Προς το περιεχόμενο

Retro Handhelds (Anbernic/Retroid/Powkiddy/κ.α)

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από GreeKar98K,
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα ανοίγει ξανά, γράφω πιο αναλυτικά το τι αφορά και τους κανόνες που θα το διέπουν (πέραν των κανόνων που ισχύουν forum-wide), οι οποίοι πρέπει να ακολουθούνται με ευλάβεια:

• On-topic είναι η κουβέντα γύρω από τα διάφορα ρετρό handheld μηχανήματα που κυκλοφορούν, κυρίως από Κίνα μεριά. 
  • On-topic είναι η κουβέντα γύρω από το σετάρισμα των OS των συσκευών αυτών, χωρίς να υπάρχει ουδεμία αναφορά πάνω σε συγκεκριμένα games, σε roms ή σε BIOS.
  • Το νήμα δεν προσφέρεται για υποστήριξη πάνω στο retroarch, μην αναλώνεστε εκεί γιατί η κουβέντα για τα cores ή το content οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε κουβέντα για roms και BIOS. Υπάρχουν ολόκληρα wikis που καλύπτουν εκτενέστατα το retroarch.
  • Εννοείται ότι απαγορεύονται ρητά και κατηγορηματικά links που περιέχουν πειρατικό περιεχόμενο (roms, BIOS κλπ) είτε άμεσα, είτε έμμεσα.
  • Εννοείται ότι απαγορεύονται ρητά και κατηγορηματικά οι ερωτήσεις προς αναζήτηση πειρατικού περιεχομένου ή προς συμβουλευτικής σχετικά με πειρατικό περιεχόμενο, ακόμα και μετά «από συνεννόηση μέσω ΠΜ».

Επειδή τα ρετρό μηχανάκια εμπίπτουν σε ευαίσθητη κατηγορία, εάν δείτε κάποιο μέλος να παρεκτρέπεται με το μήνυμά του, είτε του στέλνετε απευθείας ΠΜ για να το διορθώσει, είτε στέλνετε αναφορά και το αναλαμβάνουν οι συντονιστές.

Αν έχετε κάποια απορία, μου στέλνετε ΠΜ. Κατά κανόνα πάντως, αν έχετε αμφιβολία σχετικά με το αν πρέπει να ποστάρετε κάτι, τότε το πιθανότερο είναι ότι απαγορεύεται να το ποστάρετε.

Αυτά τα απλά. Τα τηρείτε και το νήμα δεν θα ξανακλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα σε όλους.

Αποφάσισα να πάρω retroid pocket 5 και θέλω να ρωτήσω δυο πραγματάκια.

1. αγοράζουμε μόνο από τη σελίδα τους; δεν το βρίσκω αλλού..

2. Έχει πληρώσει κάποιος στο τελωνείο; γιατί στη σελίδα τους αναφέρουν ότι υπάρχει περίπτωση να φάμε έως 50 ευρώ τελωνείο

(if you choose DHL, some places may have the remote shipping fee which costs about USD$50)

Γνωρίζει κάποιος; Ευχαριστώ

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Konstantinos Velaoras είπε

Kαλησπέρα σε όλους.

2. Έχει πληρώσει κάποιος στο τελωνείο; γιατί στη σελίδα τους αναφέρουν ότι υπάρχει περίπτωση να φάμε έως 50 ευρώ τελωνείο

(if you choose DHL, some places may have the remote shipping fee which costs about USD$50)

Αγοράζεις από τη σελίδα τους με απλή αποστολή 4px, έτσι είχαν παραγγείλει παιδιά από εδω το retroid pocket 4 pro χωρίς να περάσει τελωνείο! Με DHL είναι επικίνδυνο να περάσει! 

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Konstantinos Velaoras είπε

Kαλησπέρα σε όλους.

Με DHL μακριά θα πληρώσεις πολύ περισσότερα γιατί είναι κ τέλη χειρισμού αντικειμένου κ άλλα πανέμορφα.

Καλύτερα με 4px αποστολή όπου κ πάλι υπάρχει κίνδυνος για μικρότερα έξοδα εκτελωνισμου. 

Εδώ οι περισσότεροι αγοράζουν πιο φτηνά κονσολακια που δεν σταματάνε για δασμούς στο τελωνείο. 

• Like 1
Δημοσ.
50 minutes ago, Konstantinos Velaoras said:

Kαλησπέρα σε όλους.

Υπαρχρι και αλλού,  αλλά λογικα θα το πληρώσεις έξτρα.  Το 4 Pro που είχα πάρει, πέρασε νεράκι Ελλάδα,  χωρίς τελωνείο. 

Το fee για το οποίο μιλάει,  είναι άλλο πράγμα. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα,εχει κανεις το anbernic rg 40xxv να πει αν παιζει καλα τα n64 και αν η οθονη του τα προβαλλει καλα?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ilias12369 είπε

Παιδια καλησπερα,εχει κανεις το anbernic rg 40xxv να πει αν παιζει καλα τα n64 και αν η οθονη του τα προβαλλει καλα?

ίδια οθόνη/cpu με rg40xxh, μια χαρά παίζει το h, άρα και το v. 

• Like 2
Δημοσ.

Εδώ ένα r36s και δεν ξεκινάνε καν κάποια παιχνίδια κυρίως arcade. Είναι κάτι που συμβαίνει τυχαία ή είναι όλα έτσι;

Μπορεί κάποιος άλλος που το έχει να δοκιμάσει αν του ανοίγουν πχ το run and gun ή το nba jam; (arcade έκδοση).

Δημοσ.
4 ώρες πριν, zio10 είπε

Εδώ ένα r36s και δεν ξεκινάνε καν κάποια παιχνίδια κυρίως arcade. Είναι κάτι που συμβαίνει τυχαία ή είναι όλα έτσι;

Μπορεί κάποιος άλλος που το έχει να δοκιμάσει αν του ανοίγουν πχ το run and gun ή το nba jam; (arcade έκδοση).

Έχει πολλά θέματα με τα arcade και μου κάνει εντυπωση.Ιδιως σε Fba neo τα παίζει καρέ καρέ κάποια παιχνίδια.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως είχα γράψει πιο πριν, είχα παραγγείλει το Rg40xxh από Geekbuying και είχαν καθυστερήσει νά τό στείλουν.Σε απάντηση τους μου είπαν πως θέλουν 7 μέρες για να το στείλουν.Το στείλανε την Πέμπτη αλλά έχει κολλήσει στο Processing information input.Να ανησυχώ ή όχι? Αν ξέρει κανείς από Geekbuying ας γράψει.Ειχα βάλει και στοίχημα ότι το καλώδιο(hdmi mini)που είχα παραγγείλει από Ελλάδα θα ερχόταν μετά από το μηχάνημα αλλά έχασα 😁 γιατί ήρθε σήμερα.

• Sad 1
Δημοσ.

από μέσα Νοεμβρίου μέχρι αρχές Ιανουαρίου δεν είναι "κανονική περίοδος" για τις παραγγελίες αλλά extreme. 

Black Friday, Cyber Monday, Χριστούγεννα κλπ. υπομονή. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, kajwbtfe said:

Όπως είχα γράψει πιο πριν, είχα παραγγείλει το Rg40xxh από Geekbuying και είχαν καθυστερήσει νά τό στείλουν.Σε απάντηση τους μου είπαν πως θέλουν 7 μέρες για να το στείλουν.Το στείλανε την Πέμπτη αλλά έχει κολλήσει στο Processing information input.Να ανησυχώ ή όχι? Αν ξέρει κανείς από Geekbuying ας γράψει.Ειχα βάλει και στοίχημα ότι το καλώδιο(hdmi mini)που είχα παραγγείλει από Ελλάδα θα ερχόταν μετά από το μηχάνημα αλλά έχασα 😁 γιατί ήρθε σήμερα.

To geekbuying είναι σοβαρό κατάστημα, μην ανησυχείς από αυτή την άποψη.

Το ίδιο ισχύει και για το gshopper.

Επεξ/σία από thagkol
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 hours ago, kajwbtfe said:

απο  geekbuying εχω παρει  to rg40xx/H περιοδος σεπτεμβριου. 

ηρθε σε 20 μερες , χωρις να αργησουν να το στειλουν . 

μην ανυσηχεις . 

για πες τι καλωδιο πηρες mini  hdmi / micro hdmi ?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...