μηχανάκι που έχει από ότι κατάλαβα σχεδιαστεί απο 1(ένα ολογράφως) άνθρωπο. Φοράει Helio της Mediatek και κυκλοφορεί με 3 πιθανές εκδόσεις RAM και.... με επιλογή για το αν θα είναι κάτω ή πάνω το αριστερό joystick! Φοβερή ιδέα αυτή ομολογώ. 

Σε επιδόσεις βάζει κάτω και δέρνει το RG405M της Anbernic όπως φαίνεται στο βίντεο. 

Τιμές από 169-299$ λεει. Όποιος το βρει στα γνωστά μαγαζάκια ας μας πει κ εμάς... 

• Like 2
Δημοσ.

Ήμουν έτοιμος να χτυπήσω το RG35XX αλλά είδα το παρακάτω video. Τι λέτε αξίζει; Το budget είναι γύρω στα 50€. Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, vdeseris είπε

Ήμουν έτοιμος να χτυπήσω το RG35XX αλλά είδα το παρακάτω video. Τι λέτε αξίζει; Το budget είναι γύρω στα 50€. Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση;

Χμμ καλύτερα το rgb20s αν το βρεις σε αυτά τα χρήματα.. Αλλιώς το rg35xx μπορείς να το πάρεις ακόμα φθηνότερα και είναι ποιοτικότερο από αυτό.. Ρίξε και μια ματιά στο powkiddy rk2023.. 

Δημοσ.
1 hour ago, vagosvts7 said:

Χμμ καλύτερα το rgb20s αν το βρεις σε αυτά τα χρήματα.. Αλλιώς το rg35xx μπορείς να το πάρεις ακόμα φθηνότερα και είναι ποιοτικότερο από αυτό.. Ρίξε και μια ματιά στο powkiddy rk2023.. 

πάντως δείχνει να παίζει dreamcast και Ν64 σχετικά καλά

Δημοσ.
6 ώρες πριν, vdeseris είπε

Στο γνωστό κατάστημά είναι Out of Stock

Item temporarily unavailable

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, jpil είπε

Στο γνωστό κατάστημά είναι Out of Stock

Item temporarily unavailable

Για το RG35S λες; Στο Ali το βρίσκω γύρω στα 55€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, pollop είπε

πάντως δείχνει να παίζει dreamcast και Ν64 σχετικά καλά

Φοράει RK3326, μπορεί να τρέξει dreamcast και n64 games, αλλά όχι τέλεια.. Αυτό είναι αντιγραφή του rgb20s της powkiddy που έπαιζε το καλοκαίρι γύρο στα 52 ευρώ από Geekbying.. Το rg35s στερείται σε dpad και γενικά σε κατασκευή.. 

35 λεπτά πριν, vdeseris είπε

Για το RG35S λες; Στο Ali το βρίσκω γύρω στα 55€

Αν ψαχτείς από aliexpress μαζί με coins, coupon θα σου βγει χαμηλά το powkiddy rk2023 που είναι πολύ καλύτερο από το rg35s.. Αλλιώς πάρε σε αρκετά χαμηλή τιμή το rg35xx από Geekbying αν και γράφουν out of stock.. Ρίξε και μια ματιά στο rg353ps που έχει wifi και Bluetooth.. Αν θέλεις όμως να παίζεις μέχρι ps1 είναι υπέρ αρκετό το rg35xx και το miyoo mini plus.. Αλλιώς αν θέλεις κάτι δυνατότερο κοίτα σε επεξεργαστή rk3566 (rk2023 και rg353ps ή το rg353vs και τα τρία έχουν 3.5 ίντσες οθόνη, αλλά έπαιζαν σε χαμηλές τιμές το καλοκαίρι) 

Επεξ/σία από vagosvts7
  • Like 1
Δημοσ.

Δυο γρήφορες ερωτήσεις, υπάρχει κάποιος τρόπος στο arkos εκει που σκρολαρω στα παιχνίδια και βλεπω image και βιντεο, ενα κάποιο παιχνίδι δε μου αρεσει να πατω απλά διαγραφή rom και να σβήνονται και το image του και το βιντεο του για να μη πιάνει χώρο?

ποιο είναι το καλύτερο φορματ απο θέμα χώρου για το ps1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, GreeKar98K είπε

Έκανε κάνεις το βήμα για το RGB30 της powkiddy;

Όχι ακόμα, αλλά ψήνομαι. Μόλις έβαλα και παρακολουθώ το κάτωθι βίντεο.

Επεξ/σία από Anakin1981
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...