Προς το περιεχόμενο

Retro Handhelds (Anbernic/Retroid/Powkiddy/κ.α)

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από GreeKar98K,
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα ανοίγει ξανά, γράφω πιο αναλυτικά το τι αφορά και τους κανόνες που θα το διέπουν (πέραν των κανόνων που ισχύουν forum-wide), οι οποίοι πρέπει να ακολουθούνται με ευλάβεια:

• On-topic είναι η κουβέντα γύρω από τα διάφορα ρετρό handheld μηχανήματα που κυκλοφορούν, κυρίως από Κίνα μεριά. 
  • On-topic είναι η κουβέντα γύρω από το σετάρισμα των OS των συσκευών αυτών, χωρίς να υπάρχει ουδεμία αναφορά πάνω σε συγκεκριμένα games, σε roms ή σε BIOS.
  • Το νήμα δεν προσφέρεται για υποστήριξη πάνω στο retroarch, μην αναλώνεστε εκεί γιατί η κουβέντα για τα cores ή το content οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε κουβέντα για roms και BIOS. Υπάρχουν ολόκληρα wikis που καλύπτουν εκτενέστατα το retroarch.
  • Εννοείται ότι απαγορεύονται ρητά και κατηγορηματικά links που περιέχουν πειρατικό περιεχόμενο (roms, BIOS κλπ) είτε άμεσα, είτε έμμεσα.
  • Εννοείται ότι απαγορεύονται ρητά και κατηγορηματικά οι ερωτήσεις προς αναζήτηση πειρατικού περιεχομένου ή προς συμβουλευτικής σχετικά με πειρατικό περιεχόμενο, ακόμα και μετά «από συνεννόηση μέσω ΠΜ».

Επειδή τα ρετρό μηχανάκια εμπίπτουν σε ευαίσθητη κατηγορία, εάν δείτε κάποιο μέλος να παρεκτρέπεται με το μήνυμά του, είτε του στέλνετε απευθείας ΠΜ για να το διορθώσει, είτε στέλνετε αναφορά και το αναλαμβάνουν οι συντονιστές.

Αν έχετε κάποια απορία, μου στέλνετε ΠΜ. Κατά κανόνα πάντως, αν έχετε αμφιβολία σχετικά με το αν πρέπει να ποστάρετε κάτι, τότε το πιθανότερο είναι ότι απαγορεύεται να το ποστάρετε.

Αυτά τα απλά. Τα τηρείτε και το νήμα δεν θα ξανακλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, pollop είπε

Για μενα άχρηστα features που ανεβάζουν το κόστος. Achievements δεν κυνηγάω ποτε, οκ κ το Bluetooth πες οτι το συνδέεις με εξωτερικό ηχείο ή χειριστήριο αλλά πιστεύω δεν ειναι κ προτεραιότητα σε μια ρετρό κονσόλα. Αλλά βέβαια είναι τι θέλει ο καθένας.

Το wifi σε κονσόλες με EmuELEC, Batocera, Jelos, Arkos κτλ, είναι χρήσιμο γιατί κάνεις scraper τις roms (να κατεβάζεις boxart, videos preview) μέσα από την κονσόλα , οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν την διαδικασία να το κάνουν μέσο υπολογιστή, είναι χρήσιμο για update του λογισμικού, μπορούν πάλι να κατεβάσουν themes για τον es fronted.. Αν και όλα αυτά μπορούμε να τα κάνουμε από έναν υπολογιστή και να τα μεταφέρουμε στη sdcard.. 

Αλλά κακά τα ψέματα η ουσία για τους περισσότερους σε αυτές τις κονσόλες είναι να παίξουν τα αγαπημένα τους retro παιχνίδια στο χέρι.. 

• Thanks 1
  • Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ ωραία αυτά τα stickers για το rg35xx.. Τα buttons όπως τα βλέπω είναι αλλαγμένα με του Super Nintendo.. 

received_225317676807000.jpeg

received_787143369357554.jpeg

Επεξ/σία από vagosvts7
  • Like 2
Δημοσ.

Αν και δεν έχω ακόμα αγοράσει ένα τέτοιο handheld κάποια στιγμή θα χτυπήσω ένα .Μέχρι στιγμής τη βγάζω με το Switch και με ένα ipega χειριστήριο στο κινητό.Εχω ένα πρόβλημα με τον aethersx2 στο κινητό.Ενω όλα τα παιχνίδια σε όποια ανάλυση και να τα βάλω τα παίζει στα 60 όταν το παιχνίδι έχει μέσα φωτισμούς γίνεται τρελό frame drop και το παιχνίδι γίνεται σχεδόν unplayable μέχρι να περάσει το σημείο με τα φώτα όπου τα frames ξαναπάνε στα 60.Το κινητό είναι ένα Realme master edition με snap 778.Εσεις αντιμετωπίζεται τέτοιο θέμα σε κανένα anbernic ?Έχετε δοκιμάσει τον aethersx2 σε αυτά.Προφανως μιλάω για τα "μεγάλα" anbernic που σηκώνουν Ps2 emulator.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, kajwbtfe είπε

Αν και δεν έχω ακόμα αγοράσει ένα τέτοιο handheld κάποια στιγμή θα χτυπήσω ένα .Μέχρι στιγμής τη βγάζω με το Switch και με ένα ipega χειριστήριο στο κινητό.Εχω ένα πρόβλημα με τον aethersx2 στο κινητό.Ενω όλα τα παιχνίδια σε όποια ανάλυση και να τα βάλω τα παίζει στα 60 όταν το παιχνίδι έχει μέσα φωτισμούς γίνεται τρελό frame drop και το παιχνίδι γίνεται σχεδόν unplayable μέχρι να περάσει το σημείο με τα φώτα όπου τα frames ξαναπάνε στα 60.Το κινητό είναι ένα Realme master edition με snap 778.Εσεις αντιμετωπίζεται τέτοιο θέμα σε κανένα anbernic ?Έχετε δοκιμάσει τον aethersx2 σε αυτά.Προφανως μιλάω για τα "μεγάλα" anbernic που σηκώνουν Ps2 emulator.

Εκεί πρέπει να πειραματιστεις με τα general settings (Global, fast settings) κτλ και με τα performance settings (cycle rate) Με graphics settings και γενικά θέλουν ψάξιμο.. Υπάρχουν διάφορα βιντεακια  για τον aethersx2 για σεταρισμα στους snapdragons επεξεργαστές.. 

Επεξ/σία από vagosvts7
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
8 hours ago, vagosvts7 said:

Πολύ ωραία αυτά τα stickers για το rg35xx.. Τα buttons όπως τα βλέπω είναι αλλαγμένα με του Super Nintendo.. 

received_225317676807000.jpeg

received_787143369357554.jpeg

Ναι αλλά λινκ για το grip δεν δίνεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ναι αλλά λινκ για το grip δεν δίνεις...

Δεν αξίζει ο κόπος γιατί είναι ακριβά στα 20-25 ευρώ που έψαξα ..Aliexpress δεν υπάρχουν.. Είναι από αυτήν την σελίδα https://www.etsy.com/search?q=rg35xx grip&ref=auto-1&as_prefix=rg35xx

Εκεί υπάρχουν και τα stickers και buttons για μετατροπή.. 

Σου ήρθε η κονσόλα ή ακόμα στο περίμενε? 

ΥΓ. Την φωτογραφία την βρήκα από το reddit.. 

Edit : Βρήκα και το link από τα σχόλια, από που τα αγόρασε αυτός που έκανε την ανάρτηση.. 

https://www.etsy.com/listing/1460560436/anbernic-rg35xx-grip

28.26 ευρώ για την ακρίβεια κοστίζει το συγκεκριμένο grip!

ΥΓ2. Και εδώ μια φοβερή θήκη για το rg35xx https://www.etsy.com/listing/1439804666/estuche-rigido-para-anbernic-rg35xx?click_key=a1a268235b5e47df26b8820bde661ba2605cfc52%3A1439804666&click_sum=627d92e4&ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=rg35xx+skin&ref=sr_gallery-1-28&organic_search_click=1

Επεξ/σία από vagosvts7
  • Like 1
Δημοσ.

ξέρει κανεις το παίζει με τον emulator του saturn? θελω να βάλω το sega rally αλλά δε βλεπω emulator saturn, έχει κάποιο άλλο όνομα μήπως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, john5757 είπε

ξέρει κανεις το παίζει με τον emulator του saturn? θελω να βάλω το sega rally αλλά δε βλεπω emulator saturn, έχει κάποιο άλλο όνομα μήπως

Το 353v έχεις? Μέσο retroarch είναι οι εξής cores 

Από android ή μέσω από Arkos υπάρχει και ο αυτονομος emulator Yabasanshiro (στο rp3+ έτρεχα αυτόν και στο rg503 με Arkos) 

Screenshot_20230508_165634.jpg

Επεξ/σία από vagosvts7
  • Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, john5757 είπε

ποια συσκευη εχεις ?

saturn + sega rally ειναι δυσκολο .

• Moderators
Δημοσ.

Η YunExpress του Geekbuying με ποια εταιρεία παραδίδει εδώ; Κάτι διαβάζω για ACS, υπάρχει τρόπος να βρω το ελληνικό tracking, μιας και αυτό της Yun μου λέει ότι είναι Ελλάδα; 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Malthador είπε

Η YunExpress του Geekbuying με ποια εταιρεία παραδίδει εδώ; Κάτι διαβάζω για ACS, υπάρχει τρόπος να βρω το ελληνικό tracking, μιας και αυτό της Yun μου λέει ότι είναι Ελλάδα; 

Με acs παρέλαβα εγώ. Στην acs όμως το παραδίδει η dpd. Τουλάχιστον έτσι έγινε στην περίπτωση μου

• Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Noloukos said:

Με acs παρέλαβα εγώ. Στην acs όμως το παραδίδει η dpd. Τουλάχιστον έτσι έγινε στην περίπτωση μου

Βρήκες κάπως το tracking πριν παραλάβεις; 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Malthador είπε

δοκίμασε με postal ninja, δείχνει τις αλλαγές των tracking numbers. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Malthador είπε

Μέσο parcelsapp.com δες το tracking.. Με acs θα σου έρθει.. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Βάλε εδώ το tracking number https://parcelsapp.com κάπου θα σου εμφανίζει next tracking number λογικά αυτό θα είναι της dpd. Αν μπεις μετά στη dpd κ το βάλεις θα σου εμφανίσει foreign tracking number. Αυτό είναι της acs

Επεξ/σία από Noloukos
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...