Προς το περιεχόμενο

Retro Handhelds (Anbernic/Retroid/Powkiddy/κ.α)

vagosvts7
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από GreeKar98K,
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα ανοίγει ξανά, γράφω πιο αναλυτικά το τι αφορά και τους κανόνες που θα το διέπουν (πέραν των κανόνων που ισχύουν forum-wide), οι οποίοι πρέπει να ακολουθούνται με ευλάβεια:

• On-topic είναι η κουβέντα γύρω από τα διάφορα ρετρό handheld μηχανήματα που κυκλοφορούν, κυρίως από Κίνα μεριά. 
  • On-topic είναι η κουβέντα γύρω από το σετάρισμα των OS των συσκευών αυτών, χωρίς να υπάρχει ουδεμία αναφορά πάνω σε συγκεκριμένα games, σε roms ή σε BIOS.
  • Το νήμα δεν προσφέρεται για υποστήριξη πάνω στο retroarch, μην αναλώνεστε εκεί γιατί η κουβέντα για τα cores ή το content οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε κουβέντα για roms και BIOS. Υπάρχουν ολόκληρα wikis που καλύπτουν εκτενέστατα το retroarch.
  • Εννοείται ότι απαγορεύονται ρητά και κατηγορηματικά links που περιέχουν πειρατικό περιεχόμενο (roms, BIOS κλπ) είτε άμεσα, είτε έμμεσα.
  • Εννοείται ότι απαγορεύονται ρητά και κατηγορηματικά οι ερωτήσεις προς αναζήτηση πειρατικού περιεχομένου ή προς συμβουλευτικής σχετικά με πειρατικό περιεχόμενο, ακόμα και μετά «από συνεννόηση μέσω ΠΜ».

Επειδή τα ρετρό μηχανάκια εμπίπτουν σε ευαίσθητη κατηγορία, εάν δείτε κάποιο μέλος να παρεκτρέπεται με το μήνυμά του, είτε του στέλνετε απευθείας ΠΜ για να το διορθώσει, είτε στέλνετε αναφορά και το αναλαμβάνουν οι συντονιστές.

Αν έχετε κάποια απορία, μου στέλνετε ΠΜ. Κατά κανόνα πάντως, αν έχετε αμφιβολία σχετικά με το αν πρέπει να ποστάρετε κάτι, τότε το πιθανότερο είναι ότι απαγορεύεται να το ποστάρετε.

Αυτά τα απλά. Τα τηρείτε και το νήμα δεν θα ξανακλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδιά τι micro sd φοράτε στα μηχανάκια σας; εγώ πήρα φτηνές KINGSTON SDCS2/64GB+128GB(lifetime warranty), αλλά βλέπω ότι υπάρχει προτίμηση σε ακριβές sandisk🤨.

1 ώρα πριν, john5757 είπε

παιδια το POWKIDDY X70  έχει 7 ιντσες ips οθόνη και κοστίζει 42 ευρό? τι παιζει με αυτό είναι καλο το έχει πάρει κανείς?

https://www.geekbuying.com/item/POWKIDDY-X70-Handheld-Game-Console-64GB-TF-Card-Black-517129.html

Επεξ/σία από spigias
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

15 hours ago, john5757 said:

παιδια το POWKIDDY X70  έχει 7 ιντσες ips οθόνη και κοστίζει 42 ευρό? τι παιζει με αυτό είναι καλο το έχει πάρει κανείς?

https://www.geekbuying.com/item/POWKIDDY-X70-Handheld-Game-Console-64GB-TF-Card-Black-517129.html

ΤΝ οθονη λεει πως εχει. επισης δεν ειναι 4:3 η οθονη 

Σα δεν ντρεπεστε.... με κανατε να παραγγειλω και εγω το RG35XX

απο Geek με priority! Ελπιζω σε κανα 20ημερο να ειναι δω.

τι κακια συναναστροφη ειστε

• Like 2

• Moderators
1 hour ago, james9tito said:

Καμια θηκη για το RG505 να παραγγειλω οσο περιμενω να ερθει??

Αυτή πήρα εγώ, μια χαρά είναι, χωράει και το καλωδιάκι μέσα.

Κάνω ένα revisit το Chrono Trigger αυτό τον καιρό, για διάλειμμα από το ΤotK. Είναι πολύ ωραίο το μηχανηματάκι, ωστόσο στα πιο γρήγορα games, έχω ένα μικρό θέμα με το κράτημα. 

Έχουμε κανένα grip που να μην κοστίζει όσο η συσκευή;

• Like 1
  • Thanks 1

20 λεπτά πριν, Malthador είπε

Κάνω ένα revisit το Chrono Trigger αυτό τον καιρό, για διάλλειμα από το ΤotK. Είναι πολύ ωραίο το μηχανηματάκι, ωστόσο στα πιο γρήγορα games, έχω ένα μικρό θέμα με το κράτημα. 

Πες μου οτι δοκιμασες Parasite Eve 1,2 , Clock Tower, Silent Hill 1 , Fatal Frame , Dino Crisis...

30 λεπτά πριν, Malthador είπε

Κάνω ένα revisit το Chrono Trigger αυτό τον καιρό, για διάλλειμα από το ΤotK. Είναι πολύ ωραίο το μηχανηματάκι, ωστόσο στα πιο γρήγορα games, έχω ένα μικρό θέμα με το κράτημα. 

Εδώ ένα grip από aliexpress € 13,44  30%OFF | For Anbernic RG35XX Gamepads Grip Handle Palm Grip
https://a.aliexpress.com/_mPDuBaU

35 λεπτά πριν, james9tito είπε

Καμια θηκη για το RG505 να παραγγειλω οσο περιμενω να ερθει??

Και εδώ μια θήκη για το rg505 από aliexpress € 4,70  30%OFF | Black Bag of Anbernic RG505 Handheld Game Player Mini Portable Blace Case for Retro Video Game Console Carrying Bag
https://a.aliexpress.com/_mMsOAb6

• Like 1

• Moderators
11 minutes ago, james9tito said:

Πες μου οτι δοκιμασες Parasite Eve 1,2 , Clock Tower, Silent Hill 1 , Fatal Frame , Dino Crisis...

Silent Hill και Dino Crisis παίζουν μπόμπα. Τα άλλα δεν τα δοκίμασα ακόμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/5/2023 στις 9:13 ΜΜ, spigias είπε

παιδιά τι micro sd φοράτε στα μηχανάκια σας; εγώ πήρα φτηνές KINGSTON SDCS2/64GB+128GB(lifetime warranty), αλλά βλέπω ότι υπάρχει προτίμηση σε ακριβές sandisk🤨.

Αν κατάλαβα καλά χρειάζεται να αγοράσουμε 2 microSD. Μια για το λειτουργικό και μια για τα παιχνίδια; Μπορούμε στου λειτουργικού την SD να βάλουμε παιχνίδια;

Μπορώ πχ να έχω μια 32gb για το λειτουργικό και παιχνίδια και την παρακάτω πχ 128gb για να βάλω τις επιπλέον roms;

https://www.skroutz.gr/s/25848650/Sandisk-Ultra-microSDXC-128GB-Class-10-U1-A1-UHS-I-με-αντάπτορα.html

Επεξ/σία από kaktos77

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, kaktos77 είπε

Αν κατάλαβα καλά χρειάζεται να αγοράσουμε 2 microSD. Μια για το λειτουργικό και μια για τα παιχνίδια; Μπορούμε στου λειτουργικού την SD να βάλουμε παιχνίδια;

Μπορώ πχ να έχω μια 32gb για το λειτουργικό και παιχνίδια και την παρακάτω πχ 128gb για να βάλω τις επιπλέον roms;

https://www.skroutz.gr/s/25848650/Sandisk-Ultra-microSDXC-128GB-Class-10-U1-A1-UHS-I-με-αντάπτορα.html

Αν μιλάμε για το rg35xx μπορείς με μία sd card να έχεις το λειτουργικό και τα παιχνίδια.. Πάρε Kingston canvas είναι πιο οικονομικές και επώνυμες.. Για το rg35xx με μία 64Gb κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου.. 

Επεξ/σία από vagosvts7
  • Like 1

1 ώρα πριν, vagosvts7 είπε

Αν μιλάμε για το rg35xx μπορείς με μία sd card να έχεις το λειτουργικό και τα παιχνίδια.. Πάρε Kingston canvas είναι πιο οικονομικές και επώνυμες.. Για το rg35xx με μία 64Gb κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου.. 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα πάρω μια Kingston canvas 128gb ώστε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο από θέμα χώρου.

1 λεπτό πριν, kaktos77 είπε

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα πάρω μια Kingston canvas 128gb ώστε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο από θέμα χώρου.

Θα βαλεις περισσοτερα ps1 games , ετσι εκανα και εγω με το rg35xx.Ειναι υπερ αρκετη..

• Like 1

Επειδή το κόστος είναι μικρό πήρα 2 για να είμαι flexible με τα os . Έτσι δεν θα γράφω κάθε φορά τα roms στην sd που θα θέλω να πάω από onion σε garlic. 

5 λεπτά πριν, spigias είπε

Επειδή το κόστος είναι μικρό πήρα 2 για να είμαι flexible με τα os . Έτσι δεν θα γράφω κάθε φορά τα roms στην sd που θα θέλω να πάω από onion σε garlic. 

ρε σεις αφήστε κ για κανέναν άλλον! :)

σε λίγο θα παίρνουμε ενα για το κομοδίνο κ ενα για το θρόνο (ολογράφως λεκάνη τουαλέτας)! 

🏅

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...