Προς το περιεχόμενο

Retro Handhelds (Anbernic/Retroid/Powkiddy/κ.α)

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από GreeKar98K,
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα ανοίγει ξανά, γράφω πιο αναλυτικά το τι αφορά και τους κανόνες που θα το διέπουν (πέραν των κανόνων που ισχύουν forum-wide), οι οποίοι πρέπει να ακολουθούνται με ευλάβεια:

• On-topic είναι η κουβέντα γύρω από τα διάφορα ρετρό handheld μηχανήματα που κυκλοφορούν, κυρίως από Κίνα μεριά. 
  • On-topic είναι η κουβέντα γύρω από το σετάρισμα των OS των συσκευών αυτών, χωρίς να υπάρχει ουδεμία αναφορά πάνω σε συγκεκριμένα games, σε roms ή σε BIOS.
  • Το νήμα δεν προσφέρεται για υποστήριξη πάνω στο retroarch, μην αναλώνεστε εκεί γιατί η κουβέντα για τα cores ή το content οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε κουβέντα για roms και BIOS. Υπάρχουν ολόκληρα wikis που καλύπτουν εκτενέστατα το retroarch.
  • Εννοείται ότι απαγορεύονται ρητά και κατηγορηματικά links που περιέχουν πειρατικό περιεχόμενο (roms, BIOS κλπ) είτε άμεσα, είτε έμμεσα.
  • Εννοείται ότι απαγορεύονται ρητά και κατηγορηματικά οι ερωτήσεις προς αναζήτηση πειρατικού περιεχομένου ή προς συμβουλευτικής σχετικά με πειρατικό περιεχόμενο, ακόμα και μετά «από συνεννόηση μέσω ΠΜ».

Επειδή τα ρετρό μηχανάκια εμπίπτουν σε ευαίσθητη κατηγορία, εάν δείτε κάποιο μέλος να παρεκτρέπεται με το μήνυμά του, είτε του στέλνετε απευθείας ΠΜ για να το διορθώσει, είτε στέλνετε αναφορά και το αναλαμβάνουν οι συντονιστές.

Αν έχετε κάποια απορία, μου στέλνετε ΠΜ. Κατά κανόνα πάντως, αν έχετε αμφιβολία σχετικά με το αν πρέπει να ποστάρετε κάτι, τότε το πιθανότερο είναι ότι απαγορεύεται να το ποστάρετε.

Αυτά τα απλά. Τα τηρείτε και το νήμα δεν θα ξανακλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 minutes ago, billdanos said:

Σε σημείο που όταν τελικά τα καταφέρεις και τα φέρεις όλα στα μέτρα σου, αρχίζεις να βαριέσαι! 😛 

Άστα, αλκοολικι μεγάλο, μετά από άπειρες ώρες που έφαγα να σεταρω το rg556 , ένιωσα ένα κενό, σε φάση και τώρα τι; Πρέπει να αρχίζω να παίζω τα 25000 παιχνίδια που έχει μεσα; 

• Haha 7
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα κι εγώ επιτέλους το rp5, από το επίσημο site μαζί με τη θήκη.

Παραγγελία 3/12 4px και παρέλαβα 13/1. Το δέμα έκατσε και μια εβδομάδα τελωνείο, με έξοδα εκτελωνισμού 7,50.

Το μηχάνημα είναι πανέμορφο, πήρα το gc και τα χρώματα του από κοντά είναι απίστευτα. Το σετάρισα και ότι έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής έως και Wii τρέχει απροβλημάτιστα.

Η οθόνη του είναι όντως τόσο καλή όσο λέγανε και στα reviews και γενικά η αίσθηση της κονσόλας είναι πολύ premium.

Το μόνο αρνητικό που παρατήρησα μέχρι στιγμής είναι τα ηχεία του που οκ, λογικό για τέτοια συσκευή, δεν περίμενα και κάτι παραπάνω.

Μπαταρία πολύ καλή επίσης.

Σε σύγκριση με το steam deck που επίσης παίζω με emulators, είναι μινιατούρα, αλλά τρομερά ευκολόπαιχτο και δίνει αρκετά πιο φορητή αίσθηση. Για πιο immersive παιχνίδια πχ silent hill κτλ, η οθόνη του deck σου δίνει σίγουρα άλλη αίσθηση παρέα με τον ήχο του, και ίσως είναι προτιμότερη, αλλά για παιχνίδια σε φάση jrpgs, platform, και άλλα πιο ελαφριά, νομίζω είναι ιδανικό με το μέγεθος του.

IMG_2586.jpg

Επεξ/σία από giannis3891
  • Like 14
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, giannis3891 είπε

Παρέλαβα κι εγώ επιτέλους το rp5, από το επίσημο site μαζί με τη θήκη.

Παραγγελία 3/12 4px και παρέλαβα 13/1. Το δέμα έκατσε και μια εβδομάδα τελωνείο, με έξοδα εκτελωνισμού 7,50.

Το μηχάνημα είναι πανέμορφο, πήρα το gc και τα χρώματα του από κοντά είναι απίστευτα. Το σετάρισα και ότι έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής έως και Wii τρέχει απροβλημάτιστα.

Η οθόνη του είναι όντως τόσο καλή όσο λέγανε και στα reviews και γενικά η αίσθηση της κονσόλας είναι πολύ premium.

Το μόνο αρνητικό που παρατήρησα μέχρι στιγμής είναι τα ηχεία του που οκ, λογικό για τέτοια συσκευή, δεν περίμενα και κάτι παραπάνω.

Μπαταρία πολύ καλή επίσης.

Σε σύγκριση με το steam deck που επίσης παίζω με emulators, είναι μινιατούρα, αλλά τρομερά ευκολόπαιχτο και δίνει αρκετά πιο φορητή αίσθηση. Για πιο immersive παιχνίδια πχ silent hill κτλ, η οθόνη του deck σου δίνει σίγουρα άλλη αίσθηση παρέα με τον ήχο του, και ίσως είναι προτιμότερη, αλλά για παιχνίδια σε φάση jrpgs, platform, και άλλα πιο ελαφριά, νομίζω είναι ιδανικό με το μέγεθος του.

IMG_2586.jpg

καλορίζικο και καλά παιχνίδια. Με την θέση του αριστερού μοχλού ποια είναι η αίσθηση σου; 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

καλορίζικο και καλά παιχνίδια. Με την θέση του αριστερού μοχλού ποια είναι η αίσθηση σου; 

Ευχαριστώ πολύ.

Θα συμφωνήσω με τα reviews που αναφέρουν ότι θα έπρεπε να είναι πάνω ο μοχλος, αυτή την αίσθηση είχα με το που το έπιασα.

Σε όσα παιχνίδια δοκίμασα προς το παρόν βέβαια, δεν ένιωσα ενόχληση, αλλά η αλήθεια είναι ότι έκανα απλά δοκιμές, δηλαδή το περισσότερο που έπαιξα σερί σε παιχνίδι ήταν μισή ώρα, δεν πρόλαβα να κουραστώ.

Θα φανεί σε παιχνίδι με μεγαλύτερο session και θα επανέλθω, αλλά σαν επιλογή σίγουρα η πάνω θέση θα ήταν προτιμότερη.

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, giannis3891 είπε

Ευχαριστώ πολύ.

Θα συμφωνήσω με τα reviews που αναφέρουν ότι θα έπρεπε να είναι πάνω ο μοχλος, αυτή την αίσθηση είχα με το που το έπιασα.

Σε όσα παιχνίδια δοκίμασα προς το παρόν βέβαια, δεν ένιωσα ενόχληση, αλλά η αλήθεια είναι ότι έκανα απλά δοκιμές, δηλαδή το περισσότερο που έπαιξα σερί σε παιχνίδι ήταν μισή ώρα, δεν πρόλαβα να κουραστώ.

Θα φανεί σε παιχνίδι με μεγαλύτερο session και θα επανέλθω, αλλά σαν επιλογή σίγουρα η πάνω θέση θα ήταν προτιμότερη.

δεν νομίζω να σε πειράξει τόσο.

σε αυτά τα μηχανάκια κάνεις έτσι κ αλλιώς διάλειμμα για νερό, ποτό, φαΐ, τουαλέτα, σ3ξ (😎) κλπ. 

Οι reviewers το ξεχειλωνουν πολλές φορές κάτι για να έχουν να λένε. 

• Haha 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
11 hours ago, giannis3891 said:

Κάποιος έφτιαξε και αυτό: https://github.com/kokoko3k/jdsp4rp5

αλλά δεν το δοκίμασα ακόμη! :) 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...